- 17 Ağustos 2023
- 7.842
- 23.178
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.521
Çokta müthiş iradeli sayilmam aslindaMilli irade
Bir anda boşaldığı gibi depo dolmuş işte yenidenTuvalete gitmeden 58.10 dün gittim geldim 20 çıktı gerizekalının tartısı
Ha bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardırKızlar 15 dkya tartılıp atıyorumbu haftam rezalet geçti kesin almışımdır
Aman benim de geçen hafta öyleydi bu hafta 1 kilo vermiş gibi oldu ödem gidince boşverHa bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardırneyse hemen tartılcam şimdi
Senin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tablodaAman benim de geçen hafta öyleydi bu hafta 1 kilo vermiş gibi oldu ödem gidince boşver
Başın sağolsun canımSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
Yazdım şimdi silinmişSenin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tabloda
Başınız sağolsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
Ha bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardırneyse hemen tartılcam şimdi
Kız bayram haftasından çıktık normal olm
Başınız sağ olsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
10bin adımda sana üçüncü cezalimiz.Tamamlayinca resim atarsin.
Başınız sağ olsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm
Tamam hemen saatimi şarja takıyorum10bin adımda sana üçüncü cezalimiz.Tamamlayinca resim atarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?