- 17 Ağustos 2023
- 7.810
- 23.554
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.521
Çokta müthiş iradeli sayilmam aslindaMilli irade

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokta müthiş iradeli sayilmam aslindaMilli irade
Bir anda boşaldığı gibi depo dolmuş işte yenidenTuvalete gitmeden 58.10 dün gittim geldim 20 çıktı gerizekalının tartısı![]()
Ha bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardırKızlar 15 dkya tartılıp atıyorumbu haftam rezalet geçti kesin almışımdır
Aman benim de geçen hafta öyleydi bu hafta 1 kilo vermiş gibi oldu ödem gidince boşverHa bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardırneyse hemen tartılcam şimdi
Senin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tablodaAman benim de geçen hafta öyleydi bu hafta 1 kilo vermiş gibi oldu ödem gidince boşver
Başın sağolsun canımSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm![]()
Yazdım şimdi silinmişSenin gecen hafta ki tartinin rakami neden yok tabloda
Başınız sağolsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm![]()
Ha bi de regl oldum sabah kesin 1 kiloya yakın ödemim vardırneyse hemen tartılcam şimdi
Kız bayram haftasından çıktık normal olm
Başınız sağ olsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm![]()
10bin adımda sana üçüncü cezalimiz.Tamamlayinca resim atarsin.
Başınız sağ olsunSelam kizlar benim kilom hepiniz den daha fazla çünkü yeni doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden kendimi yeni yeni toparliyorum şuan 81.8 hatta ben geçen hafta falan ölçmustum 85 çıkmıştı şaşırdım bide uzun bı sure adet görmemiştim bu ay ilaçlar sayesinde rahatladım biraz böyle devammmm![]()
Tamam hemen saatimi şarja takıyorum10bin adımda sana üçüncü cezalimiz.Tamamlayinca resim atarsin.![]()