- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.406
- 508
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.461
Ne dersiKizlar bittim kizlarrrrr
Kizlar tükendim kizlarrrrr
Hoca canıma okudu ki ilk günüm diye bir sürü hareketi sen söyle yap dedi ona ragmen
Bayilcammmm hahahahah
Kaldı 7 ders hahahhah
Ne dersi
Sağol Muhocum kilo alirsan yine gelGünaydın vallahi şefim gece dedi şu haline bak kaç kg oldun kızım napyosun sen dedi arkadaslar bukadar yeter ben zaten haftaya 62 olurdum. Hersey için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3444247
Ahh neler oldu sana nazarami geldinGünaydın. Yeni bir hafta yeni umutlar
Eki Görüntüle 3444267
67.40 tı geçen çarşamba. Regl oldum şu an. Bu hafta dikkat edicem artık inş. Akıllı bilekliğim bozulmuş, saat alıcam. Telefonla adım saymak hem sağlıklı olmuyor hem gaza gelemiyorum. Saat daha iyi oluyor. Onu da halledersem kimse tutamaz beni
Çikita muzz da olurAhh neler oldu sana nazarami geldingelen hafta düşüş bekliyoruz 10 bin adım sana gelsin
Aşkım bayram ziyaretleri sonrasında da tatil bütün ayarlarımı bozdu.Ahh neler oldu sana nazarami geldingelen hafta düşüş bekliyoruz 10 bin adım sana gelsin
Inşallah dikkat edecegine umut ediyorum hayatımAşkım bayram ziyaretleri sonrasında da tatil bütün ayarlarımı bozdu.bu hafta dikkat edeceğim inşallah. Kokoreç üstüne dondurma yedim akşam ama olsun
Evet yaa ama yazın da iyi gidiyor kerataInşallah dikkat edecegine umut ediyorum hayatımDondurma yiyorsaniz az yiyin şöyle ucundan bucagindan koparın iyi kilo aldırıyor çunki
Dimi bende hemen bir deri bir kemik kalıyordun ama şimdi az yesekte kilo pek hizli veremiyoruz yavaş yavaş veriyoruz.Bir lokma hemen yedigimiz anda da tekrar kilo geri geliyor tüm emek çöp.Evet yaa ama yazın da iyi gidiyor kerataöf gençken ne iyiydi 2 gün yemeyince 3 kilo verirdim hemen gittikçe zorlaşıyor her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?