- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.382
- 508
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.421
46ya düşmüş olabiler bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
46ya düşmüş olabiler bence
Yok gede bilmedim, BDV’de sıklık var
Memelere özgürlükYok gede bilmedim, BDV’de sıklık var![]()
Takip edenler nasıl biliyiiiMemelere özgürlük![]()
ahali zayıflıktan havaya karıştığından endişelendi, insan arada ses verirYok gede bilmedim, BDV’de sıklık var![]()
Ne memesiMemelere özgürlük![]()
Burdan link atmayım şimdi azrail burdaNe memesi
At kız merak ettimBurdan link atmayım şimdi azrail burda![]()
Valla sıcaktan o kadar çok duş alıyorum ki buharlaşıp havaya karışmaktan ziyade sünger gibi su çekmiş olabilirim, utanmasam duşun altında yaşayacağımahali zayıflıktan havaya karıştığından endişelendi, insan arada ses verir![]()
Oldu canım, basenleri de çıkar geriye kalanı tart gösterBenim silikonlarımı da yarım kilo mu saysak tartıda bxbxbbx
Ay haftaya Salı ordayım korkutmayın ya beniValla sıcaktan o kadar çok duş alıyorum ki buharlaşıp havaya karışmaktan ziyade sünger gibi su çekmiş olabilirim, utanmasam duşun altında yaşayacağım![]()
Wp gel makarna düşmanıAt kız merak ettim![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun![]()
Sen gelen de cehennem odunu göreceksen.Ay haftaya Salı ordayım korkutmayın ya beni![]()
Yürüyüşe gidelim mi ikimizSen gelen de cehennem odunu göreceksen.
Çiğli de asfalt erimiş![]()
Ben yürürüm de sen bayılınca taşıyamam asfalta bırakırım doğaya karışırsınYürüyüşe gidelim mi ikimiz![]()
![]()
![]()
Bir şey dicem aşkım sen 10k adıma çok diyosun sence, SENCE beraber yürüyüş yapmaya uygun bir çift misinizYürüyüşe gidelim mi ikimiz![]()
![]()
![]()
Sana Şener Şen’den Kara Vicdanlıyı armağan ediyorum hxhxjdhBen yürürüm de sen bayılınca taşıyamam asfalta bırakırım doğaya karışırsın![]()