- 17 Ağustos 2023
- 7.854
- 23.334
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.481
Ben hala regl olmadım ama işe geç kaldım diye tartımı da unuttum. İş dönüşüde bi tartılırıım sabahta atarım. 1,5 saat önce iş başı yapmam gerekiyordusapyoseksuel Hanımlar tarti günü
Luckk zaten yok.Processes
hastaydi galiba dimi?
MutluKedi
Turunc chemist M merymeryg O OLENA MIRA WOMAN
Kim regl kim atmayacakti bilmiyorum ama etiketledimaccessdenied gerisi sana kalmış
Ben ciktim ki evdensapyoseksuel Hanımlar tarti günü
Luckk zaten yok.Processes
hastaydi galiba dimi?
MutluKedi
Turunc chemist M merymeryg O OLENA MIRA WOMAN Mune Bllossom
Inşallah düşündüğüm şeydirBen hala regl olmadım ama işe geç kaldım diye tartımı da unuttum. İş dönüşüde bi tartılırıım sabahta atarım. 1,5 saat önce iş başı yapmam gerekiyordu
Canım 10bin adım cezasi tamamlayınca resmini atarsin tamammı?Sadece tartida kilo alanlara ceza var biliyorsundur zaten.
Kısmetttt diyoruuuzzzzInşallah düşündüğüm şeydirtamam yarın atarsin
Hayirlisi olsun 5gün gecikme olursa artık bir test yap yok regl gecikmesiyse ada çayı içince regli getiriyor benim reglimi baya düzenliyordu ada çayıKısmetttt diyoruuuzzzz
Sen ispiyonlamadan kendi kendimi ifşa ettim.Bugün yine gün sofrasında onlayn olacağım. Sizin yerinize de yerim kuşolar.
O tarz şeyler benim dengemi alt üst ediyor. Geçen sene haziran ayında 25 gün gecikmişti reglim ondan önceki sene haziranda 15 gün. Yani haziranda var bi haltHayirlisi olsun 5gün gecikme olursa artık bir test yap yok regl gecikmesiyse ada çayı içince regli getiriyor benim reglimi baya düzenliyordu ada çayı
Neler yiyiceksin yineBugün yine gün sofrasında onlayn olacağım. Sizin yerinize de yerim kuşolar.
Bu bayram yemesi değil, rutinimiz.Neler yiyiceksin yinebayram yemeleri bitmedimi
Benim doğumdan sonra adet döngüm mahv oldu 1 2 ay geçiyordu oluyordum çok düzensiz ve az miktarda geliyordu ada çayıdan sonra miktarida düzeldi her ay düzenli olmaya başladım bana çok iyi etki etmisdi.Zaten ada çayi adet getirmekte çok iyi bozmaz bence ama sana belki iyi etki etmemiş.O tarz şeyler benim dengemi alt üst ediyor. Geçen sene haziran ayında 25 gün gecikmişti reglim ondan önceki sene haziranda 15 gün. Yani haziranda var bi halt
Mevsim yada stres dedi hormonlarıma 3-4 ayda bir baktırıyorum doktor her seferinde çok sağlıklısın eşinde de bir sprun yoksa bu ay hamile kalabilirsin diyor. Tabi ben max 1 kere korunmasız ilişki yaşıyorumBenim doğumdan sonra adet döngüm mahv oldu 1 2 ay geçiyordu oluyordum çok düzensiz ve az miktarda geliyordu ada çayıdan sonra miktarida düzeldi her ay düzenli olmaya başladım bana çok iyi etki etmisdi.Zaten ada çayi adet getirmekte çok iyi bozmaz bence ama sana belki iyi etki etmemiş.Doktor ne dedi peki bu kadar gecikmeler olmasina?
Böyle olursa bende hiç istedigim hedefe ulaşamazdım çunki hep bir yemek sofrası var yemedende durmak zor aynı zamanda kiloyuda korumak zor.Bu bayram yemesi değil, rutinimiz.Herkes bir çeşit yapıyor, arkadaşın evinde buluşuyoruz. Yoğurtlu patates salatası yaptım ben de.
TamamCanım 10bin adım cezasi tamamlayınca resmini atarsin tamammı?Sadece tartida kilo alanlara ceza var biliyorsundur zaten.Delirtiyor şimdilik ikiniz.
Hamilelik zaten tek bir ilişkiyle oluyor şu an olmuşta ola bilir ben adetime 10gun kala bir kez ilişkiyle hamile kaldım döngüm uzun.Ben senden daha çok merak ediyorum yani şu an insan bir merak eder yavMevsim yada stres dedi hormonlarıma 3-4 ayda bir baktırıyorum doktor her seferinde çok sağlıklısın eşinde de bir sprun yoksa bu ay hamile kalabilirsin diyor. Tabi ben max 1 kere korunmasız ilişki yaşıyorum
Arkadaşlarla buluşmalarımız hep yemek üzerine. Gitmesem ölürüm sıkıntıdan. Zaten onlar da zorla götürürler. Gitsem illa ki yiyorum. Az yemeye çalışıyorum ben de napayımBöyle olursa bende hiç istedigim hedefe ulaşamazdım çunki hep bir yemek sofrası var yemedende durmak zor aynı zamanda kiloyuda korumak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?