- 12 Temmuz 2006
- 56.345
- 216.864
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #6.441
Hayır bir de ben sıcağa şerbetliyim, o taş çatlasın 25-30 derece sıcaktan gelecek gölgede bile 40 derece olan şehire, daha havaalanında pistten kazırlar access’iBir şey dicem aşkım sen 10k adıma çok diyosun sence, SENCE beraber yürüyüş yapmaya uygun bir çift misiniz
Abla ne 25i ne 30u hala hırkayla oturuyor Fransa’daHayır bir de ben sıcağa şerbetliyim, o taş çatlasın 25-30 derece sıcaktan gelecek gölgede bile 40 derece olan şehire, daha havaalanında pistten kazırlar access’i
Öyle deme 2 gündür 25 I gördük yaz geldiAbla ne 25i ne 30u hala hırkayla oturuyor Fransa’dahavale geçirecek haberi yok
Keşke biz de 25i görsek kış gelseÖyle deme 2 gündür 25 I gördük yaz geldi
Oh oh güzeeeeeeelAbla ne 25i ne 30u hala hırkayla oturuyor Fransa’dahavale geçirecek haberi yok
BanasnsjnsOh oh güzeeeeeeelŞimdi daha bir keyifli oldu işte hahahahahahaha, gelince de diyete devam değil mi? Ceza alacağında yürüyüşü öğlen saatlerine yazalım access’e, acceeeesssss çal annem kara vicdanlllııııı kara vicdanlıııııı kara vicdanllıııı hain muneeee
Oh oh güzeeeeeeelŞimdi daha bir keyifli oldu işte hahahahahahaha, gelince de diyete devam değil mi? Ceza alacağından yürüyüşü öğlen saatlerine yazalım access’e, acceeeesssss çal annem kara vicdanlllııııı kara vicdanlıııııı kara vicdanllıııı hain muneeee
Herkes bayıldı sıcaktan heralde
İyi eğlenceler derste umarım çok eğlenirsinBen bugun gec saatte cıkacagım ıs yerınden
ama 21:00 a reformer ılk dersıme gıdecegım :)
Konuşamam! yalnızca yerimSende de kalmıyor işte, nereye gidiyor acaba o yenilenler
Ayılmaya çalışıyorum Ankara kendini Antalya sanmaya başlamışHerkes bayıldı sıcaktan heralde
Aynı fikirdeyim böyle beyin nöronlarım ağrımaya başladı artık sıcaktanAyılmaya çalışıyorum Ankara kendini Antalya sanmaya başlamış
Biz temmuzda ağustosta napcaz susuz kalırsak bu millet nasıl paklanacak
o yağışların çok faydası olduğunu sanmıyorum Ankara çok büyük su kullanımı çok yüksek bugarlaşma hat safhada. Toprak bile azıcık ıslak kalamıyor yeraltı suyu da çok az muhtemelen. Bütün ilke için kuraklık uyarısı yapılıyor. Büyük göllerimizin çoğu kurumaya yüz tutmuş durumda. Çok üzülüyorum suyu hor kullananları görünce özellikleAynı fikirdeyim böyle beyin nöronlarım ağrımaya başladı artık sıcaktan
Bu sene iyi yağış aldı Ankara bence biz susuz kalmayız yani inş
sabah
ananas
ogle
bıber dolması
sımdı
sekersız turk kahvesı
ıkındi
yemegım yok ama ofıse pasta soylenecek onu yeyıp kapanısı yapmayı dusunuyorum
pes etmek yok yaparsın senKizlar bittim kizlarrrrr
Kizlar tükendim kizlarrrrr
Hoca canıma okudu ki ilk günüm diye bir sürü hareketi sen söyle yap dedi ona ragmen
Bayilcammmm hahahahah
Kaldı 7 ders hahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?