- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.080
- 128
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.681
Valla sesim de güzeldir he
Infinité o mümkün değil kuzum 55 kilo olanla 80 kilo olan aynı hızla kilo vermeyecek. Bi boy vücut kilo endeksine göre kim en çok vermiş Chocolat da ya Cemos da formüle vardı alırım bugün onla hesaplamak gerekiyor
Yüzü çökmesin maksatSen nasıl diyetedesin yav cips yiyosun
O zaman en az gram verenemi şarki gidiyorInfinité o mümkün değil kuzum 55 kilo olanla 80 kilo olan aynı hızla kilo vermeyecek. Bi boy vücut kilo endeksine göre kim en çok vermiş Chocolat da ya Cemos da formüle vardı alırım bugün onla hesaplamak gerekiyor
Evet yani senin boyuna kilona göre verdiğin kiloyla benim ki aynı olamayacağı için onu hesaplamak lazımO zaman en az gram verenemi şarki gidiyor
Zor be
nasilda seviniyor kendisi degil yaZor be
Ben doğum kilomu vermeye çalışıyorum zaten bolgesel zayiflamaya ihtiyacim yok bir tek karnım için egzersiz yapıcam.Daha yaram taze biraz zaman geçmesi gerek.Infinite Soul kız senin egzersiz yapman lazım yoksa kilolu değilsin popo sertleştirme egzersizi karın düzleştirme egzersizi günlük yürüyüs senin gider kadın güzellik merkezine gitseydin bölgesel zayıflama yaparlardı
Bir sorun yoktur umarım?Kızlar doktora gidip geliyorum 1 saat. Tartı atan lütfen beni taglasin kaçırmiyim kimseyi
Yok kulağımda geçmeyen çınlama var eski olayBir sorun yoktur umarım?
EvetSen daha yeni katıldın dimi 200gram vermişsin çünki
Bu düzen bittiği an kilo alırsın dengeli beslenmeye çalış. Kalıcı hale getirebileceğin bir diyet en iyisi. Önce gözüm doymazsa daha çok yiyorum ben.ben yarın tartılıp başlangıcımı yapiciiim ama zaten 1 aydır buralarda yine takılıyordum 68 ile başlamıştımda yarın ki tartım burada başlangıç olsuunnnbide iki gündür cacık filan öğün atlıyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum kahvaltıda yok akşam da yok açım yaa açımm sizde öylemisiniz çok acıktıımmm tabi iş yemek yeme faslına gelincede iki çatal alıyorum başka da bir şey yemek istemiyor canım bu nasıl bi kısır döngüüü
gardaşım gel sarılalımSen Ankara’da mısın gardaşımm?
Vallahi sarılalım yaaagardaşım gel sarılalım
Haklı bir sebepOlm yüzüm çöküyor ya çok kararsızım zayıflamak isteyip istemediğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?