- 17 Ağustos 2023
- 7.837
- 23.024
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.661
64.600 başlamışsın 64.485 haftayı kapatmışsın en az 1kilo vermek şartı vardı şu an çikita muz söyleyenlerden birisi sen olucaksin galiba
Yarin bekliyoruz tamamya benim tartı bozuldu ilk çıkınca örneğin 62 ise ikinci çıkmam da 61 gösteriyor arada 1 kilo oynuyor kafayı yedi yarın sabah ölçümüm var buraya yazacağım inşallah ilk katıldığımda da demiştim sonra ilk iş adam akıllı bi tartı alayımm
Ölü taklidi yapıyor64.600 başlamışsın 64.485 haftayı kapatmışsın en az 1kilo vermek şartı vardı şu an çikita muz söyleyenlerden birisi sen olucaksin galiba
Aman at bişey olmaz
Zorla zayiflatildim demiyorda 7 bin adımların etkisini görüyoruzHalkla diyet anılarımı,rutinimi, mönülerimi, egzersiz rutinimi paylaşacağım bi oturum düzenliyorum hepiniz davetlisiniz
Valla çıkamam millet beni yolarYarım kilo çıkalım mı lütfen çıkalım ya shjdjskskka kahve ve su içtim çünkü yarım litreden fazladır, biz yarım kilo çıkalım
Eki Görüntüle 3440134
Puuu niye içtim ki ya amaan sabah 5.30da kalktığım için napıyım mecbur bir şeyler yenip içiliyorValla çıkamam millet beni yolar
Ula bahaneye bak yemezlerrOlm yüzüm çöküyor ya çok kararsızım zayıflamak isteyip istemediğimden
Kız son kararını söyle istersen şarkıdan önce sağdan son çıkış hakkını kullanOlm yüzüm çöküyor ya çok kararsızım zayıflamak isteyip istemediğimden
2 saate 1 kilomu vericekMuho istersen 2 saat sonra bi daha tartıl bebeğim
Belki 62 olurum ya durayım benKız son kararını söyle istersen şarkıdan önce sağdan son çıkış hakkını kullan
Kız 1 kilo demedik herkes kendi hızında verecek. Hiç verememek ya da almak suç2 saate 1 kilomu vericek
Yuh MuhittinKahvaltı yaptım hatta cipsi mi bile yedim de geldim ahshdhhd
Oglen ise gidicem hayvan gibi caliscam
Mery canım 1hafta da 1 kilo veremeyene ceza varYarım kilo çıkalım mı lütfen çıkalım ya shjdjskskka kahve ve su içtim çünkü yarım litreden fazladır, biz yarım kilo çıkalım
Eki Görüntüle 3440134
Sen nasıl diyetedesin yav cips yiyosunKahvaltı yaptım hatta cipsi mi bile yedim de geldim ahshdhhd
Oglen ise gidicem hayvan gibi caliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?