- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.706
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.641
Tuvalete oturdum kalkmıyorum 2 saattir, umut fakirin ekmeği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuvalete oturdum kalkmıyorum 2 saattir, umut fakirin ekmeği
DurunMuhittin @SAPYOSEKSUEL M merymeryg @Turunc chemist @Mune @Bllossom @luckk01 @Processes Tartı gününe davetlisiniz gençlerr resimleri alalım
geri kalanını da sen accessdenied etiketle
uyuyosun iş başa düşdü bildirim gitmiyor diye unutmuşlardir
Burhan banli o yirtdi
Bugün tartıl çarşambadan çarşambaya tartı günüben yarın tartılıp başlangıcımı yapiciiim ama zaten 1 aydır buralarda yine takılıyordum 68 ile başlamıştımda yarın ki tartım burada başlangıç olsuunnn bide iki gündür cacık filan öğün atlıyorum aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum kahvaltıda yok akşam da yok açım yaa açımm sizde öylemisiniz çok acıktıımmm tabi iş yemek yeme faslına gelincede iki çatal alıyorum başka da bir şey yemek istemiyor canım bu nasıl bi kısır döngüüü
ya benim tartı bozuldu ilk çıkınca örneğin 62 ise ikinci çıkmam da 61 gösteriyor arada 1 kilo oynuyor kafayı yedi yarın sabah ölçümüm var buraya yazacağım inşallah ilk katıldığımda da demiştim sonra ilk iş adam akıllı bi tartı alayımmAktif yazarsan bildirim gelicek
tarti aticakmisin bu arada bu gun tarti günü de
Kız 1 kilo almışsın nerdeyse
ama iş te işe geldim bir de ilk katıldığım da perşembe den başlayayım bu ilk sefere mahsus demiştim ya sizde tamam deyince 1 lt su bitirdim 1 bardak ta yeşil çay içtimBugün tartıl çarşambadan çarşambaya tartı günü
Aman at bişey olmazYaaaa ama ben tartıyı unutup sabah sabah kahve ve su içtim bir sürü
Yanlış resmi atmışım durKız 1 kilo almışsın nerdeyse
sonra başlangıç olarak da kilolu görünmek istemem o kadar suya bide tartılacağım bi yer yok işe geldim yarın ilk iş buraya yazmak olsun olur muuAman at bişey olmaz
Doğru söyle donunu çıkarıp tekrar tartıldın dimiYanlış resmi atmışım dur Eki Görüntüle 3440129
Çikita muz şarkısını hiç duydun mu?Yukarıda tarih yaziyor
Eki Görüntüle 3440130
Al ülen (evet donsuzum hala size yazmaktan giyinemedim) jfjxjdjDoğru söyle donunu çıkarıp tekrar tartıldın dimi
1.100 gram vermişim çapanın haklı gururuyumAl ülen (evet donsuzum hala size yazmaktan giyinemedim) jfjxjdjEki Görüntüle 3440132
Muho sen vermemişsin almışsınYanlış resmi atmışım dur Eki Görüntüle 3440129
Tühh ya cezayi sana kitleyemedikAl ülen (evet donsuzum hala size yazmaktan giyinemedim) jfjxjdjEki Görüntüle 3440132
Tühh ya cezayi sana kitleyemedik