- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.481
Sen Ankara’da mısın gardaşımm?ben de çok düşkün değilim ya daha iyi dönerler var. Beş harfli mi deseydim acaba ya şimdi insanların aklına düşürmek gibi olmasın. P eçene k daha güzel. İlla aspavaya gideceksem Mustafa kemaldeki.
Hepsi de mevcut yalnız
O sana hediyelerle de geliyor (adını anamam penguş kötü oluyor)Yok kız benim Fırfır yaptırır. Değişik bi kafa onunki de. Merdivenden kucağında çıkarırsan saldırıyo sadece
Yiiio ben çok sevdiğim için seni hepsi geçerli olamazHepsi de mevcut yalnız
Ben sana kargo yapayım istersen bize gelenlerdenO sana hediyelerle de geliyor (adını anamam penguş kötü oluyor)ben hiç hediye almadım benimkilerden
Patileri beton yüzü görmediBen sana kargo yapayım istersen bize gelenlerdenbahçeye çıkıyo mu o çucuklar
Ben de seni aşkoooYiiio ben çok sevdiğim için seni hepsi geçerli olamaz
Benim ki doğru olabilir ya shshhx alt karnım hep vardı hic gitmedi
IlıkKızlar aklıma bişey takıldı sormak istiyorumspordan sonra hemen duş alınmalımı bide soğukmu sıcakmı alınmalı . Kimisi sıcak suyla alınırsa kaslarda gevşeme olup sarkmaya neden oluyor diyor ,kimisi soğuk suyla duş alınırsa ter vücutta donup geri emiliyormuş diyor sizce hangisi mantıklı
Kız hayvanceyiz evde mi imal etsin,dışardan ithal mi etsin, nerden bulsunPatileri beton yüzü görmedi
Komiklik olsun diye atmıştımBenim ki doğru olabilir ya shshhx alt karnım hep vardı hic gitmedi
Ay getirmesinler zatenKız hayvanceyiz evde mi imal etsin,dışardan ithal mi etsin, nerden bulsun
Dün yediğimiz hurmalar değil miymiş
İçim ürperdi buzlu suyu duyuncaIlıkspor sonrası böyle efil efil …
İnsanlar kendilerini buz dolu fıçılara bandırsınlar diye üstüne para verip bandırıyor buzlu su iyiymiş o da manyak işi bana gelmez.
İğrenç bir kinoalı mercimekli salata yaptım tadı düzeldi mi diye kontrol ede ede yarısını yedim. Bu salata bana dış minnakların bi oyunudur. Tarih beni haklı çıkaracaktır. Bi daha bu Bizans oyunlarına gelmem. Kozumu bi sonra ki hafta paylaşıcam.
Bünyem alışkın ben de dalgaya alıyorumKomiklik olsun diye atmıştım
Aşkım ben sendem razıyım çıkıp yürüyorsun falan çok galpİğrenç bir kinoalı mercimekli salata yaptım tadı düzeldi mi diye kontrol ede ede yarısını yedim. Bu salata bana dış minnakların bi oyunudur. Tarih beni haklı çıkaracaktır. Bi daha bu Bizans oyunlarına gelmem. Kozumu bi sonra ki hafta paylaşıcam.son gülen iyi olur
Di mi gözünle gördünAşkım ben sendem razıyım çıkıp yürüyorsun falan çok galp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?