- 19 Nisan 2022
- 4.190
- 47.332
- 438
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.461
En iyisi Hassas bölge Aspava’dır ama Esattaki 3lüden soruyorsan ortadaki ÖzçelikYemekten önce mi yiyoruz yemekten sonra mıpsikolojik olarak doymam bu şekil normal çorba olsun bi tas benim olsun.
Zayıflamışsın site ikna olmuş demek ki
Favori aspavan hangisi? Belki aynı anda cacığa kaşık atmışızdır
Ay 0 tolerans 0 empati
Onur yapay zekaya yaptırır bir tartı üzülmeSen çok zayıfsın kimse yemez o kiloya düştüğümü
Yanlış kişiyi secmişsinİlk defa vücudumla para kazanayım dedim olmadı. Çok zalimsiniz
1haftadır diyetdesin niye tolerans yapayım yav herkes gibi çık yarın tartın işteAy 0 tolerans 0 empati
Çocuklardan anca kendime fırsat buldum sürekli arkalarından koşturuyorum . Bugün bi düzen tutturdum spora başladım . Onlar uyurken yürüyüş yapıyorumYaz zayıflamak için super ekstra efor kayb ediyorsun dans et evde bari yürüyemiyosan
Yok ama o çok çabuk eriyo dondurma gibi mübarek
Ya beklenen aksine o iki günde kaçırıp kilo alırsakTartı gününü perşembeye uzatalım diyenler bu msja like atsın. Benim hiç öyle sorunlarım yok diyenler gülsün
Kediye şunu yapmaya kalksak evden 3 ölü 5 yaralı çıkar. Evcil hayvanın kaderindir.
Agzından yel alsın sen ne dersunYa beklenen aksine o iki günde kaçırıp kilo alırsak
Yok kız benim Fırfır yaptırır. Değişik bi kafa onunki de. Merdivenden kucağında çıkarırsan saldırıyo sadeceKediye şunu yapmaya kalksak evden 3 ölü 5 yaralı çıkar. Evcil hayvanın kaderindir.
bu mantıkla en iyisi kokarak evinin yolunu tutmanKızlar aklıma bişey takıldı sormak istiyorumspordan sonra hemen duş alınmalımı bide soğukmu sıcakmı alınmalı . Kimisi sıcak suyla alınırsa kaslarda gevşeme olup sarkmaya neden oluyor diyor ,kimisi soğuk suyla duş alınırsa ter vücutta donup geri emiliyormuş diyor sizce hangisi mantıklı
ben de çok düşkün değilim ya daha iyi dönerler var. Beş harfli mi deseydim acaba ya şimdi insanların aklına düşürmek gibi olmasın. P eçene k daha güzel. İlla aspavaya gideceksem Mustafa kemaldeki.En iyisi Hassas bölge Aspava’dır ama Esattaki 3lüden soruyorsan ortadaki Özçelik
Çok fanı değilimdir ben bu arada Aspava’nın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?