- 15 Şubat 2013
- 24.976
- 1
- 94.679
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #3.441
Sen çok zayıfsın kimse yemez o kiloya düştüğümü200 eur karşılığında tartılıp foti atarım sana. Sen de buraya salarsın1 EUR aşağı inmem
Hakemimiz dolandırıcı çıktı200 eur karşılığında tartılıp foti atarım sana. Sen de buraya salarsın1 EUR aşağı inmem
Akışa ses atmayı tencere biliyo o da banlı. Yattı cezainş sen olursunda muthiş sesinden mahrum kalmayız
Acces'i denedim ama olmaz demedi, inandırıcı olmaz dediHakemimiz dolandırıcı çıktı
Ha benim yani dolandırıcıAcces'i denedim ama olmaz demedi, inandırıcı olmaz dedi
Mune abla bu günler için var hayatım sen dert etme yav bunlari halledicez raaad olAkışa ses atmayı tencere biliyo o da banlı. Yattı ceza
MlsfHa benim yani dolandırıcı
Yemekten önce mi yiyoruz yemekten sonra mıAkşam yemeği
2 yemek kaşığı keten tohumu
3 bardak ayran
Biraz leblebi
Bitki çayıyla da kapatıyorum
Hepinize iyi geceler
Zayıflamışsın site ikna olmuş demek kiBen 2 gün yazmadım bildirimler kesildi. Bilemiyorum başka sebep var ise
Favori aspavan hangisi? Belki aynı anda cacığa kaşık atmışızdırAnkara’da Aspava var gelin diyet bitince hepinizi bayıltana kadar yedireyim
Yazda olunca insan sıcakta mayışıyo iki adım atsam yoruluyomTam o zaman yürümek lazım işte bilmiyonuz
Yiyesin geldi di mi? Bence deYemekten önce mi yiyoruz yemekten sonra mıpsikolojik olarak doymam bu şekil normal çorba olsun bi tas benim olsun.
Zayıflamışsın site ikna olmuş demek ki
Favori aspavan hangisi?
Ben kül yutmamAcces'i denedim ama olmaz demedi, inandırıcı olmaz dedi
İlk defa vücudumla para kazanayım dedim olmadı. Çok zalimsinizBen kül yutmam
Yaz zayıflamak için super ekstra efor kayb ediyorsun dans et evde bari yürüyemiyosanYazda olunca insan sıcakta mayışıyo iki adım atsam yoruluyom
Sikletin tutmuyo napayımİlk defa vücudumla para kazanayım dedim olmadı. Çok zalimsiniz
YokTartı gününü perşembeye uzatalım diyenler bu msja like atsın. Benim hiç öyle sorunlarım yok diyenler gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?