- 24 Şubat 2009
- 90
- 0
- Konu Sahibi sebnem1978
- #1.221
kargo çok tuttuğu için göze alamadım netten.. bi de sorun çıksa uğraşta duur :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burası stepper topiği haline geldi kızlarrrr.. :)))
merhaba arkadaslar
arkadasın biri baslık sahibi ortada yok demiş :) geldim işte burdayım :) ama ramazan girdiginden beri hiç yapmadım işte bu yüzden şişemye basladım gene :) bayramdan sonra baslıyorum yine 500 lük setlerler 3 set yaparım baslngıcta ilk 1 hafta 1500 yaparım bir günde yeni baslayanlar varsa yada ben gibi ara veripde bayramdan sonra baslıcak olan varsa ekip kuralımda baslayalım birlikte hergün bi sayı belirleriz herkez yaptıgı sayısı yazar bi nevi oklama alırız :) ekip halinde olunca insna disipline giriyo tek basına olunca aman birazdan yaparım yok efendim yarın yaparım derken tembelleşiyo.hadi bakalım bayram sonrası görüşmek ve hepimzide tas gibi olmak üzere
selam kızlar..
yazdıklarınızı okuduktan sonra ben de almaya karar verdim. yalnız benim asıl problemim bel, sırt, karın bölgesi. kalcamda bişey yok. Cardio Twister diye bi alet var adım atarken saga sola döndürüyor. resmini ekleyemedim. sizin kullandıgınız aletle bunun farkı nedir bana bi yazar mısınız? sanki bu daha çok üst kısmı çalıstırıyor gibi geldi.
merakla cevabınızı bekliyorum hemen sipariş edicem.