- Konu Sahibi sebnem1978
-
canım masalah benım bacaklar cok ınceldıı esortmanlarım bol oluyo artık hafta sonuuu yenı beden esortman lar alıcam :)))
cnm urunun fiyatı ortalama 80 lira kipalarda kampanyalıydı 50ye alanlar o sekilde aldılar eger bulundgun yerde kipa warsa bak derim hepsiburadada ben 65e gormustum sanki istersen ordan da alablrsnsengözlerimebaksanab
bademcim ben ikinci el sporsevisten almıştım garantili 38 ytlydi o zman şimdi 42 ytl olmuş . benimkinin adı twist and shape
resimdeki aletin adı ise twister
Ya arkadaşlar daha öncede söyledim bu stepper dizleri mahvediyor, ablam bu yüzden acillik oldu, doktor naptın sen dizine demiş ablamda stepper yapıyorum diyince çöpe at o aleti, mahvediyor dizleri demiş öncesinde bende kullanmıştım gerçekten sağ dizim yaptıktan sonra çok ağrıyordu, illa birşey yapıcam diyorsanız pilates yapın arkadaşlar çok güzel inceltiyor.Bu saçma aletlere para vermeyin.
cnm kıpaya baktım ama alet zor hareket edıyodu suan kapmanyada yıne 50 ama guvenemedımyınede netten bakıyorum sızde bakın olmazmıa.s.
tatlım kipada ilk denedigmde ben de bse anlamamıstım bi de ben bayadır spor yapıorum ondan beni zorlamadı hic t&s.korkma bu kadar stepper lar yuruyusle aynı kategoride sayılıyo yani kas yapmayan ama incelten sporlar...diz agrısına gelnce ben sdce 2 3 ksde duydum belki genetiktir belki mineral eksklgidir blemicem denemekte fyda war en kolayından ilerlersn ywas ywas,yaptıkca yumusuo zten pedallr yerimseniben
senınkıdemı onebody
ewwet seker a.s.
tesk canım aydınlattıgın için tek ıstegım havalar ıı olsun denıze gırelım yuzmek ıı gelıyo guzel ve zevklı bı spor umarım hepımız ideal kıllarımıza ulaşırız kaydirigubbakcemile5
merhaba hatunlar, birçoğunuz bilir beni uzun zamandır diyet ve spor yapıyorum ama son üç haftadır hiç kilo veremiyordum 58 kg da takılıp kalmıştım. hemen hemen hergün spor yapıyor ve stepperimle çalışıyordum. bu hafta diyetime aynen devam ettim fakat spor stilimi değiştirdim. bir gün aerobik-jimnastik yaptım 40 dakika,ertesi gün dinlendim sonraki gün stepperimle 750-1000 adım attık ertesi gün koştum... vee bu sabah tartıldım 1 kg vermişim çok mutluyum hihoyyyt kilo vermediğim dönemde bunalmadığım ve sıkılmadığım için,diyete devam ettiğim için kendimle gurur duyuyorum lütfen bencillik olarak algılamayın öyle biri değilim normalde ama pes etmeyip devam etmek ve karşılığını almak inanın büyük bir mutluluk sositososito yılmadan devam edin arkadaşlar.herkese sağlıklı zayıflamalar dilerim kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar dünki sporlarım 1 saat dans yarım saat t&s (2000 adım) 50 mekik ve diğer egzersizler akşam tv izlerkende 15 dk t&s alkisalkisalkis
bu sabah da 40 dk yürüyüş birazdan gene çıkacam sonra gene t&s off bu kadar emeğe hala gr gr gidiyorum mutlaka bende bi terslik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?