P
papicya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sebnem1978
şebnemcim bel ve göbektede işe yarıyor dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhaba kızlar kıslar bu aletin yaptıgı sey kas yapmak degil bildginiz step gibi ama bunda zor basıyorsunuz bacakları ....kas evet yapar ama söyleki olağan yağı yakar ... mesela bir yerde toplu yağ var kosu bandı o yağı eritir ama yerini doldurmaz yağ yakılon yer sarkık kalır yeri bos oldugu için ... bu alet ise yağı yaktıktan sonra bos kalan yerde sıkıstırma yapar sarkıklıgı alır ve belli sürü sonra kaslanmadan haris sıkılasma olusur,,,, BU ARADA PINARIM YANİ (EDİM) VALLA BENDE VARIM KULLANAN ARKADASLAR HEPİMİS BÖYLE BİSİ YAPALIMMI ...NE KADAR ADIM ATTIK KAÇ DAK YAPTIK YAZARIZ VE HAFT SONU KAC KİLO VE SANTİM GİTİMİS ONU YAZARIZ... TAM ANLAMIYLA KATILMA İSTEYEN ARKADASLAR BERİTSİN KENDİSİNİ VE ONA GÖRE BASLAYALIM CAYMACA YOK TAMAMI :))
arkadaşlarrrrr bei de alın aranıza...ben de alıcam bu aleti...yazılarınızı okuyunca çok heveslendimkaydirigubbakcemile5
yalnız yeni alıcak olan arkadaşlar aaraştırdınız mı...hangisi ni alalım önerdiğiniz bi model varmı?internetten mi alsak acaba?:1no2:a.s.
kızlar benim alet çok gıcırdamaya başladı
eşimle alet sana dayanmıyor diyor :roflol:
yağlasam geçermi,birde yağlarım sonra oraya buraya yağ akar diye korkuyorum
daha önce yağlamış olan varmıı
sekerim akıskan olanla degil katı gres yağ kullan ve yagla aleti bozarsı valla......kızlar benim alet çok gıcırdamaya başladı
eşimle alet sana dayanmıyor diyor :roflol:
yağlasam geçermi,birde yağlarım sonra oraya buraya yağ akar diye korkuyorum
daha önce yağlamış olan varmıı
Gıcırdayınca yağlamak gerekiyor canım Özel bir yağı var eşim geçenlerde yağladı şimdi ses çıkartmıyor