- 4 Ocak 2008
- 255
- 1
- Konu Sahibi sebnem1978
kızlar twist stepper dan bende var 20 gündür falan hemen hemen hergün bir iki kere haric günde 20-30 dak. çalışıyorum inanılmaz terletiyor saçlarımın dibinden ve yüzümden ter damlaları akıyor, 200 kalori yaktığımı gösteriyor rejim yapmıyorum kilom 60 boyum 1.68 yani aslında bir kaç kilo fazlalık oluştu bunlarda 1 seneye yakındır antidepresan kullandım sıkıntılarımın olduğu zamanlarda 34 bedene 52 kilolara düşmüştüm iğrenç görünüyordum vucut acısından güzel ama yüzüm zaten kemikli çöküntüye uğradı zaten bir kaç kilo almak istiyordum ama şimdide 60 bana cok geliyor sanki 56-57 kilolar daha iyi duracak su anda rejim yapmıyorum hatta çikolata,boza, yemiş falanda yedim o yuzden kilomda oynama olmamış aletden dolayı ama iç bacaklarım cok yumuşamıştı onda daha sıkılaşma olmuş gibi geldi siz bu aletle birlikte diyet yapıyormusunuz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz?
Bence ideal kilonuzdasınız Kendinizi fazla zorlamayın ancak kilonuzu muhafaza edin. Boyumuz aynı ancak ben 65 kiloyum İdeal kiloma ulaşmak için 5 kilo vermem gerekli