- 21 Nisan 2009
- 259
- 6
- 96
- Konu Sahibi sebnem1978
-
ben bu alet sayesinde bugün itibryle 6 kilo wermiş durumdayım özllkle bacak ve göbeğmden werdim basen ve simit diye bişy kalmadı en önemlisi de selilütlerimin gözlere görülür şeklde azalması vermem gereken bi 6 kilo daha war inş onları da weririm
ben bu alet sayesinde bugün itibryle 6 kilo wermiş durumdayım özllkle bacak ve göbeğmden werdim basen ve simit diye bişy kalmadı en önemlisi de selilütlerimin gözlere görülür şeklde azalması vermem gereken bi 6 kilo daha war inş onları da weririm
günaydın canımm, benim haftam dehşet yoğun başladı ama umarım keyifli devam eder.nasıl gidiyor? dün 1200 adım yaptım kendimi aşdım yani :)) banada her gören ne kadar zayıfladın diyor çok mutluluk verici ve keyifli bir durum değil mi deli _ kuzu ?
Canım bende haftaya yoğun başladım. Dün akşam nasıl oldu anlamadım bile. Yoğun ve yorucu bir hafta olacak ama bu sabah tartıldım ve mutlu oldum. 65 kg' yum üstelik regl olmama rağmen hihoyyyt alkisalkisalkis :teytey: normalde 3-4 kg farkeden ben, her şeyi yememe rağmen vermişim. Ama sporun faydası çok inkar edilemez. Ne kadar yorgun olsamda haftada 3 gün mutlaka 1000 adım atıyorum t&s de. Hedefime 5 kg cuk kaldı a.s onuda 1 ayda vermeyi planlıyorum. Eğer hedefe ulaşırsam 11 ayda 12 kilo vermiş olacağım, arada ipin ucunu kaçırıp 2-3 alıp verdim ya onlarda olmasaydı iyi olurdu yahu a.s Hadin kızlarrr çalışmaya devam yaza ne kaldı? 38 beden gireceğiz yaza kaydirigubbakcemile5 a.s.
ewet cnm bide özellikle kendim çin söylıyım 70 kusur kiloydum şimdi 70 kilodayım bugün yarın tekrardan başlıcam twist shape e(bir hafta yapınca hergün yaptığımdan canım sıkılıyor nedense ama buna da şükür)günaydın canımm, benim haftam dehşet yoğun başladı ama umarım keyifli devam eder.nasıl gidiyor? dün 1200 adım yaptım kendimi aşdım yani :)) banada her gören ne kadar zayıfladın diyor çok mutluluk verici ve keyifli bir durum değil mi deli _ kuzu ?
kızlarr bu aleti 1sene önce almıştım sonra altta oturan evsahibim daha ilk yapışta höööyt ulen noluyor diyeee gelince kalmıştı şimdi başka bir eve taşındık apartman zaten gümbür gümbür benim aletin sesi pek farkedilmez herhaldeee
heveslendim şimdi yapayım barii
bide öneriniz varmı alt kata ses gitmemesi için
tebrik ederim canım çok mutlu oldum bende ne kadar güzel değil mi verdikçe motivasyonu artıyor insanın.benimde 3-4 kg cığım kaldı ama 2 ayda versem bile çok iyi benim için.1 ayda 5 kg fazla bence ama sen bilirsin. ben 38 bedene düştüm hayatım bunu korusam yeter bana :)) sağlıklı zayıflamalar dilerim
jeyloocuğum nemde stepper ağrı filan yapmadı ama ben ısındıktan sonra adım atmaya başlıyorum hemen çıkmıyorum belki olndandır. hatta benim annem 85 kg ve dizlerinde kireçleme var o bile yapıyor ağrısı olmadı.ağrılarım azaldı diyor birde :))
ümitsizliğe kapıldım tekrar yahusenağlama
sabah geç kalktım onun için 12.30 da ettim kahvaltımı. 4 dilim çavdar ekmeğinden yapılmış 2 tane kaşarlı tost. ama dilimler o kadar küçüktü ki normal bi ekmek dilimine göre en fazla 3 dilim falan yapar heralde.
ondan sonra 14.30 falan gibi 1000 adım stepperla çalıştım. toplam 20 küsür dakika sürdü.
15.00 da 4 tane erik yedim.
16.00 gibi duşa girdim daha sonra dışarı çıktım. 1 saat kadar yürüdüm ama ağır ağır.
18.00 da 3 buçuk tane falan biber dolması yedim 1 bardak ayranla.
1 saat kadar önce 500 adım daha attım. ve şimdi de bir site buldum çok güzel videolar var sadece spor & egzersize yönelik. ordan bi kaç hareket baktım. alt karın ve üst karın sıkılaştırmak için. 50 tane de onu yaptım. 10'ar kere de yan tarafları sıkılaştırmak için yaptım.
bu saatten sonra bişi yemem sanırım. sadece erik yiyebilirim onun da zararı olmaz sanırım. tatsız erik sonuçta.
yanımda 1 litre suyum var onu bitiricem ve bugünüm biticek.
sizce bu şekilde kilo verebilir miyim?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?