- 22 Ocak 2009
- 152
- 0
- Konu Sahibi sebnem1978
Lenicim, bana o bulduğun sitenin linkini özelden atabilirmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlım egzer kısmı ağı, öğün kızmı hafif bir program olmuş. bu şekilde başlarsan ilerde egzer siz programını yoğunlaştırmak istediğinde baş edemezsin öünlerinin az olmasıda metabolizmanı yavaşlatır. İlerde baş edemez sıkılır yatırırsın gene programını. Günde 3 ana 3 ara öğün mutlaka yap, egzersiz ben haftada 3 gün 1000 adım yapıyorm 17 dakikada 3 hafta dır çalışıyorum düzenli bu hafta 1200 e çıkartmayı düşünüyorum. Sevgiler.. :1hug: a.s.
günaydın hatunlar,nasılsınız? verdiğin bilgiler için teşekkür ederim beyazfrezyacığım , benimde ailede şeker yüksektir her ne kadar şuan benim şeker oranım düşük olsada bu bilgilerle geleceğe yatırım yapabilirim :))
mamiyy arkadaşım bende stepper sadece incelme yaptı kalınlaşma olmadı ama selülitte belirli bir azalma var
kızlar ıyı geceler gercekten cok etkılı bı alet ben hergun 20 dk 1300 adım atıyorumm bacaklarım ve belım gozle gorulur sekılde ınceldı :)) arkadaslarım bugun oturmaya geldı gorduler ınanamadılar onlarada sıparıs verdık pazartesı gelıcekk
dıyetıde bıraktım hapıda yıyorum ama her aksam bunu yağıyorum 64 kılodan 58 dustum cok mutluyum cokkk
arkadaslar tam bi aydır yediklerime cok dikkat ediyorum sıkı bi diyet yapmıyorum kilo werip werip bda almaktan bıktım cnku ama yne de diyet gibi bi cok seyi yemiorm iste gnde 1700 1800 kaloryi gecmmye clsıyorum okuluma yuruyerek gttm gnlerce ki 2.5 km den gnde 5 km yapar gelnce de bsklet suruodum 15 20 dk son gnlerde de t&s yi kullnıorum 200 kaloriyi grmeden brakmıorum ne blym hala en az yarım saat yuruyorum her gun yani bi eski yedigm seyleri dusunuyorum gunde 4000 kalori alıomusum heralde diorum bi de smdi yaptıklrıma bakıorum ya gram mı oynamaz en basında bi 2 kilo werdm suyu gtti wucudun bgunse aksam yedgm azcık bi yemek yuzunden 1 kilo almısım artık gercekten korkuorum bi hastalıgım mı war die polikistikover dyeblrsnz onu sanmıorum belirtileri yok baska ne olabilir (((