- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- Konu Sahibi sebnem1978
bir hafta oldu alalı şekerim ,müzikle birlikte çalışmak çok zevkli zamanla geliştirilebilir zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman aldınız acaba yenimi ? ben de baktım ama o fiyata bulamadım. biraz daha pahalı idi. birde kargosu ne kadar tuttu acaba?
teşekkür ederim.
bir hafta oldu alalı şekerim ,müzikle birlikte çalışmak çok zevkli zamanla geliştirilebilir zaten
canım twist&shape mi ? nerden aldınız acaba ?
cnm kipaya bi uğra şu anda yine indirimde 49 lira
cnm kipaya bi uğra şu anda yine indirimde 49 lira
sekerim ilk sayfaya bak =) ordaki ilk mesajın cwbı tum bunlar =)CANIM BENIM NEYDEN BAHSETTIGINIZI ANLAMADIM HANGİ ALET BU YADA NE YAPIYORSUNUZ SORDUM AMA KIMSE CEVAP BILE YAZMADI TESEKKUR EDERIM YANİİ:1hug:
bodrumda kullanıyoruz annemle beraber yapmadan yarım saat yürüyorum(dum)[bir haftalık kullanamıyodum yarın yeniden başlıcam) da benim sorum 45 dakka da kaç adım atıyosun anam 30 dakka yapıyorum canım sıkılıyorkızlar artık alısıyorum bı kerende 45 dakıka kalıyorumm ter ıcınde kalıyorum :)
kalori değerlerin gayet güzel de ben bu 5 saat olayını anlamadım normal mı yurudun yoksa bu alette mi(aslında alette yapsanda normal yürüsünde 5 saat fazla değil mi)arkadslr bugun 3.gunmdu sırayla 225 300 we 150 kalori yaktım bugun 5 saat yurudugum icin 150ye bile zor tamamladım =) ben 50ser kalorilk partiler halnde yapıorm siz nasıl yapıyosunz
Günaydın kızlarr umarım hepimiz mutlu, keyifli bir hafta geçiririz.. a.s.
kalori değerlerin gayet güzel de ben bu 5 saat olayını anlamadım normal mı yurudun yoksa bu alette mi(aslında alette yapsanda normal yürüsünde 5 saat fazla değil mi)
ben bu arada tek seferde yapıyorum o da 30 dakka çevremdekiler bayağı bir sıkılastığımı söylüuyorlar
ben bu alet sayesinde bugün itibryle 6 kilo wermiş durumdayım özllkle bacak ve göbeğmden werdim basen ve simit diye bişy kalmadı en önemlisi de selilütlerimin gözlere görülür şeklde azalması vermem gereken bi 6 kilo daha war inş onları da weririm