- Konu Sahibi sebnem1978
-
dengelenir dengelenir
saat 4-4,30 gibi bi elme portakal yee
akşamda 6-7 gibi yemeğini ye gayet güzel olur
benimde iimi rahatlattınız. sabah akşam diyetten başka bişey yok aklımda.hazirana kadar 10 kilo vermem lazım.diyet çok sıkıntılı bişey hele de çalışırken.. ama kararlıyım. gidicek hepsi..bu yaz güzel geçicek.ben 6 öğün yemeğe çalışıyorum ama güne çok erken başladığım için az bile geliyor bazen. arada meyve ile geçiştiriyorum bende. hepimize sabır ve kolaylık diliyorum.
Ne bulursam sürerim hesabı.. kaydirigubbakcemile3 Biraz programlı olmak şart tabii de gece lahana yağı bişi yapmadımı? Hcr35'im mutlaka yıkayın diyordu da ? :uhm:
hazirana kadar rahat rahat verirsin canım daha 4 ay var:1closedeyes: haftada en az yarım kilo bile versen 4 ayda 8 kilo demek. ki diyet bile yapmasan hayatına biraz spor katsan çok çok fazlasını verirsin.a.s.
bu arada ben bugünkü görevimi tamamladım kızlar. 29,13 dakika 1000 adım:hooray: görevimi tamamlamış olmanın verdiği iç huzurla rahat rahat oturabilirim artıklülülülülülü
yok canım yaa yagı surdum spor yaptım ıyıce terledım sonra kuruyunca dus aldım tabı kı. nasıl yatarım oyle yaglı yaglı.. bısey yapmadı mı derken neyı kastettın anlayamadım ben ama...
hayırlı cumalar dilerim kızlar,bol mutluluk ve huzur....
Sağol tatlım sana da hayırlı cumalar.. Bugün hapimize sağlık, mutluluki bol şans ve kilo kayıbı getirsin :1hug:
beyaz frezya iyi çözüm valla...hayırlı cumalar kızlar..bende stepper aldım sonunda henüz çok falz ayapmadım ilk de3fa bindigim için tepesine fazla yapıp her tarafım agrısın istemiyorum nasıl başlamalıyım sizce ben birarn önce kilo vermek istiyorum..önceki akşam 400 adım falan attım dünde 200 falan ama vaktim yoktu hiç yapmamaktansa biraz yapayım dedim..gerçekten yoruyor ama ben dinlenerek yaptım..ne önerirsiniz yag sürmeden işe yaramazmı bu alet..yani hızlandırıyormu yag..ne sürüyorsunuz?ayy çok soru sordum ama kilo vermem gerk bir an önce ne verirsem kardır..bebek tedavisi görüyorum ilaç ignelerle çok kilo aldım azda olsa vereyim istiyorum..
amiinnnn yarabbim!
bu arada tatlı krizine karşı yaptığın tarife bayıldım,hem hafif hem besleyici hem de doyurucu.adet dönemine yakın benide tutar tatlı krizleri bende deneyeceğim,sağol kşekerim tarif için
beyaz frezya iyi çözüm valla...hayırlı cumalar kızlar..bende stepper aldım sonunda henüz çok falz ayapmadım ilk de3fa bindigim için tepesine fazla yapıp her tarafım agrısın istemiyorum nasıl başlamalıyım sizce ben birarn önce kilo vermek istiyorum..önceki akşam 400 adım falan attım dünde 200 falan ama vaktim yoktu hiç yapmamaktansa biraz yapayım dedim..gerçekten yoruyor ama ben dinlenerek yaptım..ne önerirsiniz yag sürmeden işe yaramazmı bu alet..yani hızlandırıyormu yag..ne sürüyorsunuz?ayy çok soru sordum ama kilo vermem gerk bir an önce ne verirsem kardır..bebek tedavisi görüyorum ilaç ignelerle çok kilo aldım azda olsa vereyim istiyorum..
Söylemeyi unuttum hcr35 in tavsiyesi ile ben mecitefendinin lahana yağını sürüyorum akşamları. Sürüyorum masaj yapyorum streç filmle sarıyorum 2 saat kadar üzerimde kalıyor. Genel işlerimi yapıyorum sonra sporumu yapıyorum ter atıyorum. Sonrada serincene bir duş yapıyorum. pzt ve çrb sürdüm 1 cm farketti bende ama kişiden kişiye değişir. 9 Martta ölçüneceğim o zaman daha net bişiler söyleyebilirim.a.s.
sagol cvpladıgın için..hımm yag daha iyi sonuç verir stepperle bakalım denk gelirsem bakarım..bende cm olarak şimdi ölçeyim sonucu net görürüm daha sonra aslında baacaklarım kalım ama bende bel yanları göbekte var inş onlarda gider..
bel yanlarına çok çabuk etki ediyo canım bu alet ben şaşırıp kalmıştım eriyince yanlarım:smiley-cool:
yaaaa..benimde simit derler ya aynen öyle bel göbek çevrem var daha çok bacaklarım kalın biraz ama..neyse en iyisi ben önce mezura ile ölçeyim daha iyi farkederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?