- Konu Sahibi sebnem1978
-
Amin canım. Daha verilecek çok gramım var ama sevindim vallah. Bu hafta 2 kg vermeyi hedefledim bakalım pazartesi ne olacak? Şu kaçamakları yapmasam daha iyi kilo vereceğim de tutamıyorum malesef.. Dün akşam gaza geldim giydimde giydim üst üste, lahana yağını sürmüştüm akşam eve gidince bi güzel sarmıştım çıktım shapeimin tepesine 1100 adım yapmışım. Su gibi oldum a.s Önümüzdeki ay şu terleten eşorfmanlardan ve 2kg luk dumble lardan almayı düşünüyorum kollarım için. Kollarım gerçi tombik değil ama alt kısımlar hafif yumuşak gibi geliyor. Sarkma olmasın, accık kas yapim diyorum. Ne dersiniz kızlar? kaydirigubbakcemile5vaayy süpersin canımmm
darısı bizim başımıza inşallahh :Saruboceq:
benim tartım yok
tartılamıyorum
70 civarı olmam lasım..
kıslar bişi soracam size...
benim bebekim var..
t&s ye bindigim zaman
uzun zaman aralıksız yapamıyorum maalesef
cunku bebekim aglıyor falan
terlemısken inmek zorunda kalıyorum
mesela bugun parca parca 19 dak. yaptım...
bi faydası oluyormu böylede??
aksamda lahana yagımı sürüp aralıksız yapmaya calısacagım...
oglum uyuyunca tabii
faydası olması için nasıl yapmam lazım ya..
kızlar benim aletim bunun aynısı yalnı ben bunun vidasını bir türlü bulamıyorum sıkmak için. Bir yardımcı olursanız sevinirim..kaydirigubbakcemile5
kızlar benim aletim bunun aynısı yalnı ben bunun vidasını bir türlü bulamıyorum sıkmak için. Bir yardımcı olursanız sevinirim..kaydirigubbakcemile5
Canım pedallarının altında vidaları. Aletin ayak (alt ) kısmı yukarı gelecek şekilde dik orada 2 adet vida var. Onları sıkacaksın gönderdikleri anahtar ile. Sakın sıkıyorum diye gevşetmeyesin. kaydirigubbakcemile3 :1hug:
Arkadaslar bende aldim bu aleti,
2 gündür aklim ageldikce 70 adim falan atiyorum, ayari ne alemde bilmiyorum ama baya sert yani böyle kolay atilmiyor ayarlar, ayrica ses cikartiyor her adim atisinda, ve benim dizime cok agri yapti.
Sizlerde böyle sorun yokmu???
Bugün bi 5 dak yaptim aksam da 6 dak, baslangic icin iyidr sanirim baya yoruyor ama terletmiyor.
Vallah diz agrisi aliskanlikdan mi degilmi bilemicegim,
cünkü spor salonunda spor yapiyorum , bana kalirsa bu aletle alakali, ama sizlerde olmuyorsa sanslisiniz ama genede dikkatli kullanin.
Vidalari gevset´sem acaba genede kilo vere bilirmiyim??
kapı gıcırtısı gibi garç gurç ses çıkarıyor canım
hımmm
apartman dairesinde kullnamya uygun değil ozaman:1shok:
Arkadaslar su üste resmi olan aletin aynisi bende de var fakat ,
o vidasi nerde nerden sikiliyor anlamadim, eger o aleti ceviriode o vida yerini resim cekip de koya bilirseniz cok sevinirim, lütfen ......
tskler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?