- 23 Ocak 2009
- 57
- 28
- 288
- Konu Sahibi sebnem1978
-
53!:dance:
çoook sağolun kızlarr:dance:
DenizcininPrensesi canım 3 hafta 2 gündür kullanıyorum aleti 2 haftadır da yediklerime dikkat ediyorum diyet yapmıyorum. 3 haftada 4 kilo çok fazla değil ama sağlıklı.. acelem yok zaten:CüvCüv:
DenizcininPrensesi canım 3 hafta 2 gündür kullanıyorum aleti 2 haftadır da yediklerime dikkat ediyorum diyet yapmıyorum. 3 haftada 4 kilo çok fazla değil ama sağlıklı.. acelem yok zaten:CüvCüv:
süpersin canımm
vallahi maşallahh :hooray:
canım coksagol bisi daha sorucamm
gunde ne kadar ve nasıl aralıklarla kullanıosun
bende 10 ay olucak dogum yaptım 85ten nihayet 71lere dustum
ama yetmez evlendigimde 53 kiloydum
dahada vermem lasım..
gecen hafta canakkaleye memleketime gittim
,ve de herkees bana zayıflamıssın dedi cok mutlu oldum
cunku bi önceki gittigimde bayramda kiloalmıssın demislerdi
dahada vermeliyim
temmuzda sadıcımın dugunu var en azından o zmana kdr 60 olmalıyım..
senın nasıl gidio çıbık??
çıbık gibi oldun mu??
:sm_cool:
hergün yapmaya çalışıyorum az veya çok. sadece 200 yaptığım günler de oluyo 1000 yaptığım günlerde yapabildiğim kadar. sadece bi kaç gündür dinlenmeden 15 - 20 dk falan yapmaya çalışıyorum ondan öncelerde 100 tane yapar bırakırdım sonra aklıma gelince tekrar yapardım falan falan bi düzeni yoktu yani.
ama bu kesintisiz yaptıklarım baya bi işe yaradı yahu daha önceleri boşuna yapıyomuşum sanki hemen 1 kilo gidiverdikaydirigubbakcemile3
ayrıca temmuza kadar ohooo manken gibi olursun canım daha çok vaktin var:1hug:
bende okul bıttıkten sonra 2 yılda 12 kılo aldım sımdı moralım cok bozuk her goren sok oluyor halıme.şımdı 1 aydır spora basladım ama tartıda hıc bı degısıklık yok.bıraz yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum.form çayı içiyorum.birde L&P diyet bant aldım.çunku metabolızmam cok yavaş.diyetisyene gıtmıstım 26 yaşında olmama ragmen metabolızma yaşım 32 cıktı o yuzden bı umut o bandı aldım .sızce basarılı olabılecekmıyımmayısta nişanım var
1000 adım yaptım ara vermeden aşağı yukarı yarım saat sürdü ondan sonra terim soğumadan nivea body cd sini yaptım ama ben de bittimdelikafadulden
Leniciğim bu kadar abanma yahu kendine vücudun alışınca daha fazlasını yapmak zoruunda kalacaksız zayıflamak için. 1 gün bürünü öbür gün diğerini yapsan olmaz mı?kaydirigubbakcemile2a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?