- Konu Sahibi sebnem1978
-
Son 3 gündür stresden mı, sıkıntıdan mı yoksa başka bişiden mi bilmem deli gibi tatlı istiyor canım kuduruyorum resmen yahu. Pratik bişiler hazırlayacak vaktim de yok. Ne naneli sakız ne de elma tutamıyor beni son 3 günde 2 kazandibi + 1 profiterol + 1 çokonat götürdüm. Şöyle müşgül, vaktin olmadığı durumlarda var mı şu krize karşı pratik bir yöntem, tavsiyeniz ??? diye sormuştum. fisfisfis
ama napayım dondurmaya hayır denilir mi? profiterollü bi de. günah ayol kaydirigubbakcemile3
asıl senin burda bunu demen günah kızz! ne hatırlatıyon şimdi tamda konsantre olmuşken diyete:tomato: bu arada yanlış yazmışım biberiye yazacaktım
ayy sanki canım kekte istiyor yaa şöle cevizli tarçınlııı cokacimcoook
anam aşeriyom sankii kafamçokkarıştı
benim canımda 54 kilo olmak çekiyor. şöyle gözlerimi kapayım açsam bi bakmışım 54 kiloyum ayyyyyy delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Selam Guzel bayanlar, hic usenmeden butun mesajlari okudum ve kafam cok karisti Çok üzgünüm çoook
6 ay önce bebegim oldu ve hala 67 kilodayim.. gecende bir arkadasim 2 ayda 10 kg verdigini söylemisti özel bir sirketten diyet yiyecegi gibi bisey aldim onun aklina uyarak.. yagsiz yogurtla veya sutle karistirip iciyorsun ama tadi igrecti yani iskence resmen..
dayanamadim vazgectim.. :1no2:
simdi ise bir alette gözum takildi kac aydir aklimdaydi da ama bu aleti kullanan varmi yada yardimci olabilecek kimse var mi bu alet hakkinda acep recep :1ninca:
sadece bacaklarimdan kg vermeyi dusunmuyorum, en cok karnimin ve belimin incelmesini istiyorum.. bacaklarda incelse fena olmaz yani ..
eger olmadi ya bisiklet yada yukarida gösterdigim aleti almayi dusunuyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?