- 18 Eylül 2007
- 293
- 3
- 116
- 37
- Konu Sahibi sebnem1978
-
bende bunun oturma yerı olandan var yanı hem bısıklet gıbı hemde ayakta kullanabılıyorum..
sauna sortumda var gıyıp uzerıne cıkabılırsem bayaa etkısını goruyorum da..calısma saatlerımden dolayı bı kaldıramadım kendımı..daha once 10 gunde 3 kılo vermıstım yedıklerıme de azıcık dıkkat ederek...
gaza geldım sımdı yenıden mı baslasam ne sositososito
bu sabah moralimm çokk bozuludu14 günden beri aerobik ve stepper ile çalışıyorum (stepper ile her gün çalışmıyorum ama haftada 3 defa falan) yediklerime dikkate ediyorum ama 2 haftada sadece 2 kilo vermişim. Ben spor yapmadan da 2 kilo verebiliyordum. Bugün şevkim acayip kırıldı. kendimi motive etmek için her şeyi yapıyorum ama ümitsizliğe kapıldımm helppppsenağlama senağlama
hiç moralin bozulmasın şekerim aldığın sonuç çok güzel ve ideal olanıda bu zaten a.s.
spor yapmadan ben kilo veremiyorum ,sen belki verebilirsin ama vücut için en sağlıklısı sporla zayıflama.ben bu hafta kilo veremedim mesela ama sıkılaştığımı hissediyorum ve mutluyum yerimseniben durmak yokk spora devam kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar bişey sormak istiyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. bende bu stepperdan almak istiyorum ama bi endişem var. benim kilo vermekten ziyade bacaklarımı şekle sokmak ve selülitlerimden kurtulmam gerek. kalçalarımla başım belada:çok üzgünüm: belki bu alet işe yarar dedim ama ya bacaklarımda kas oluşurda daha da kalınlaşırsa diye korkuyorum. step yapmanın böle bi sonucuda olabiliyo. kullananlardan rica ediyorum. böle bişey yaşadınızmı yada kalçalarınızda ilcelme gördünüz mü?
Canımm desteğin için çok sağol hep beraber zayıflayacağız işallahsositososito Şeniz
dinlenmeden 20 dakika 750 adım attım ve şu an çenemden yere ter damlıyo eşofmanlarım sırılsıklam olmuş halde-tatlicadiarzu-
hemen duşa koşuyorym kızlar umarım bu kadar sıkıntının emeğin karşılığını alabiliriz yaklava:
ben akşama ısınma hareketi olarak evi süpürüp banyoyu yıkıycam
sonrada lahana yağımı sürüp streçle sarınıp çıkacam stepperın tepesine hihoyyyt
Ya bende selülit için yağ karışımı var evde onunla denemeyi düşünüyorum. Olmadı lahana yağına terfi edeceğim.. Bende bu akşam başlıyorum kızlar hihoyyyt
Leniciğim garanti alacaksın.. Bol su içmeyi ihmal etme sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?