direk kaşıkla ye canımm. ben öyle yapıyorumKızlar slm bu karışımı cıgneyecez mı bıberlerını ezılsın dıye yoksa corba ıcer gıbı hop hop götürcez mı deneyenler faydasını görenler nasıl uyguladaı
Dımı canım cığneyınce mıgde bulandırıyor corba ıcer gıbı mı yapıyorsun sendedirek kaşıkla ye canımm. ben öyle yapıyorum
aynen canım. zaten limonu koyunca yoğurt sulanıyor ya çorba içer gibi kaşıkla yiyorumDımı canım cığneyınce mıgde bulandırıyor corba ıcer gıbı mı yapıyorsun sende
Sende işe yaradımı canım pekıaynen canım. zaten limonu koyunca yoğurt sulanıyor ya çorba içer gibi kaşıkla yiyorum
bence yaradııııSende işe yaradımı canım pekı
Ben 6 gun kullandım 3 kılo vermıştım sonra bıraktım şımdı yıne basladım . bayrama 6 kılo vermem lazım :)bence yaradııııama ben aynı anda diyet ve sporda yapıyorum. ama göbeğim bayağı küçüldü. yanlarımda küçüldü
canım ben ilk 71 ile 11 Ağustosta başladım. ama başladığım haftadan sonraki hafta 1 hafta tatile çıktım. 1 hafta yediklerime çok dikkat etmedim, yoğurt kürünüde yapamadım. tatil dönüşü geçen hafta midem rahatsızlandı yine kürü yapamadım 3-4 gün. ama 1 haftadır yine yapıyorum. ve şu an 67 kiloyumkac kılosunuz tartıldınız mı hiç
Sadece bunu mu yapıyorsun? Diyet+spor?canım ben ilk 71 ile 11 Ağustosta başladım. ama başladığım haftadan sonraki hafta 1 hafta tatile çıktım. 1 hafta yediklerime çok dikkat etmedim, yoğurt kürünüde yapamadım. tatil dönüşü geçen hafta midem rahatsızlandı yine kürü yapamadım 3-4 gün. ama 1 haftadır yine yapıyorum. ve şu an 67 kiloyum
dediğim gibi bu 4 haftanın toplamda yarısında düzenli bu kürü yaptım aralıklarla, ve yanında da spor + diyet yaoıyorum.Sadece bunu mu yapıyorsun? Diyet+spor?
oooo maşallah 71 den 67 ye super vallahı canım 1 haftada cok cok ıyı . bu kuru yapınca su ıcıyor musun pekı sen canım . gun ıcınde bnde 1 saat spor yapıyorum 7 den 8e kadar ekmek tuketmıyorum bnde canım akşamlarıda meyve yıyorum suyu cok ıcerım zaten gunluk 2 yada 2 bucukcanım ben ilk 71 ile 11 Ağustosta başladım. ama başladığım haftadan sonraki hafta 1 hafta tatile çıktım. 1 hafta yediklerime çok dikkat etmedim, yoğurt kürünüde yapamadım. tatil dönüşü geçen hafta midem rahatsızlandı yine kürü yapamadım 3-4 gün. ama 1 haftadır yine yapıyorum. ve şu an 67 kiloyum
tatlım 1 haftada vermedim 4 kiloyu. 11 Ağustostan itibaren 4 kilo verdim. ilk hafta 1,1 kilo, 2. hafta 200 gr tatildeydik ama, 3. hafta 500 gr, bu hafta 2,300 falan verdim. evet canım gün ,içinde 2-2,5 lt su içiyorumoooo maşallah 71 den 67 ye super vallahı canım 1 haftada cok cok ıyı . bu kuru yapınca su ıcıyor musun pekı sen canım . gun ıcınde bnde 1 saat spor yapıyorum 7 den 8e kadar ekmek tuketmıyorum bnde canım akşamlarıda meyve yıyorum suyu cok ıcerım zaten gunluk 2 yada 2 bucuk
karistir kasikla ye tadini cok begendim ben .dKızlar slm bu karışımı cıgneyecez mı bıberlerını ezılsın dıye yoksa corba ıcer gıbı hop hop götürcez mı deneyenler faydasını görenler nasıl uyguladaı
ya bı turlu alışamadım tatlım sorma ya yuttum dırekt ama o zaman faydası olur muku . Ben önceden bıberı dışımle ezerek yıyordumkaristir kasikla ye tadini cok begendim ben .d
Bende 5 kılo versem yeterlı bayrama kadar canımtatlım 1 haftada vermedim 4 kiloyu. 11 Ağustostan itibaren 4 kilo verdim. ilk hafta 1,1 kilo, 2. hafta 200 gr tatildeydik ama, 3. hafta 500 gr, bu hafta 2,300 falan verdim. evet canım gün ,içinde 2-2,5 lt su içiyorum
Yanı canım sen tam olarak hesapladım 3 haftada 4 kılo vermışın darısı bızetatlım 1 haftada vermedim 4 kiloyu. 11 Ağustostan itibaren 4 kilo verdim. ilk hafta 1,1 kilo, 2. hafta 200 gr tatildeydik ama, 3. hafta 500 gr, bu hafta 2,300 falan verdim. evet canım gün ,içinde 2-2,5 lt su içiyorum
verirsin canım. bu kürü yap, biraz yediklerine dikkat et özellikle akşamları karbonhidrat yeme. kolay verirsin. birde ben gün içinde yoğurta maden suyunu karıştırıp içiyorum. tok tutuyorBende 5 kılo versem yeterlı bayrama kadar canım
aynen canımm. ama bir haftasını sayma tatildeydik. o hafta sadece 200 gr verebildimYanı canım sen tam olarak hesapladım 3 haftada 4 kılo vermışın darısı bıze