- 14 Mayıs 2015
- 2.262
- 945
- 32
Tamam canim cok sagol ondada yarim limon mu kullandin senLimon tuzu hiç olmaz cnm bildiğin limon kullan uğraşma tuzla suyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim cok sagol ondada yarim limon mu kullandin senLimon tuzu hiç olmaz cnm bildiğin limon kullan uğraşma tuzla suyla
1 ayda kac kilo verdin canim ve olculerin neydi bu kurde ne kadar koydun . ve gece yatmadan mi yedin sadeceCok faydasını gördüm gobegim gitti. Benim gibi göbek sorunu olanlar yapsın.
Bugün 13.ncü günüm.2 haftada düzenli olarak yaparsan çok fayda görürsün. 1 ay oldu ayrica yanina bol su için her gun. Ayrica abs videolari ile desteklersen daha iyi sonuc alırsın.
kac kılo verdın canım pekıBugün 13.ncü günüm.
Henüz kilo vermedimkac kılo verdın canım pekı
tatlım yok ya takma o kadar . ben 6 gun denedım 3 kılo verdım bıraktım yıne başlayacagım . ekmek tuketme bol su ıc . evde mekık cek . ara ögunde bır tane meyve ye gunluk 1 saat spor yap hergun aynı saatte . cıkarken belıne sıkıca strecfılm sar super ter atılıyor . sonra gel duşuna al . ben bu kuru uygulamadan bıle 8 kılo vermıştım yedıklerıme dıkkat ettım spor yaptım bol suHenüz kilo vermedim
Devam edeceğim yapabildiğim kadar artık. Sindirim sistemine iyi geliyor, tek faydası bu oldu şimdilik.
Birazdan spora geçeceğim. İnşallah bende işe yarar bu kür.
Bir taytın reklamı çıkıyor, gördün mü? Magic wave diye. Karşıma çıkıp duruyor? Yeterince tanıtılmamış, ne düşünüyorsun tayt konusunda?
Suyumu bol içerim zaten. Spor da yaparım. Ekmekle aram yoktur. Ama veremiyorum. İşlem yaptırdım, etkileri yavaş yavaş belli oluyor, hızlandırmam gerek canımsın, bayram geliyor. 3-5 kilo versem tamamdır.tatlım yok ya takma o kadar . ben 6 gun denedım 3 kılo verdım bıraktım yıne başlayacagım . ekmek tuketme bol su ıc . evde mekık cek . ara ögunde bır tane meyve ye gunluk 1 saat spor yap hergun aynı saatte . cıkarken belıne sıkıca strecfılm sar super ter atılıyor . sonra gel duşuna al . ben bu kuru uygulamadan bıle 8 kılo vermıştım yedıklerıme dıkkat ettım spor yaptım bol su
mekık cek canım karından guzel gıdıyor . bıde spora gıderken strecfıl sar göbegıne sıkıca eve geldıgınde su ıcınde olursunSuyumu bol içerim zaten. Spor da yaparım. Ekmekle aram yoktur. Ama veremiyorum. İşlem yaptırdım, etkileri yavaş yavaş belli oluyor, hızlandırmam gerek canımsın, bayram geliyor. 3-5 kilo versem tamamdır.
Yarım limon sıkılıyor bizim evde limon çabuk bittiği için bir iki damla sıktigim günlerde oluyordu.Tamam canim cok sagol ondada yarim limon mu kullandin sen
Ayva göbeğim vardi benim zayfitim kilo verdim mi bilmiyorum göbeğin çoğu gitti.1 ayda kac kilo verdin canim ve olculerin neydi bu kurde ne kadar koydun . ve gece yatmadan mi yedin sadece
Bu arada Özür dilerim bana yazdin zannettim. Yanlislik oldu tekrar kusura bakmayinYarım limon sıkılıyor bizim evde limon çabuk bittiği için bir iki damla sıktigim günlerde oluyordu.
Hiç fayda göstermedi mi pekiBugün 13.ncü günüm.
Ne güzel inş. Benimde gider gobekAyva göbeğim vardi benim zayfitim kilo verdim mi bilmiyorum göbeğin çoğu gitti.
canım bende hiç olmadı. başka bişeyden olmuş olabilir mi?Kızlar bende çarpıntı yaptı sanki bu.(
Bünyen hassas mi annemde yedi midesi bozuldu.Kızlar bende çarpıntı yaptı sanki bu.(