Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

verirsin canım. bu kürü yap, biraz yediklerine dikkat et özellikle akşamları karbonhidrat yeme. kolay verirsin. birde ben gün içinde yoğurta maden suyunu karıştırıp içiyorum. tok tutuyor
gun ıcınde bn bol su ıcıyorum bıde 6 dan önce aksam yemegımı yeyıp spora cıkıyorum

Kizlar gece yatmadan yemeden tartildim 69.8 idim sabah hemen tartildim 68.8 im bnde cabuk etki gosteriyor. Birde ben bu kuru yeyince 1 lt su icip yattim. Idaalim 64 olmakkk :) Tadi kotude olsa 2 hafta sabretcegim:)

Kizlar gece yatmadan yemeden tartildim 69.8 idim sabah hemen tartildim 68.8 im bnde cabuk etki gosteriyor. Birde ben bu kuru yeyince 1 lt su icip yattim. Idaalim 64 olmakkk :) Tadi kotude olsa 2 hafta sabretcegim:)
Gece yatmadan önceki kilomuzla sabah kalktığımız andaki kilomuz arasında 1kg fark olur zaten. Bu bazen biraz daha düşük bazen de biraz daha yüksek olabilir. Bunu etkileyen faktörler : kaç saat uyuduğumuz, uykumuzun kalitesi, sabah tuvaletteki durum :) vs vs dir canım benim

Gece yatmadan önceki kilomuzla sabah kalktığımız andaki kilomuz arasında 1kg fark olur zaten. Bu bazen biraz daha düşük bazen de biraz daha yüksek olabilir. Bunu etkileyen faktörler : kaç saat uyuduğumuz, uykumuzun kalitesi, sabah tuvaletteki durum :) vs vs dir canım benim
Tamam da tatlim gun icindede aksama kadar hep ayninkiloda kaliyorum bn cunku bu kure baslamadan once sabahlari 69.2 oluyordum ben . benim metobalizmam hizli calisiyor bunu yeyince surdan farkettim 5 gunde 3 kilo verdim bu kurle ben

Çoğunluk memnun bende bu aksam baslayscsgim sonuclari yazarim. 1.67 boya 65 kiloyum hedefim55 e dusmek

Son dort gecedir şuursuzca sabaha kadar yemek yiyince işe yaramadı tabiki:KK53::KK53:
dün gece yatmadan şeker dengeleyen bir ilaç aldım. DÜN GECE uyanıp yemedim.Sukur

X