• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayiflamam gerek

Bu sabah gec kaltim neredeyse saat 10 du arada bir oglumla uyuyiruz böyle gec bir kahvalti yaptik..
6 yk yulafi suda pisirdim asagi yukari 3 katı kadar su.. daha sonra icine 1/2 tk tarcin attim iyice pisirdim 8 tane bigurtlen 1 khv fincani sut hmmmm güzeldi ama bogurtlenler ekşiydi...
Ustunede 1 turk kahvesi...
Bugun hicbir yerim agrimiyor kendimi daha zinde hissediyorum...
Hava yagmurlu evlede ilgilenemiyorum bugün evi temizleyeyim aksama yuruyuse cikamazsam oradan kurtarır bir nevi...yagmurlu olursa cikamam ama az bir yagmur fark etmez .....

Evet bende şok diyeti sevmiyorum..bir kere denedim mutsuz ve halsiz yaptı beni..zaten verdiğin kilo da bırakınca alınıyor

Bu sabah gec kaltim neredeyse saat 10 du arada bir oglumla uyuyiruz böyle gec bir kahvalti yaptik..
6 yk yulafi suda pisirdim asagi yukari 3 katı kadar su.. daha sonra icine 1/2 tk tarcin attim iyice pisirdim 8 tane bigurtlen 1 khv fincani sut hmmmm güzeldi ama bogurtlenler ekşiydi...
Ustunede 1 turk kahvesi...
Bugun hicbir yerim agrimiyor kendimi daha zinde hissediyorum...
Hava yagmurlu evlede ilgilenemiyorum bugün evi temizleyeyim aksama yuruyuse cikamazsam oradan kurtarır bir nevi...yagmurlu olursa cikamam ama az bir yagmur fark etmez .....
merhaba sevgili arkadaşım bende senin gibi emzirmeyi bıraktım ve diyet yapıyorum şimdi sayfana göz gezdirirken dikkat ettim de porsiyonların biraz büyük o yüzden istediğin kilo düşüşünü göremiyorsun ve bu motivasyon kaybına sebep oluyor :( ben diyetisyene gittim ordan öğrendiğim sağlıklı beslenmenin yanısıra porsiyonların büyüklüğü mesela;
yulafı 6 yemek kaşığı değilde 2 yemek kaşığı kullanarak 1 bardak sütle pişirmen
5 hurma değilde 3 küçük hurma yada 1 büyük hurma şeklinde tüketmen
amacım sadece yardımcı olmak yanlış anlama sakın inşallah en kısa sürede tartıda istediğin kiloya ulaşırsın kolay gelsin

Yok yanlis anlamam niye anlayayim ki...
Buda sonucta benim kendimce gittigim bir yolculuk iste...evet dunku porsiyonum ozellikle cok büyüktü ama bundan sonra daha dikkat ederim

Son düzenleme:
Guzel bir oglen yemegi yedim....
Buzlukta orkinoks vardi 120 gr kadar yemisimdir... yaninda 3 yk taze fasulye ve 4 yk kisir yedim... artik öğlenleri biraz fazla yiyip aksamlari mumkun oldugunca az yemek istiyorum dunku gibi...smdi birde turk kahvesi icerim...
Evi temizleyemedim oglum bu aralar cok anneci butun gun beraber vakit geçirmek ıstiyor...
Neyse ama aksama yuruyus var

Afiyet olsun zaten az yersen akşamüstü çok acıkıyorsun..bende bu aralar akşamları ekmek yemeyeceğim..salata yapacağım bol bol..

Evet aynen öyle..tavuklu ,ton balıklı peynirli salatalar çok tok tutuyor beni de..bende akşama kabaklı ve havuçlu yoğurt yapacağım..misafir vardı kilo veremedim düzen değişti..tekrar toparlamak istiyorum..hem diyet grubundayım seni de takipteyim:rolleyes::KK73::KK66:

Evet aynen öyle..tavuklu ,ton balıklı peynirli salatalar çok tok tutuyor beni de..bende akşama kabaklı ve havuçlu yoğurt yapacağım..misafir vardı kilo veremedim düzen değişti..tekrar toparlamak istiyorum..hem diyet grubundayım seni de takipteyim:rolleyes::KK73::KK66:
Bende diyet grubundayim... bende seviyirum yogurtlu kabagi...yum yum

Bugün aksam saat 6 da 1 elma yedim sonra 19 45 de 2. Aksam yemeginj yedim 1 yk etli sebze türlü, 1 kase cacik, 2 yk domates salatasi.... yemekten hemen sonra da yuruyuse gittim tabiki 1 saat ve 6 km yurumusumdur...
Su anda hic yorgun falan degilim...
Yanliz elma cok rahatsiz etti , cok gaz yapti yururken zorlandim kalbim sikıştı resmen... ama durmak yok...
Ben yemek duzenine alistim sanirsam boyle gidecegim.... ama sabah kahvaltisini biraz daha azaltabilirim.... aksamda saat 6 da hafif bir karbonhidrad alabilirim.. 1 dilim ekmek 2 yk kepekli makarna gibi... böylelikle aksam yuruyusu icin enerji olur...
Bu arada simdi 1 su bardagi yogurt yedim icine 1 tk chia ve keten tohumu ekledim...

Slm canım bende katılabilirmiyim doğum kilosunu verip bende kendimi beğenmek istiyorum 68 ile hamile kadim 94.5 ile doğuma girdim siz dusunun artık beni
Şuan diyet yapıyorum ama sıkı değil cünku 3.5 aylık oglum cumadan cumaya tartılıyorum motive için en son cuma günü 79.3 geldim pantalonlar tişörtler olmuyor du bu cuma sonunda 1 pantolonuna sığdım harika bir duygu çünkü en son giydiğinde badenden yukarı çıkmıyordu arada spor yapıyorum yürüyüş inşallah ağustos sonuna kadar veririm turkiyeye gittigimde beğensin istiyorum herkes beni hiç doğum yapmamış gibisin vb ve guzel kiyafetler almak icin tunik lerden kurtulmak icin

Slm canım bende katılabilirmiyim doğum kilosunu verip bende kendimi beğenmek istiyorum 68 ile hamile kadim 94.5 ile doğuma girdim siz dusunun artık beni
Şuan diyet yapıyorum ama sıkı değil cünku 3.5 aylık oglum cumadan cumaya tartılıyorum motive için en son cuma günü 79.3 geldim pantalonlar tişörtler olmuyor du bu cuma sonunda 1 pantolonuna sığdım harika bir duygu çünkü en son giydiğinde badenden yukarı çıkmıyordu arada spor yapıyorum yürüyüş inşallah ağustos sonuna kadar veririm turkiyeye gittigimde beğensin istiyorum herkes beni hiç doğum yapmamış gibisin vb ve guzel kiyafetler almak icin tunik lerden kurtulmak icin
Dogumdan sonra kilo vermek aslinda cok kolaymis da ben o zamanlarin kiymetini bilememisim... Gerci emzirmek cok aciktiriyordu beni...
Emziriyirsan cok sıkı bir diyete girme sadece saglikli beslen... hamur isi , tatli , pilav , makarna , beyaz ekmek vb seylerden uzak dur zaten yuruste yapiyirum demissin hooop ucar gider kilolar...
Birde aksamlari yemekten sonra bir sey yeme ama cok acikiyorum dersen yogurt ye bence...

Dogumdan sonra kilo vermek aslinda cok kolaymis da ben o zamanlarin kiymetini bilememisim... Gerci emzirmek cok aciktiriyordu beni...
Emziriyirsan cok sıkı bir diyete girme sadece saglikli beslen... hamur isi , tatli , pilav , makarna , beyaz ekmek vb seylerden uzak dur zaten yuruste yapiyirum demissin hooop ucagider kilolar...
Birde aksamlari yemekten sonra bir sey yeme ama cok acikiyorum dersen yogurt ye bence...
Aslında emziriyorum ama acıkmıyorum hatta hiç acıkmıyorum bence o kilo sadece vucudundan cikan odem su falandir 10 kiloya yakın hemen gidiyir sonra duruyor sma inşallah ben yanılıyorumdur aksam yemek sonrasi birsey yemiyirum belki meyve nadir bugun bir yerfıstığı yedim heralde hayatım boyunca hamur işinden en uzak durduğum an dır 2 hafta dır

Son düzenleme:
Bugunki menüm
Kahvaltı beyaz peynir domates kuru kadıyı uzum muz
Öğle 1 dilim ekmek yoğurt muz
Ikındın 1 tane petibör bisküvi ve kuru incir
Akşam ıspanak yemeği ve karnabahar haşlama fırında dilimlenmiş küçük bir patates
2 bardak çay ve kavrulmuş fıstık
30 Dk yürüyüş

Aslında emziriyorum ama acıkmıyorum hatta hiç acıkmıyorum bence o kilo sadece vucudundan cikan odem su falandir 10 kiloya yakın hemen gidiyir sonra duruyor sma inşallah ben yanılıyorumdur aksam yemek sonrasi birsey yemiyirum belki meyve nadir bugun bir yerfıstığı yedim heralde hayatım boyunca hamur işinden en uzak durduğum an dır 2 hafta dır
Hamur isi ne yiyirsun mesela ??
Ben saglikli beslenmeye de calistigim icin evde börek hic yapmiyirum .. cok canimiz isterse 1 porsiyin aliyiruz 3 kisi kahvalti da yiyoyoruz..
Mesela pirinc pilavi nadiren pisiriyirum illaki pilav olycaksa kepekli pirinc veya bulgurla yapiyirum...
Sağlıklı opsiyonlar tuketmeye calosiyorum..

Back