• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak istiyorum !!!

masumm_hayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
41
0
36
İstanbul
Mrb...
Ben elif 16 yaşındayım ve 96,8 kiLodayım :59:boyum 1,58 .Geçen hafta cuma günü; evde oturuyordum birden aklıma dayımın 2 ay sonra düğünü olucağı geldi...üzüldüm yine aldıgım kilolardan dolayı kıyafet bulamıcam die karamsarlaşmaya başladım. :59: Ben okadar hareketsiz ve iştahlı biriyim kii 4 ay boyunca tv karşısında günlerimi geçiren biriydim. ama artık evlenmedigim halde dogum yapmadıgım halde vücudumdaki çatlaklar omzuma kadar ilerledi ayna karşısında kendimi gördüğüm zaman utanıyordum :/ ne yapabilirim çatlakların izi kalmaması için yardımcı olun lütfen ??
snra artık spor yapmaya başlıyalım dedim anneme topsahasına gittik 1 ay olmadan 10 gün ara verdik :50: hiiç dogru degildi ./ tekrar başladık diyet doktoruna gittik tahlil yaptırdık allaha şükürler olsun temiz çıktı herşey. doktor liste verdi 6 ögün :63: eger verdiklerini yeseydim kilo alırdım . ben 3 ögün yapmaya başladım sonra 2ye düşürdüm, sabah 6 veya 06:30 gibi 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ypıyoruz, günde 3 lt su içmeye başladım, ekmek tüketmiyorum artık sabahları 2 dilim kepek ekmegi , akşamda annem az yaglı bir şekilde yemek yapıyor, 2 çeşit olrk yiyorum 2 kaşık 2 kaşık , kızartma, aburcubur, dondurma, pilav, makarna yemiyorum, kavrulmuş sebze yemekleri yiyorum.
ABLALARIM SİZDEN BANA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM 1 AY SONRA DİYETİSYENE GİDİCEM İNŞ. KİLO VERİCEM ÖNERİLERİNİZ VARSA BEKLİYORUM...:40:

selam elif ben iki cocuğ annesiyim son hamileliyim 1yıl 7 ay bundan önce oldu hamileliye başlamadan önce 63 kiloydum amma 9 ay içinde 80 oldum ben de zayıflamak için elimden geleni yapıyorum kaç kere diyetlere başladım amma 3 günden fazla sürmedi ben de kendime göre bi şeyler yapmaya karar verdim mesela sabahları 2 dilim ekmek yedim şekersiz çay bir az penir domates sebze öyle evde kızartma dışında ne varsa ondan amma küçük porsinla yanında sebze salata felan akşamlar 20.00 kadar yiyorum bi şeyler amma mutlaka yeşil çay 3 kere en az 2.3 litre su ve sabahları 1.saat yürüyüş ve spor yapıyorum şimdilik 1 ay içinde 9 kilo verdim 71 kilo oldum hala devam ediyorum inş sende zayıflarsın amma kaçamak yapmamak lazım

Son düzenleme:
aleyküm selam seva_10 allah istedigin kiloya kadar azmini düşürmesin inş. bende 19:00 dan snra asla meyve dahi yemiyorum, sabah 2 dilim kepek ekmegi,şekersiz çay, kibrit kutusu kdar peynir, domates,salatalık, zeytin yiyorum.
sonra 3 Lt suyu içiyorum..öglen; 13:00 14:00 gibi bi çorba kasesi kdar sebze yemegi yiyorum veya çorba. akşamda 17:30 18:00 arası çorba sebze yemegi yiyorum annem ne yemek pişirirse onu yiyorum bi çorba kasesi kdar aynı şekilde. ara ögün vede akşam ekmek kullanmıyorum. şeker tuz un bunları hiç tüketmiyorum Allahımın izniyle 1 ay sonra doktora gidicem inş. kilo veririm. yanıtladıgın için saol allah çocuklarını sana bagışlasın kazadan beladan korusun

Son düzenleme:
aleyküm selam seva_10 allah istedigin kiloya kadar azmini düşürmesin inş. bende 19:00 dan snra asla meyve dahi yemiyorum, sabah 2 dilim kepek ekmegi,şekersiz çay, kibrit kutusu kdar peynir, domates,salatalık, zeytin yiyorum.
sonra 3 Lt suyu içiyorum..öglen; 13:00 14:00 gibi bi çorba kasesi kdar sebze yemegi yiyorum veya çorba. akşamda 17:30 18:00 arası çorba sebze yemegi yiyorum annem ne yemek pişirirse onu yiyorum bi çorba kasesi kdar aynı şekilde. ara ögün vede akşam ekmek kullanmıyorum. şeker tuz un bunları hiç tüketmiyorum Allahımın izniyle 1 ay sonra doktora gidicem inş. kilo veririm. yanıtladıgın için saol allah çocuklarını sana bagışlasın kazadan beladan korusun

selam canım bi şey diyecekdim bence sen de benim gibi multivitamin al iç çünkü diyet yaparken her bi şey yiyemiyoruz ve bunun zararlarının farkındasın deyilmi?

AnLadım canım ama vitaminlerde kilo aldırıyormuş diyetisyen bana vitamin ilacı vermedi ama ben yarın inş. 5 günde 5 kilo diyetini uygulucam annemle beraber hep olumlu yorumlar okudum bakalım inş. :):69:

AnLadım canım ama vitaminlerde kilo aldırıyormuş diyetisyen bana vitamin ilacı vermedi ama ben yarın inş. 5 günde 5 kilo diyetini uygulucam annemle beraber hep olumlu yorumlar okudum bakalım inş. :):69:

yoo hayır kilo vermiyor çünkü insan multivitamin kullanıyorsa ve tatlı şirin kızartma felan yiyorsa şişmanlar vitaminden amma yazdıklarımı yemiyorsa vitamin tam eksine deride çatlaklar olmasın diye yardımcı oluyor abim doktor o bana anlatıyor :1:elif 5 günde 5 kilo diyet bumu?

1. gun: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, oğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gun: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tur sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tur ciğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, turluler... BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gun: Bugun et gunu. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne ceşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gun: meyve gunu. Yine yiyebildiğiniz kadar her tur YAŞ meyveyi ( MUZ HARıC) tuketin.GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gun: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıC BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet sut veya yoğurt. secim sizin....B]GUNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. gunler bu diyetin bayramları yani dinlenme gunleri, istediğinizi, ozlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama olculu davranmak ve olculu yemek gerekiyor. fazlaya kacarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz acık cay, kahve, yeşil cay her daim serbest.

eger sendeki diyet listesi farklıysa benimle paylaşırmisin arkadaşım yarın beraber başlayalım diyete

Son düzenleme:
evet canım aynı diyet yarın ( 22 haziran çarşamba) annemle beraber başlıyoruz gerçekten kilo verirsem sürekli devam edicem :)

canım sürekli aynı diyeti yapma bunlar metabolizmayı bi anlık hızlandırma amaclı sürekli yapınca etkisini kaybediyo 1 hafta yap 2 hafta ara ver sonra tekrar yaparsınn

Mrb...
Ben elif 16 yaşındayım ve 96,8 kiLodayım :59:boyum 1,58 .Geçen hafta cuma günü; evde oturuyordum birden aklıma dayımın 2 ay sonra düğünü olucağı geldi...üzüldüm yine aldıgım kilolardan dolayı kıyafet bulamıcam die karamsarlaşmaya başladım. :59: Ben okadar hareketsiz ve iştahlı biriyim kii 4 ay boyunca tv karşısında günlerimi geçiren biriydim. ama artık evlenmedigim halde dogum yapmadıgım halde vücudumdaki çatlaklar omzuma kadar ilerledi ayna karşısında kendimi gördüğüm zaman utanıyordum :/ ne yapabilirim çatlakların izi kalmaması için yardımcı olun lütfen ??
snra artık spor yapmaya başlıyalım dedim anneme topsahasına gittik 1 ay olmadan 10 gün ara verdik :50: hiiç dogru degildi ./ tekrar başladık diyet doktoruna gittik tahlil yaptırdık allaha şükürler olsun temiz çıktı herşey. doktor liste verdi 6 ögün :63: eger verdiklerini yeseydim kilo alırdım . ben 3 ögün yapmaya başladım sonra 2ye düşürdüm, sabah 6 veya 06:30 gibi 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ypıyoruz, günde 3 lt su içmeye başladım, ekmek tüketmiyorum artık sabahları 2 dilim kepek ekmegi , akşamda annem az yaglı bir şekilde yemek yapıyor, 2 çeşit olrk yiyorum 2 kaşık 2 kaşık , kızartma, aburcubur, dondurma, pilav, makarna yemiyorum, kavrulmuş sebze yemekleri yiyorum.
ABLALARIM SİZDEN BANA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM 1 AY SONRA DİYETİSYENE GİDİCEM İNŞ. KİLO VERİCEM ÖNERİLERİNİZ VARSA BEKLİYORUM...:40:
Canım bence ara öğünlerini hiç bırakma,az ve sık beslenmek en iyisi.Bende geçen yıl diyetisyen kontrolünde 93 kilodan 70 kiloya düştüm 4 ayda,tabi bıraktığım için 84 kiloya kadar çıktım bu yıl.2 gün önce tekrar başladım diyete bu defa doktoruma gitmedim,geçen yıl verdiği listeleri uygulamaya başladım,2 günde 1 kilo vermişim.Tabi günde 2,5 lt suyu ihmal etmiyorum ve plates yapıyorum.İnşallah istediğin kiloya düşersin sağlıklı bir şekilde

Canım bence ara öğünlerini hiç bırakma,az ve sık beslenmek en iyisi.Bende geçen yıl diyetisyen kontrolünde 93 kilodan 70 kiloya düştüm 4 ayda,tabi bıraktığım için 84 kiloya kadar çıktım bu yıl.2 gün önce tekrar başladım diyete bu defa doktoruma gitmedim,geçen yıl verdiği listeleri uygulamaya başladım,2 günde 1 kilo vermişim.Tabi günde 2,5 lt suyu ihmal etmiyorum ve plates yapıyorum.İnşallah istediğin kiloya düşersin sağlıklı bir şekilde

hayatım ben günde 3 Lt su içiyorum ama benim bünyem onu bile kabul ediyormuş diyetisyen test yaptırdı sonuçlarda söledi, ben 3 günde afedersiniz tuvalete çıkabiliyorum yakmıyor vücudum :( 1 saat halı sahada yürüyüş yapıyoruz o halısahayı 20 tur dönüyoruz 18 turu bile 8 Km yol kdr yürümüş oluyormuş.

canım banada yazarmısın o diyeti bende uygularım . tşk ederim

Merhabalar
Sizlere bir şey danışmak istiyorum
Benn 4 aydır diyetteyim toplamda 11 kilo verdim
2 aydır da spor yapıyorum belediyenin koyduğuu egzersiz aletlerinde
Sabah 8 de gidiyorum 10,30 bazen geçiyor bitiriyorum
Onun dışında evde mekik zıplama vs. şeylerde yapıyorum
Fakat bana bu kadar sporun zararlı olduğunu özellikle egzersiz hareketlerinde vücudumun çok fazla kas yapıcağını ve günün birinde sporu bıraktığımda patlamış balon gibi olacağım söyleniyor kilo vermiyor yağları kasa çeviriyormuşum bu yüzden de kkilo veremezsin kas kütlesine dönüşürsün dediler
İnternetten biraz araştırma yaptım ama sağlıklı bir sonuç elde edemedim
Sporu azaltmam mı lazım kafam çok karıştı yanlış bir şey yapmak istemiyorum 66 kiiloyum şu anda ve 55 kilo olmak istiyorum

Merhabalar
Fakat bana bu kadar sporun zararlı olduğunu özellikle egzersiz hareketlerinde vücudumun çok fazla kas yapıcağını ve günün birinde sporu bıraktığımda patlamış balon gibi olacağım söyleniyor kilo vermiyor yağları kasa çeviriyormuşum bu yüzden de kkilo veremezsin kas kütlesine dönüşürsün dediler
Sporu azaltmam mı lazım kafam çok karıştı yanlış bir şey yapmak istemiyorum 66 kiiloyum şu anda ve 55 kilo olmak istiyorum

Hayır sporun asla zararı olmaz 2 saat yapıyorsanız 1 saate düşürün fazlası halsizlikde yapar siz kendinizi zorlamayın.

Merhabalar

şimdilik azaltman doğru olmaz bence istediyin kiloya ulaşınca azaldarsın sonradan kilo almıyasın diye ve her gün sadece 30 dak yürüyüş yapman yeterli olucak bence amma tabii ki en önemlisi de boğazına hakim olucaksın\

Biraz zor oluyor ama artık olsun. bugün et,tavuk,balık günü dün sebze gününde inanılmaz midem bulanmıştı bugün iyiyim sen başlamadınmı bu diyete ?

hayır elif ne yazık ki başlıyamadım son iki günde kendimi çok halsiz kötü hiss ediyordum ve her kes diyetden olduğunu söylüyor bende iki gün ara vereyim dedim yarın inş başlıyorum :nazar:

Back
X