- Konu Sahibi masumm_hayaller
Mrb...
Ben elif 16 yaşındayım ve 96,8 kiLodayım
boyum 1,58 .Geçen hafta cuma günü; evde oturuyordum birden aklıma dayımın 2 ay sonra düğünü olucağı geldi...üzüldüm yine aldıgım kilolardan dolayı kıyafet bulamıcam die karamsarlaşmaya başladım.
Ben okadar hareketsiz ve iştahlı biriyim kii 4 ay boyunca tv karşısında günlerimi geçiren biriydim. ama artık evlenmedigim halde dogum yapmadıgım halde vücudumdaki çatlaklar omzuma kadar ilerledi ayna karşısında kendimi gördüğüm zaman utanıyordum :/ ne yapabilirim çatlakların izi kalmaması için yardımcı olun lütfen ??
snra artık spor yapmaya başlıyalım dedim anneme topsahasına gittik 1 ay olmadan 10 gün ara verdik
hiiç dogru degildi ./ tekrar başladık diyet doktoruna gittik tahlil yaptırdık allaha şükürler olsun temiz çıktı herşey. doktor liste verdi 6 ögün
eger verdiklerini yeseydim kilo alırdım . ben 3 ögün yapmaya başladım sonra 2ye düşürdüm, sabah 6 veya 06:30 gibi 1 saat hızlı tempoda yürüyüş ypıyoruz, günde 3 lt su içmeye başladım, ekmek tüketmiyorum artık sabahları 2 dilim kepek ekmegi , akşamda annem az yaglı bir şekilde yemek yapıyor, 2 çeşit olrk yiyorum 2 kaşık 2 kaşık , kızartma, aburcubur, dondurma, pilav, makarna yemiyorum, kavrulmuş sebze yemekleri yiyorum.
ABLALARIM SİZDEN BANA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM 1 AY SONRA DİYETİSYENE GİDİCEM İNŞ. KİLO VERİCEM ÖNERİLERİNİZ VARSA BEKLİYORUM...
Ben elif 16 yaşındayım ve 96,8 kiLodayım

snra artık spor yapmaya başlıyalım dedim anneme topsahasına gittik 1 ay olmadan 10 gün ara verdik

ABLALARIM SİZDEN BANA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM 1 AY SONRA DİYETİSYENE GİDİCEM İNŞ. KİLO VERİCEM ÖNERİLERİNİZ VARSA BEKLİYORUM...