Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evlenmeden önce nasıldı kiii:uhm:
ben hep şuna ınandım hayatta bı ilşki nasıl başlarsa öyle gider eğer ilşki aşamasında da umursamaz bencil se bi erkek evlensede değişmezz cocuk olsada değişmezz:jeyyar:
evlilikler neyazıkki zor süreçler amabişekilde orta yol bulunmazsa ömür heba olup gider
eşinin anlaması içi biyol olması lazım sorunların kaynağının onun anlayışssızlığını anlatırken bide onun buşekilde davranmasına neden olan sebeleride gözönune al ve bunları eşinle paylaşman lazım:1hug:

özlem canım işin zormuş gerçekten ama sen içine atma bizimle paylaş bi nebzede olsa açılırsın faydamız olur..zamana bırak şeker zaman herşeyin ilacıdır çok hırpalama kendini...
olacağın önüne geçemeyiz ne kadar çırpınsak ta
allah büyük canım elbet seninde sorunun çözülecek. sabır değirmeninden geçmeden olmuyor işte.
allah beterinden korusun hayırlısını versin şeker

çok saol burada içimi döktükten sonra bir nebzede olsa rahatladım topiğin konusunu değiştirdim kusura bakmayın ama dert ve keder insanı daha çok zayıflatıyo bak kötüde olsa brz espiri yapçak kıvamdayım midem çok kötü zaten bgn pek bişi yemedim şimdi nane limon kaynattım içiyom çok açım hatta açlıktan bayılcak gibiyim ama midem sıvı hariç bişi almıyo

Size tuhaf gelecek ama ben bu topiği o kadar uzun süredir takip ediyorum ki hepinizi tanıyor gibiyim özlem yaşadıklarınıza üzüldüm ama bir erkekle yaşayıp bu tür duyarsızlıklar yaşamayan yoktur hepsi aynı bunların size ne yaşattığını bilmez, kasıt yoktur ama yine de ne kadar sinir bozucudur bilirim.Muhtelemen onun da etkilendiği başka sorunları vardır ama bunu sizinle paylaşmak yerine size patlamayı tercih etmesi tipik erkek tavrı

özlem canım bak bende öyleydim dünden bu yana..hacer sağolsun balla zencefil önerdi..birtatlı kaşığı bla zencefil katım emerek yuttum..çok iyi geldi mideme ve öksürüğümede sende yap şeker çok faydasını gördüm ben

saol hayatım ben şimdi şunu anlamıyom insanlar mutlu olmak için evlenmiyomu amaneden % 90ı ben gibi mutsuz oooooffffffffffffffff

bgn almıştım zencefil tesadüf normalde evde olmaz zayıflattığı için aldım içtim akşam yok bana mısın demedi bende gastrit ve reflü sorunu var stres tetikliyo bide ben üzülünce bişi yiyemem sigarada kullanıyom ve onu da abrttım bgn nane limon içiyom bakalım inşlh faydası olur kızlar sizin hakkınızı ödeyemem valla çok saolun üşenmeden cvp yazıp rahatlatıyosunuz iyiki varsınız hepinizi gerçekten hiç görmemeiş olsamda çok seviyom

öyle düşünüyoruz hep ama maalesef istediğimiz gibi olmuyor herşey..hepimizde farklı gibi sorunlar ama aslında sadece renkleri farklı..ama adres hep aynı..eşlerimiz..
ama biz rahat olmayıp sıkarsk kendimizi sadece kendimize zarar veririz..ve gün gelir kendimize bile hayrımız dokunmaz..
ama bizler yaktyız ve hep böyle olucaz özlemcim..kendini fazla dinleme uzaklaştır beyninden sorunları başkalrını gör başka sorunları faydası olur şeker

canım bende seni sevdim..içme sigara..nane limon da iyi gelir..dikkat et kendine şeker

sağol canım ya bırakamıyom o iletti bi onda iradesizim içiyom nane limonu sonra gidip bi gzl uyuycam sbhta çıkcam evden günümü kendime ayırıcam şeytan diyo yeşil fasulye pişir koy önüne hiç sevmez o da bnm sevmediğim şeyleri yapıyo

sempathique hakkinda hayirlisi olsun canim, bravo sana ! ben dönemezdim heralde :S

myocean canim senin icin cok üzüldüm..hayat mutsuz yasamak icin cok kisa.
sende onu umursamiyormus gibi davran , hatta sevmiyormus gibi davran, söyledikleri bir kulagindan girsin bir kulagindan ciksin. belki o zaman silkinip kendine gelir.
kendini cok yipratma.. dedigim gibi hayat cok kisa !:asigim:

myocean çok üzüldüm anlattıklarına canım.herşeyden önce seni o kadar ii anlıyorum ki..benim başımda da vardı ondan bi tane.ikl evlendiğimizde oda ben hesap vermem havalarındaydı.ben istediğimi davet ederim sana mı sorucam..ben çalışıp getiriyorum hazırlamak senin işin, annesinin evine temizliğe gitmemi bile bekliyolardı ailecek.bunun gibi bir sürü şey.hatta eşimi geçtim anneside yapıyodu bana aynı şeyi.sustum sustum ama alışık değilim böyle şeylere.bir gün tak etti canıma dayanamadım artık.madem senin kazanıp getirmenle oluyo o zaman otur pişir misafirini kendin ağırla elimi bile sürmem dedim.biraz tartıştık baktı ki kararliyim gözüm dönüş,tek kelime edemedi bir daha da yapamadı...şimdiki yeni konumuzda çocuk...5 senelik evliyim ama eşim kesinlikle çocuk istemiyo..2 senedir bu konuda çok tartışmalar yaşadık.en son çare bir evlilik terapistine gidiyorum...inşallah çözüm olur çünkü yapıcak başka bir şey kalmadı...yani diyeceğim erkeklerin geninde var düşüncesizlik malesef..takma demekle olmuyo ama biraz gamsız olman lazım.ben böyle üstesinden gelebiliyorum..allah yardımcınolsun arkadaşım

gunaydin kizlar nasilsiniz, ben erkenciyim bugun
sabah kahvaltimi yaptim 2 kepek ekmek uzerine ,bi tane krem peynir azcik normal peynir cayla yedim
simdide 5 tane yaprak sarma yaninda yesil cay iciyorum
oglende bilmiyorum artik

günaydın arkadaşlar,öncelikle dünki yazılarınızı okudum hem özlemciğime üzüldüm hemde Sympathique ciğime sevindim. bazen ya ben neden bende evlenmedimki diyorum keşke evli olsam bazende böyle hikayeleri duyup iyiki bekarım biraz daha bekarlığımın tadına varayım diyorum.geçen ay okuduğum kitaptaki cümleyi hiç unutmuyorum ' her insan bir gezegendir,her gezegen uzaktan farklı,içinde yaşamaya başladıkça daha da farklıdır.' inşallah sorunlarınız diner ve yüzünüz güler,inşallah doğru gezegen keşfetmeye çalışırım ben de :))
bu sabah her sabah gibi klasik kahvaltımı yaptım.öğlen nohut yemeği var menümde akşamada ALLAH kerimdir :))

özlemcim allah yardımcın olsun
sana hak veriyorum insan evinde huzurlu olamayınca, eşiyle bozuk olduğunda, hayatının her alanını etkiliyor iş ve sağlığına varana kadar :1no2:
ben de en ufak bişeyden etkilenip senin gibi oluyorum bazen
yapılacak tek şey
sabırla, kalpten allah tan huzur ve yardım istemek
inş.. en güzel silahımız bu... a.s
bol bol dua edicezz :Saruboceq:

dünkü yediklerim arkadaşlar

sabah: mini peynirli sandeviç+şekersiz çay
ara: nescafe
öğlen: nohut+1 dilim kepekli
ara:1 s.b. süt+bikaç kurukayısı
ara: elma
akşam: az çorba+yoğurtlu ıspanak+1 dilim kepekli ekmek+3-4 çatak kadayıff :tomato: (pişmanım ama)
ara: elma
bu kadarcıkk :roflol:

ara öğünde süt iyiymiş ya ben hiç içmiyorum.ben de ara öğüne süt koyacağım iyi fikir:jeyyar:

ara öğünde süt iyiymiş ya ben hiç içmiyorum.ben de ara öğüne süt koyacağım iyi fikir:jeyyar:

arkadaşım sütü bende 1 haftadır menüme koydum
hem tok tutuyor hihoyyyt
hem kalsiyum ihtiyacımızı karşılıyor a.s
hem menapoz dönemindeki problemler için kadınların genç yaşlarda sütle kemiklerini kuvvetlendirmesi çok önem taşıyor kaydirigubbakcemile2
hem deee geleceğin anne adayı olduğum için inş.. çok önemliiiiiiiii :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…