• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hayir canim enin kilon gayet iyi ,sen soyleyenlere bakma ,daha ne olsun zayiflasan iskelet gibi olursun
bayan dedigin etli butlu olur hehehee

öyle mi diyosun :uhm:
annem de öyle diyor babam da dalga geçiyor daha ne zayıflıcaksın diye ama millet işte:dilcikar: gerçi çoğu şaka amaçlı söylüyor ama her şakada bi gerçeklik payı vardır dimi =)
sağol canım benim:1hug:

allahim ya suna bak daha gerceklik payi vardir diyo:oklava:
olan ortada boyunla kilon cok iyi
bende o boydayim 59 kiloyum hadi simcik bana ne diceksin senşutarafagitti
ben senin kilonda olsam fistik gibi olurum alim allah:roflol:
ama dilim iste:çok üzgünüm:
oturda dua et

hosbuldummmm:1hug:
nasilsin gorusmeyeli
tebrikler anacim masallah ne kilo vermisin oyle:lepi:a.s.
hadeee bakem bu haftanin birincisisin :nazar:
gordunmu hediyeni:icecream:

tamam ya kızmayın =(
ama siz benim en yakın arkadaşlarımı görseniz üçü de çıta gibi ben şişman kalıyorum yanlarında kilo aldırmaya çalışıyorum o yüzden onlara.
haklısınız ama tamam şikayet etmicem bida kilomdan=)

sempatik iyi anından yaklşmışın ama bak halasının oğlu yatılı gelmiş bize ve sordum geleceğini biliyomuş eve gelirken söylüyo bana artık beni sevmediğini bile düşünüyorum çocuk burda diye sesimi çıkarmıyorum onun suçu ne yani bana sorsa fikrimi alsa yok mu diycem zaten her söylediğine evet diyom zaten sinirim öyle bi zıplamışki çocuk evde olmasa çıkıp gitçem ya ben neciyim bu evde

ya herşeyde öyle yapıyo asla fikrimi almaz yapar o zaman evlilik karı koca ilişkisi nerde kaldı ne ben ona muhtacım nede o bana niye beraberiz sevdiğimiz için ama ben kendimi çok kötü hissediyom heşeyi kendi istediği gibi yapıyo hizmetçi olarak mı aldı beni ben anlamıyom ki sinirim o kadr oynamışki midemin ağrısından duramıyom ev başıma çökcek sanki tatilimi de burnumdan getirmeyi başardi

hosbuldummmm:1hug:
nasilsin gorusmeyeli
tebrikler anacim masallah ne kilo vermisin oyle:lepi:a.s.
hadeee bakem bu haftanin birincisisin :nazar:
gordunmu hediyeni:icecream:

gayet iyiyim canım bomba gibiğim:nazar:kilolara by by...hihoyyyte:ewt hızlı başladım ..80 den sonra yavaş yavaş vermeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2çok aç kaldığım oldu sporuda artırdım sonuç böyle:hooray:canım tşk.hediyen süperrr tam benlikcokacimcoookama iyice hakettikten sonra yerimkaydirigubbakcemile3a.s.

sempatik iyi anından yaklşmışın ama bak halasının oğlu yatılı gelmiş bize ve sordum geleceğini biliyomuş eve gelirken söylüyo bana artık beni sevmediğini bile düşünüyorum çocuk burda diye sesimi çıkarmıyorum onun suçu ne yani bana sorsa fikrimi alsa yok mu diycem zaten her söylediğine evet diyom zaten sinirim öyle bi zıplamışki çocuk evde olmasa çıkıp gitçem ya ben neciyim bu evde

ya herşeyde öyle yapıyo asla fikrimi almaz yapar o zaman evlilik karı koca ilişkisi nerde kaldı ne ben ona muhtacım nede o bana niye beraberiz sevdiğimiz için ama ben kendimi çok kötü hissediyom heşeyi kendi istediği gibi yapıyo hizmetçi olarak mı aldı beni ben anlamıyom ki sinirim o kadr oynamışki midemin ağrısından duramıyom ev başıma çökcek sanki tatilimi de burnumdan getirmeyi başardi

canim benim ya ne diyim simdi cok haklisin
ya evine halasinin oglu geliyo senin haberin yok ,oyle sey olurmu, sanki sana dese sen yokmu dicen ,bunu neden yapiyoki
gercekten dedigin gibi siz bi ailesinin ,sana demicekte kime dicek kime sorcak
evlenirken boylemi evlenmis
simdi bende fazla yorum yapmak istemiyorum, esin haksiz gercekten ,simdi soyle boyle desem sen daha fazla sinirlenir etkilenirsin,
san kus desem kendine yapcaksin ,baris konus desem ,hep devamli senden isticek ,bilmiyorum canim esinin huyunu biliyosun ,ve bu sonradanmi boyle olsu ,sinirlimi, seni umursamiyomu

gayet iyiyim canım bomba gibiğim:nazar:kilolara by by...hihoyyyte:ewt hızlı başladım ..80 den sonra yavaş yavaş vermeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2çok aç kaldığım oldu sporuda artırdım sonuç böyle:hooray:canım tşk.hediyen süperrr tam benlikcokacimcoookama iyice hakettikten sonra yerimkaydirigubbakcemile3a.s.

ben simcik bu hediyeyi gozun doysun diye veriyorum
zamanla midende doyacak
hele bu kilolari verelimde
ah ah darisi bana:çok üzgünüm:

canım evlendiğimden beri sorunumuz bu beyfendi hesap veremezmiş öyle alışmış özgürlüğünede düşkünmüş normaldede pek konuşmaz konuştuğundada beni eleştirir bi iki şefkat gösterir bişey olmamaış gibi davranır sen rahat yap yorumunu ben bundan fazla sinirlenmem zaten ay çok kötüyüm böğüre böğüre ağlayasım var ben bunları haledecek ne yaptım mutlaka birine zararım dokunmuştur konuşmıycam zaten ya çok hastayım zaten psikolojik yönden bide o bunu yapıyo hem dişarda çalışıyom hem ev işleri yoruluyom ona söylediğimde abartıyosun diyo hastayım diyom sen hep hastasın diyo yani bende hiç bişey paylaşmaz oldum eskidn cıvıl cıvıl bi insandım şimdi nerdeyse ruh hastası olacam ya keşke çocuk evde olmasaydı çekip gitseydim beni hiç önemsemeyen düşüncelerimi kayle almayan insanaın yanında ne işim varki

off bitanem şu anda kızgınsın diye böyle diyorsun, ama başından beri böyleyse yapacak bir şey de yok, söylenecek bir şey de...
umarım o eşek kocan akıllanır da seni üzmez daha fazla :oklava:

evet malesef donmek zorunda kaldim
simdi iyi zaten kayinvalide yok bikac gun
insallah daha iyi duzelir
ne guzel kilo vermisin
nasil yaptin diyeti anlat biraz
ben kilo aldim
annemin yanindayken

iyi dönmüşsünde bide özür dilemişsin kayınvalideden ona da okey-peki sen özür dileyince oda sana kusura bakma kızım büyüğünüm ama bende yanliş yaptım yada buna benzer şeyler söyledi mi :uhm:merak ettim canım.zaten görümcen hakkında doğru düşünmüşsün bencede özür falan dileme.sanki suçlu senmişsin gibi ne o öyle:sm_confused:arana mesafe koy ikisiylede..ama her zaman saygılı ol derim.böyle insanlara mesafe şart.şimdi çıkıyorum kızımı yıkayacağım kendine iyi bak:1hug:a.s.

yok anacım yok değişmez eve geldi bişi olmamış gibi davranıyo öğlen beni ağlatan o deil sanki çocuk var diye yarım ağız konuştum o yanlızkende devam et dedim görecen sen hiç öyle boş boş baktı

canım evlendiğimden beri sorunumuz bu beyfendi hesap veremezmiş öyle alışmış özgürlüğünede düşkünmüş normaldede pek konuşmaz konuştuğundada beni eleştirir bi iki şefkat gösterir bişey olmamaış gibi davranır sen rahat yap yorumunu ben bundan fazla sinirlenmem zaten ay çok kötüyüm böğüre böğüre ağlayasım var ben bunları haledecek ne yaptım mutlaka birine zararım dokunmuştur konuşmıycam zaten ya çok hastayım zaten psikolojik yönden bide o bunu yapıyo hem dişarda çalışıyom hem ev işleri yoruluyom ona söylediğimde abartıyosun diyo hastayım diyom sen hep hastasın diyo yani bende hiç bişey paylaşmaz oldum eskidn cıvıl cıvıl bi insandım şimdi nerdeyse ruh hastası olacam ya keşke çocuk evde olmasaydı çekip gitseydim beni hiç önemsemeyen düşüncelerimi kayle almayan insanaın yanında ne işim varki

özlemcim senin ne hissetiğini konuşarak anlatamıyrsan onun sana davrandığı gibi davran belki ozamn ne hissetiğini anlar
konuşmuyorsa sende farklı uğraşlar bul kendine cocuğuna daha fazla zaman ayır yokmuş gibi davran bi süre sonra eski ilgi alaka azaldığını görunce otomatik kafasını kurcalayıpp düşünüp senle paylaşacaktırrrr CADIARZU

dequacım moralim bozuk diye öyle davranıyordum 1 haftadır ama bak gene bildiğini okumuş. çocuğum yok bazen allah biliyoda bize vermiyo diye düşünüyorum. daha biz bi aile olamamışız her yolu denedim bende farklı uğraşlar buldum zaten çalışıyom ev işi flnda oluyo yok ondanda anlamadı kavga etmeyi bıraktım içime attım hep tavır yaptım yok gene bildiğini okuyo gene bildiğini okuyo umursamıyo beni ya çıldırcam gibi şu 4 dvrı ben taşıyom üstümde sanki

Back
X