- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.941
hayir canim enin kilon gayet iyi ,sen soyleyenlere bakma ,daha ne olsun zayiflasan iskelet gibi olursun
bayan dedigin etli butlu olur hehehee
sempatiğim evine döndüğüne sevindim...inş.bundan sonra senin için herşey iyi olur...
hosbuldummmm:1hug:
nasilsin gorusmeyeli
tebrikler anacim masallah ne kilo vermisin oyle:lepi:a.s.
hadeee bakem bu haftanin birincisisin
gordunmu hediyeni:icecream:
sempatik iyi anından yaklşmışın ama bak halasının oğlu yatılı gelmiş bize ve sordum geleceğini biliyomuş eve gelirken söylüyo bana artık beni sevmediğini bile düşünüyorum çocuk burda diye sesimi çıkarmıyorum onun suçu ne yani bana sorsa fikrimi alsa yok mu diycem zaten her söylediğine evet diyom zaten sinirim öyle bi zıplamışki çocuk evde olmasa çıkıp gitçem ya ben neciyim bu evde
ya herşeyde öyle yapıyo asla fikrimi almaz yapar o zaman evlilik karı koca ilişkisi nerde kaldı ne ben ona muhtacım nede o bana niye beraberiz sevdiğimiz için ama ben kendimi çok kötü hissediyom heşeyi kendi istediği gibi yapıyo hizmetçi olarak mı aldı beni ben anlamıyom ki sinirim o kadr oynamışki midemin ağrısından duramıyom ev başıma çökcek sanki tatilimi de burnumdan getirmeyi başardi
gayet iyiyim canım bomba gibiğimkilolara by by...hihoyyyte:ewt hızlı başladım ..80 den sonra yavaş yavaş vermeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile2çok aç kaldığım oldu sporuda artırdım sonuç böyle:hooray:canım tşk.hediyen süperrr tam benlikcokacimcoookama iyice hakettikten sonra yerimkaydirigubbakcemile3a.s.
evet malesef donmek zorunda kaldim
simdi iyi zaten kayinvalide yok bikac gun
insallah daha iyi duzelir
ne guzel kilo vermisin
nasil yaptin diyeti anlat biraz
ben kilo aldim
annemin yanindayken
canım evlendiğimden beri sorunumuz bu beyfendi hesap veremezmiş öyle alışmış özgürlüğünede düşkünmüş normaldede pek konuşmaz konuştuğundada beni eleştirir bi iki şefkat gösterir bişey olmamaış gibi davranır sen rahat yap yorumunu ben bundan fazla sinirlenmem zaten ay çok kötüyüm böğüre böğüre ağlayasım var ben bunları haledecek ne yaptım mutlaka birine zararım dokunmuştur konuşmıycam zaten ya çok hastayım zaten psikolojik yönden bide o bunu yapıyo hem dişarda çalışıyom hem ev işleri yoruluyom ona söylediğimde abartıyosun diyo hastayım diyom sen hep hastasın diyo yani bende hiç bişey paylaşmaz oldum eskidn cıvıl cıvıl bi insandım şimdi nerdeyse ruh hastası olacam ya keşke çocuk evde olmasaydı çekip gitseydim beni hiç önemsemeyen düşüncelerimi kayle almayan insanaın yanında ne işim varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?