Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar gnydın hcr kıyamam tatlım ne oldu sana bu topikteki kızlar nazaramı geliyo nedir kızlar ben çıkcam bgn akşam döndüğümda girerim bi kaç kıyafetim vardı baya geniş giyemiyom onları daraltmaya vericem. eşimle konuşmuyom o hiç bişi olmamış gibi davranmak istedi ama ben seni istemiyom çek elini dedim anlat anlat diyo gene ne oldu zaten tartışmak istiyom inanaın çocuk evde diye sustum sessiz sakin bişi zavallı benim kastım onun gelmesine değil aksi misafir çok severim ben konuşmadım. sbh ta uyanmadım kendisi hazırlamış kahvaltıyı.dünden beri yarım kilo vermişim sbhta kahvaltı yapamadımpek tek işe yara kısmı zayıflıyorum ben üzülünce
kızlar hepinize ayrı ayrı tşkr ediyorum canlarım benim iyiki varsınız

canim sen gonder bana bosuna gitme ben yaparim sana daraltmalari
zaten simdi gidicem ise ,seninkinde yaparim iki dkde zaten isim bunun uzerine
siz yeterki kilo verin daraltmalat benden hediye

canım benim umarım önce kendi içinde daha sonrada eşinle olan sorunlarını halledersin
hacer geçmiş olsun canım başka bi doktora daha git sen o anlamamış nasıl hemen geçiyomuş

kızlar ne geçen hafta ne güzel kilo vermişsiniz ben bu hafta hiç kilo veremedim aranızda 3 kilo veren bile var tebrik ediyorum valla bende şimdi kilo çizelgemi yapıp aranıza katılıyorum

herkese ii günler.sabah canım kahvaltı etmek istemedi bende 2 tane meyva yedim.şimdide şekersiz bir kahve içiyorum.offfffffffff çok hastayım anlatamam arkadaşlar.dün akşam görümcemle kayınvaldem geldi yemeğe.11 e kadar oturdular.valla kalksalarda yatsam diye baktım.gözümü açamadım.onlar gidincede bulaşık yıka evi topla falan derken 3 e geliyodu yattığımda.sabah yataktan zor kalktım.gözümün bi tanesi şiş acamıyorum bile (((((((

allah şifa versin cnm :teselli:
senin eşin neden çocuk istemiyor ben ona takıldım :1shok:
allah allah
böle bişey istenmez mii
hele de 5 yıl geçmiş yeter bu kadar beklemekkk yahuu klava:

allah şifa versin cnm :teselli:
senin eşin neden çocuk istemiyor ben ona takıldım :1shok:
allah allah
böle bişey istenmez mii
hele de 5 yıl geçmiş yeter bu kadar beklemekkk yahuu klava:

canım sağol.
valla çocuk olayını bende bilmiyorum.sorunca içimden delmiyo diyo.onun için doktora gidiyoorum zati.çok üzüyo bu olay beni.geceleri uyuyamıyorum bile..:çok üzgünüm:ama ne olacak bilmiyorum.belki hiç istemeyebilirmiş beyefendi.garantisiyokmuş.çocuksuzda mutlu olan çiftler varmış falan falan bisürü saçmalık işte:çok üzgünüm:

çok garip geldi yavrımm bana buu benneyaptımki
bi gerekçesi olmalı ama dimi :mymeka:
peki senin bu isteğine :ecrin_bebek: yazık değil mi :1no2:

çok garip geldi yavrımm bana buu benneyaptımki
bi gerekçesi olmalı ama dimi :mymeka:
peki senin bu isteğine :ecrin_bebek: yazık değil mi :1no2:

valla onun keyfini bekleyemem aklımda 1-2 hain plan var ama biraz kilo vermem lazım..yaşım geçicek onu beklicem diye.bu yüzden katıldım yarışmaya.geçtim 80olmayı 90 bile olsam iidir .en azından hamileyken alacağım kiloyu vereyim yeter.13 kilo kaldı.sora başlıycam çalışmaya olana kadar ne verirsem kardır dimikaydirigubbakcemile3

iyi günler herkese

ben çok kötüyüm malesef, sonra uğrarım yine

öpüyorum Şeniz

hcr cim sana ne oldu :çok üzgünüm:hastalığın geçmedi mi:uhm:rabbim ssenin de özlemin de yardımcısı olsun.dikkat edin kendinizea.s.beni de taşınma telaşı sardi.yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorum.buraya kadar güzelinternet sorunu yaşayacağımız için bu haftadan sonra uzun bi süre giremeye bilirim.artık arkadaşlara gidince arada girerim.iyice alışmıştım hepinizesenağlamahem ben olmazsam kim :hooray: olcak dimi .. yaa şaka bi yana sizden uzak kalınca ben hırs yapıp kilo da veremem.yeni evime sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.hakkımızda hayırlısı inş.:Saruboceq:öpüyorum..geçmiş olsuna.s.

anoooooom bilmiyordum ben :1shok:
geçmiş olsun bitanesi :1hug:
neyin vardı ?

ben dün gece bir olaya çok üzüldüm, yine nefes alamadım, yine elim ayağım titredi zor geldim kendime senağlama

canım benim dikkat et kendine benimde tansiyonum oynuyo sürekli ki düşüktür benimki 14 lere çıktı deliricem valla kafa benim değilde birinden ödünç almışım gibi

canım bu ay adetim düzensiz yaklaşık bir aydır ara ara kanamam var ona sıkıldım sevgili nişanlım yetiyor işyeri desen öyle baydılar yani çok bunaldım valla kaçacak yerde yok serumla bu haftayı geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…