- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.981
kızlar gnydın hcr kıyamam tatlım ne oldu sana bu topikteki kızlar nazaramı geliyo nedir kızlar ben çıkcam bgn akşam döndüğümda girerim bi kaç kıyafetim vardı baya geniş giyemiyom onları daraltmaya vericem. eşimle konuşmuyom o hiç bişi olmamış gibi davranmak istedi ama ben seni istemiyom çek elini dedim anlat anlat diyo gene ne oldu zaten tartışmak istiyom inanaın çocuk evde diye sustum sessiz sakin bişi zavallı benim kastım onun gelmesine değil aksi misafir çok severim ben konuşmadım. sbh ta uyanmadım kendisi hazırlamış kahvaltıyı.dünden beri yarım kilo vermişim sbhta kahvaltı yapamadımpek tek işe yara kısmı zayıflıyorum ben üzülünce
kızlar hepinize ayrı ayrı tşkr ediyorum canlarım benim iyiki varsınız
herkese ii günler.sabah canım kahvaltı etmek istemedi bende 2 tane meyva yedim.şimdide şekersiz bir kahve içiyorum.offfffffffff çok hastayım anlatamam arkadaşlar.dün akşam görümcemle kayınvaldem geldi yemeğe.11 e kadar oturdular.valla kalksalarda yatsam diye baktım.gözümü açamadım.onlar gidincede bulaşık yıka evi topla falan derken 3 e geliyodu yattığımda.sabah yataktan zor kalktım.gözümün bi tanesi şiş acamıyorum bile(((((((
allah şifa versin cnm :teselli:
senin eşin neden çocuk istemiyor ben ona takıldım :1shok:
allah allah
böle bişey istenmez mii
hele de 5 yıl geçmiş yeter bu kadar beklemekkk yahuuklava:
canım sağol.
valla çocuk olayını bende bilmiyorum.sorunca içimden delmiyo diyo.onun için doktora gidiyoorum zati.çok üzüyo bu olay beni.geceleri uyuyamıyorum bile..:çok üzgünüm:ama ne olacak bilmiyorum.belki hiç istemeyebilirmiş beyefendi.garantisiyokmuş.çocuksuzda mutlu olan çiftler varmış falan falan bisürü saçmalık işte:çok üzgünüm:
çok garip geldi yavrımm bana buu benneyaptımki
bi gerekçesi olmalı ama dimi :mymeka:
peki senin bu isteğine :ecrin_bebek: yazık değil mi :1no2:
iyi günler herkese
ben çok kötüyüm malesef, sonra uğrarım yine
öpüyorum Şeniz
herkese merhaba bi hafta giremedik hemende unutulmuşuz ya ben hepinize küstümmmmmmm:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?