Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya ağlarım amaaaaaa senağlama
taşınınca da bağlatın interneti hemennn senağlama
özlerim ben seniiiiiiiiiiii senağlama

canım benim inş.kısa sürede bağlanır bilemiyorum.bende özleyceğim hemde çooook.sende bu arada iyileşte güzel haberlerini okuyayım.:1hug:a.s.

işte böyle canım sonuç olarak şimdi şirketteyim çünkü hastanede bi dakika rahat bırakmadılar sürekli telefon herşey birbirine girmiş ayakta duramıyorum ama işleri düzene koymak için buradayım işte malum ay sonu yaklaşıyor

herkese merhaba bi hafta giremedik hemende unutulmuşuz ya ben hepinize küstümmmmmmm:dilcikar::dilcikar:

kız sen unutulurmusun hiiiiçŞenizbazı arkadaşların sağlık,aile sorunları var...malum bende yarışma hırsına kapıldım açlıktan farketmemişimdir.kaydirigubbakküsme amaaa:1hug:a.s.

inşaalah verirsin bence hedef küçültme hatta büyüt 70 falan şutarafagitti
verirsin kardeşim senin elinde değil mi allah ın izniyle herşey a.s
çoğu arkadaşın zayıflama amacı aynı galiba kaydirigubbakcemile3
bende o zamana kadar :ecrin_bebek: ne verebilirsem iştee

Son düzenleme:
whitehall unutulur musun sen hiç geçmiş olsun hayatım kızlar sizler nasılsınız periza şekerim çok sağol ben bgn öğlen 4 sıkım mercimek köftesi az ekmek turşu yedim
eve geldim 4 parça haşlanmış et yedim
sanki dünyayı yemişim gibi midem coştu
şimdi yeşil çayımı içiyom artık bişi yemem sanırım
sizler ne yaptınız diyeti bozan varmı

ben şimdilik bozmadım kaydirigubbakcemile5
sabah: küçük bi peynirli sandöviç+çay
ara: nescafe
ara: yarım s.b. süt+kurukayısı
öğlen çorba+az patates yemeği+1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım s.b. süt+bikaç form bisküvi
akşama allah kerim nohut ya da fasulye var sanırım
hepinize hayırlı akşamlarrr a.s.

tabiki hedefim 65 aslında ama vaktim deçok yok.hamilelik döneminde de çok dikkat edicem hatta bir beslenme uzmanına gitmeyi bile düşüğnüyorum.bir uzmanla konuşmuştum.gebeliğin ilk 3 ayı çok ağır olmamak kaydıyla dengeli beslenerek kilo verebileceğimi ancak sonraki 6 ay ayda en fazla 1.5 kilo alırsam doğumdan sonra önceki kilomda olacağımı söyledi.o yüzden hamilelik sorun olmıycak allah ın izniyle kaydirigubbakcemile2

bu arada allah sanada kolaylık versin canım

neli pasta yedin bak dündendir nerdeyse aç geziyom moralim bozuk beni niye pasta yemeye çağırmadın hem şu erkeklerin kökünü de kazırdık beraber
ama afiyet olsun benim şekerime zayıflık olsun
boşver sen o 1 kiloyu almasan yeter 1 kiloda çok fazla farketmiycek zaten görüntünde

al kuzum istediğin pasta olsun salla erkekleri :dance:

ya ben 65-64 buralarda takıldım, çünkü ne zamandır spor yapamıyorum, hastalığım çıktığından beri de annemler bebek gibi besliyorlar beni, kıyamıyorum onlara da yedikçe yiyorum. Amaaan veririm nasıl olsa, yedim gitti vallahi

kız pasta süper nerden alırım ki ben bu satte alsamda midem alırmı bilmiyom şimdilik bunla idare ediyim yarın bi arkadaşı kandırır giderim yemeye hem başınıda şişiririm bulduğumun
bencede sağlığın önemli ama yinede dikkat et 1-2 den fazla alma
kızlar sanırım bu harfta 1. ben olcam üzüntüden erime kraliçesi seçersiniz beni artık günde yarım kilo hatta iki kilo verebilme rekorumda var 7 günde 3.5 kilo ediyo
varmı benle yarışan

3.5 kilodan fazla vermen lazım canımcım sen alarak benle yarışmada üzülürüm sonra gerçi sen her halinle fıstıksın zayıf halin başka uyy yavrum yerim seni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…