Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bambaşkaben arkadaşım yanlışmı gördüm doğrumu sen 47 kilo olmak istiyosun boyun kaç ki arkadaşım yoksa hedefin o bedenmi

kızlar günaydın herkezea.s.
Ben biraz gec bildirim yapıcam sabah erkenden kızı aşıya götürücez haberiniz olsun dönünce hemen kilomu bildiririm
:dance:

selam arkadaşlar.2 gündür gelemiyorum.ender saraçın listesini vericektim ama bulamadım.kaybolmasın diye saklamıştım.çok ii saklamışım bende bulamıyorum:teytey::roflol:ama size gürkan kubilayın verdiği listeyi gönderiyorum.bu listeylede 1 haftada 2.5 kilo vermiştim:)tavsiye ediyorum.hepinize kolay gelsin:kahve:a.s.

Eklentiler

bu arada 1-2 önemli dip no:

hergün 2 maden suyu(midede bir problem yoksa)ve 7-9 bardak su içilecek

1 kg sebzeye 2-3 yemek kaşığı yağ konacak

patates,havuç, mısır kullanılmayacak

teşekkürler canım sen nasılsın ?

bende iyiyim :dance:iyidende öte bomba gibiyim.neden mi :uhm:tartıldım hem de tok karna 3 kilo 400 gr.vermişim.:teytey:yarın sabah nete giremiycm çünkü eşim laptopu götürecek.şimdiden kilomu bildiriyorum.aslında sabah tartılsaydım benim için daha iyi olurdu.hedefim 14 şubata kadar 80 kg.olmak.ondan sonrasını yavaş yavaş veririm inş.neyse hepinizi öpüyorum.kendinize çok iyi bakın.yarın akşam okurum sonuçları:nazar:a.s.:CüvCüv:

kızlar listeyi kim hazırlıyor.sempatik yok herhalde.ben 87 kg.dım şimdi 83.60 kiloyum.eklemeyi unutmayın olur mu canlarım?aç kalmama değdiiiii.

19-26 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique............................58.2

mehay.....................................61.7

myocean76..............................57

dimplehawk..............................61.8

whitehall..................................71.4

adasu .....................................74.3

periza......................................87

kuzuzuzumbambino..................73

aSkiTo.....................................79.8

GökyüzündeDans......................60

moonserose0.............................63

cimcime81................................105
kızlar listemiz bu kaybolmasın

arkadaşlar bende eski günlerime dönmek istiyorumm 15 kasım 2007de evlendiğiimde 52 kiloydum ve bugün 66 kiloyumm bi ara 70 e çıktımm ama eski günlerime geri dönmek istiyorum napmalıyız bayanlarrr eskidenn ne kadar güzeldimm şimdi ıyyy aynaya dahi bakmak istemiyorumm boyum 1.70 nerden baksanız bence derhal 55 olmalıyım en azından yaa ama nasıl :'(

yarın sabah kilonuzu bildirin sizide ekleyelim hg iyi zayıflamalar pzt günleri tartılıyoruz hafta içi paylaşımda bulunuyoz elimizden geldiği kadar

arkadaşlar bende eski günlerime dönmek istiyorumm 15 kasım 2007de evlendiğiimde 52 kiloydum ve bugün 66 kiloyumm bi ara 70 e çıktımm ama eski günlerime geri dönmek istiyorum napmalıyız bayanlarrr eskidenn ne kadar güzeldimm şimdi ıyyy aynaya dahi bakmak istemiyorumm boyum 1.70 nerden baksanız bence derhal 55 olmalıyım en azından yaa ama nasıl :'(

canım hiç üzülme kendine güven başarırsın bende evlendikten sonra 15 kilo almıştım 4-5 aayda verdim kaldı 4 kilocuk benimde boyum 1.67 dir:1hug:

myoceancm her pazartesi benim tartı günüm canım böyle bişey yapmanıza çok sevindim boyum 171cm kilom 63.6 benide eklersen çok sevinirm kolay geksin herkese

Back
X