Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben varım ayy kızlar cok mutlu oldum kilo verimim bir hafta durmuştu bugün bozulmuş cok şükür kilo vermişim devam devammmmhihoyyyt:lepi:

hadi ya tühh sende mi kilo verdin fisfisfis neyse ben daha çok vermişimdir eminim birinci ben olacağımsositososito

ayy çok güzeL kiLo vermişsin sen sadece mekik mi çekiosun?

evet canım mekik cekiyorum haftada 4 gün falanda dvdyi takıp plates hareketleri yapıyorum

hadi ya tühh sende mi kilo verdin fisfisfis neyse ben daha çok vermişimdir eminim birinci ben olacağımsositososito

ne kız bana kilomu aldırmaya calışıyodun tüh demişsin :dilcikar: merak etmeyin bu hafta cok veremedim zati :delphin:

evet canım mekik cekiyorum haftada 4 gün falanda dvdyi takıp plates hareketleri yapıyorum

ne kız bana kilomu aldırmaya calışıyodun tüh demişsin :dilcikar: merak etmeyin bu hafta cok veremedim zati :delphin:

yok şekerim sana kilo aldırmak değil kendime kilo verdirmek niyetim birde bu hafta birinci olmak :dance:

yok şekerim sana kilo aldırmak değil kendime kilo verdirmek niyetim birde bu hafta birinci olmak :dance:

mehayda birincilige oynuyor valla bilemiycimmm kim kazanır artık sırnaşık şey

en azından o listede benimde yerim olucak ona seviniyom ben ya hiç veremeseydim :delphin:

Bakalım hangimiz birinci olcak pazartesi günü Valla sesim soluğum çıkmıyor bir kaç günden beri yoğunum yemek yemeye fırsatım yok bugün 2 poğaçayla bu saati ettim bol bol şekersiz çay yanında pazartesiye kadar tartılmıyacağım bakalım kaç olacağım valla spor yapanları tebrık ediyorum en güzeli sporla diyet

günaydınlarrr....nasılsınız?dün misafirim vardı çok yoğundum nete giremedim.neler yaptınız bakalım...ben kahvaltımı yaptım-1 elmayla-öğlen ve akşamıda hafif şeylerle geçiricem.malum pazartesiye az kaldı...

günaydınlarrr....nasılsınız?dün misafirim vardı çok yoğundum nete giremedim.neler yaptınız bakalım...ben kahvaltımı yaptım-1 elmayla-öğlen ve akşamıda hafif şeylerle geçiricem.malum pazartesiye az kaldı...

günaydın kızlar,bugün yine çok mutluyum çünkü tartı sabah yine yüzümü güldürdü hihoyyyt klasik diyet kahvaltımla güne başladım , öğlen yemeğinde lahana çorbası, akşamada yoğurtlu havuç püresi yiyeceğim.
perizacığım en önemli öğün olan kahvaltıyı bence 1 elmayla geçiştirme,anlıyorum sende birinci olmak istiyorsun ama kahvaltı 1 elmayla yapılmazki :oklava:

günaydın kızlar,bugün yine çok mutluyum çünkü tartı sabah yine yüzümü güldürdü hihoyyyt klasik diyet kahvaltımla güne başladım , öğlen yemeğinde lahana çorbası, akşamada yoğurtlu havuç püresi yiyeceğim.
perizacığım en önemli öğün olan kahvaltıyı bence 1 elmayla geçiştirme,anlıyorum sende birinci olmak istiyorsun ama kahvaltı 1 elmayla yapılmazki :oklava:

lenn çek o oklavayı kafamı kırdın.:bbo:ayy düşünceli arkadaşım saola.s.ben normalde kahvaltımı pek aksatmam çünkü zaten aç olarak uyanıyorum.bugün ve yarın böyle olacak nedeni malum:hooray:tartıldım şok..şok..şok..bu yarışmada olmasa hırs yapamam yıllardır bıktım artık doymak nedir bilmeyen halimden.şunu da anladım ki insan yedikçe yiyo sonu da hiç gelmiyo.işte bu yarışmayla normale dönücm inş.bu arada birinciliğe pek heveslenmeyin arkadaşlarsengözlerimebaksanaböpüldünüz

kızlar slm temizlik iş güç giremedim siteyearada bakıyom öyle ben sbh 1,5 dlm kepek ekmeğiyle bereber yarım yumurta krem peynir azcık saralle 1 tane zeytin yedim
üzerine form çayı içtim
öğlen 1 tbk ıspanak çorbası ve 1,5 dlm kepek ekmekle yedim
şimdi elmamı yiyom
yatak odasının dolaplarını bitirdim şimdi dantelleri ütüleyip misafir odasına geçcem yetişirsem mutfağın dolaplarını yapmayı planlıyom ama hiç mecalim kalmadı şimdiden
akşam yemeğindede etli kurufasülya ve pilav var nasıl canım çekiyo anlatamam
sizler neler yaptınız bakem
bgn kaçamak yapmadım umarım yapmamda eşim evde olduğu için lapa yapamadım kızar artık

bugün ne yedim bi bakalım sabah bir kase yoğurtun içine kırmızı biber nane sarımsak katıp yedim değişiklik olsun diye öğlede salata yağını 1 yemek kaşığı koydum bol limon ve az tuz koydum simit ve ayran yedim yanında 1 de yarım poğaça :utangac: sonra akşamda 100 gr civarında kestane yedim 245 kalorimi neymiş baktım internetten birde portakal ve yeşil elma yedim biraz fazla mı olmuş sonra aklıma geldikçe merdivenleri inip çıktım ip atladım mekik çektim bisiklet çevirdim ve su içtim suyum halada yanımda yarında çok güzel uymak istiyorum diyete ve bir hafta sonunda yüzüm gülecek inşallah hihoyyyt:dance:

Back
X