Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sizle ondan öğrendiğim ve şuan tekrar uyguladığım bir iki şey paylaşmak istiyorum.

1-sabahları kalkınca bir bardak ılık suya 4 damla limon suyu ve yarım tatlı kaşığı bal(bağırsakları çalıştırmak,yağları eritmek ve özellikle kış aylarında yavaşlayan metabolizmayı hızlandırarak toksinleri idrar yoluyla atabilmek için)

2-haftaba en az 2 gün kahvaltıda keten tohumlu müsli yemek(yarım yağlı süt ile)

3-günde 3-4 fincan yeşil çay(eğer dokunuyorsa 2 fincan da içilebilir.suyu kaynattıktan sonra 1 dk bekletildikten sonra yeşilçay ilave edilecek ve rengi çıkar çıkmaz süzülecek)

4-saat 6 dan sonra mayalı birşey yenmeyecek(peynir yoğurt vs...)

5-haftada en az 3 gün 1 saat spor

6-günde 2lt su

canım cok faydalı bilgiler bizimle paylaştıgın için teşekkürler şimdi yapıyomusun bu diyeti fisfisfisbende sıcak su olayına uyuyim bari sabahları a.s.

saolun kizlar iyiki varsiniz cok kotu durumdayim
az biliosunuz kayinvalidemle aram iyi degildi, dun baya bi tartistik ,biz ayni evde oturuyoduk
hemen esimi aradim ,ya gel hemen biletimi al yada cabuk evini ayir ben bu evde durmam dedim ,iste buda gelirken kaynimla geldiler, bide gorumcemi cagirmis, tabi gorumce gelince yine baya tartisma oldu ben aglaya sizlaya valizlerimi toplarken gorumcen odama girdi bana saldirdi ,beni evden kovdu cik git gozum gormesin ,mikro, kopek hayvan ,daha akliniza ne gelirse, elinde bisey vardi bana firlatti ,bende dedim kendine gel ,o anda esim ve kaynim kollarindan tuttu ve bu hala birak oldurcem ,gebercem ,allahim bi gorseniz saldiriyo bana, iceri aldilar orda daha bariyo ,esime sen bu kadini bosucaksin bi bosamada bi gorum ,onu bu evde istemiyorum ,toplasin defolsun gitsin diye, iste bende tup ne yim varsa herseyimi topladim ,daha gorumcen yolda giderken bile bana bagiriyo kopek git defol sen sylesin boylesin ,ve boylece herseyimi toladim esime dedim benim biletimi al gidioru, geride esim tamam ben seni birakim dedi ,dun hic bisey yemedim gecelere kadar agladimsenağlama 7 saatt almanyaya geldik ,esimde az once tekrar dondu fransaya dedim ben ancak gelirsem ayri vee gelirim ,ve aileyin bundan sonra yuzunu gormem ailesiylede akrabayiz bide,iste onu yolcu ettim ,simdi burdayim ,bilmiyorum ne zaman gitce
anlicaginizkayinvalidemle beni aramda sorundu ,o gorumcem karisamaz ve beni evden kovamazdi ,kaynanami affederim o beni icin bitti ,anlicaginiz cok cok kotu durumdayim ,gece geldik annem zorla biseyler yedirdi ,az almisim ,bu hafta baya giderkilo
canim benim yaa guzelimmm...cok uzuldum olanlara sen o tamiz kalbini ferah tut insallah hersey yoluna girecek...gorumcende sanirim saldirmaya yer ariyormus, insanlar boyle nankor olabiliyor iste...ama unutmaki gorumceni dolduranda yine kaynanan...ayni seyleri yasadim bilirim....insallah esin en yakin zamanda ev tutar ....

canım cok faydalı bilgiler bizimle paylaştıgın için teşekkürler şimdi yapıyomusun bu diyeti fisfisfisbende sıcak su olayına uyuyim bari sabahları a.s.

1 haftadır yapıyorum 1 kilo kadar verdim.ama reglim 1 hafta geciktiği için çok şişlik var vücudumda.aslında bir kaç şey daha verdı ama aklıma gelmiyo.geldikçe yazarım.hatta öğlen öğünü için 1-2 atternatif tarif de vardı metabolizma için .bir tanesi 1 tam yumurta 2 yumurtanın beyazı bol maydanoz soğan dereotu karabiber pulbiber az tuz taze soğan dan omlet yağsız tavada yanına 1 dilim çavdar ekmeği.sanılanın aksine kepek ekmeğinin kalorisi normal ekmekten bile daha çok.en düşük kalorili ekmek çavdar.

19-26 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique............................58.2

mehay.....................................61.7

myocean76..............................57

dimplehawk..............................61.8

whitehall..................................71.4

adasu .....................................74.3

periza......................................87

kuzuzuzumbambino..................73

aSkiTo.....................................79.8

GökyüzündeDans......................60

moonserose0.............................63

cimcime81................................105

Herkese basarilar diliyorum kizlar...bu hafta birinci benim ikinci kim:lepi::roflol:

kizlar gelecek hafta icin yarismaya katilmak isteyen liste disindaki kisiler isimlerini profil sayfama yazsin..simdiden yeni liste hazirliklari yapacagim son gune kalmasin......

günaydınnnn...kalkın hadiiiii....tembellik yok .metabolizmanız çalışmaya başlasın.ben bu sabah çook aç olarak uyandım ve tekrar uyuyamadım.hemen bi şekersiz nescafe 40 dk.sonra 4 kayısı ve 1incir koymuştum sıcak suya onu yedim kendime geldim.ayrıca listeyle ilgili bi fikrim var.kabul ederseniz pazartesi iki grup halinde yarışalım kendi içimizde.kilosu çok olanlardan başlayıp bi grup kilosu az olanlar bi grup --bu hafta katılmak isteyenlerde dahil--olsun.ama yine hepimiz bu topiğe yazalım.yani aynı topikte 2 grup.sonraki zamanlarda katılmak isteyen olursa --normalde grup sayımız kaç olursa o sayıyı tamamlamalarını bekler öyle bi grup daha oluştururuz.hem grup hem de bireysel birincimizi seçeriz.OKUYUN-DÜŞÜNÜN-KARAR VERİN-hepinizi öpüyoruuuuum.

herkese günaydın bugün diyetime başlıyorum kendime dur dedim artık ve ben burayı uzun zamandır takip ediyodum hepiniz dedikleriyle kendime karışık bir program yaptım çok fazla sıvı ve hareket var diyeti burdan almıştım çok hoştu bana uygundu programımı yazmak istiyorum..

İçecekLer : sabah kaLkınca eLma sirkeLi su , limonlu su, yeşil çay,en az 10 bardak su , içine limon sıkıLmış maden suyu .
HareketLer: sabah kalkınca 50 defa zıpla , nivea body cdsindeki hareketler ,yapabildğim kadar mekik ,gün içersinde merdiven çıkıp inme 4 set halinde 10 defa çık 10 defa in (aslında bir sayısı yok yapabildiğim kadar) tv karşısındayken bacak hareketleri yapabilirim , 15 dk ip atlama ve 15 dk. da oryantal dans [hareketLer çok fazLa umarım uyarım]
kendime birde diyetteyken yiyebiLeceğim şeyLer yazdım : meyve (yağsız süt ile ve muz hariç) ,brokoLi, domates,salatalık,yoğurt, kepek ekmeği vs..
Umarım size de yardımcı oLurum 1 ay sonra bütün kilolarımdan kurtuluyorum inşaLLah kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın bugün diyetime başlıyorum kendime dur dedim artık ve ben burayı uzun zamandır takip ediyodum hepiniz dedikleriyle kendime karışık bir program yaptım çok fazla sıvı ve hareket var diyeti burdan almıştım çok hoştu bana uygundu programımı yazmak istiyorum..

İçecekLer : sabah kaLkınca eLma sirkeLi su , limonlu su, yeşil çay,en az 10 bardak su , içine limon sıkıLmış maden suyu .
HareketLer: sabah kalkınca 50 defa zıpla , nivea body cdsindeki hareketler ,yapabildğim kadar mekik ,gün içersinde merdiven çıkıp inme 4 set halinde 10 defa çık 10 defa in (aslında bir sayısı yok yapabildiğim kadar) tv karşısındayken bacak hareketleri yapabilirim , 15 dk ip atlama ve 15 dk. da oryantal dans [hareketLer çok fazLa umarım uyarım]
kendime birde diyetteyken yiyebiLeceğim şeyLer yazdım : meyve (yağsız süt ile ve muz hariç) ,brokoLi, domates,salatalık,yoğurt, kepek ekmeği vs..
Umarım size de yardımcı oLurum 1 ay sonra bütün kilolarımdan kurtuluyorum inşaLLah kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar,çok sevindim canım inşallah istediğin kiloya bu azimle ulaşacaksın.bende diyetimdeki klasik bir kahvaltıyla güne başladım ,öğlen karnıbahar yemeği yiyeceğim,akşamada buhulama balık var.
ahhh canlarım benimmm hiç heveslenmeyin birinci zaten ben olacağım,bu hafta çok azimliyim :dance:

sağoL canım inş.hepimiz uLaşırız bende yoğurtlu brokoli yerim öğlede sabah kahvaltısında domates ve peynir yedm kahvaltıdan önce sirkeli su bak iyi hatırlattın limonlu su içecektim :içelim:

ben kahvaltımı yine domatesli hazır fincan çorba ve 2 acı biberle yaptım.ara da meyve yerim.öğlen-akşam bol limonlu pırasa yiyicm.

sağoL canım inş.hepimiz uLaşırız bende yoğurtlu brokoli yerim öğlede sabah kahvaltısında domates ve peynir yedm kahvaltıdan önce sirkeli su bak iyi hatırlattın limonlu su içecektim :içelim:
sirkeli limonlu sular içiyorsun iyi hoşda şekerim bunlar tansiyonu düşüren şeyler yanında veya öncesinde dengeleyecek bişeyler ye veya iç ki tansiyonun dengelensin yerimseniben

Back
X