Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anladığım kadarı ile pirinci haşlıoruz sadece pul biber ve nane ekleyebilioruz tadı nasıl olur kıs bunun biri domates sosu işle yapmış öle daha ii olur bende tmm ebn varım

canim yagsiz tuzsuz hasliyorsun cok guzel olmuyor tadi ama uzerine domates salatalik pulbiber nane koyabilirsin marulda istersen koy kisir gibi ye limonda SIK istersen ama tuz yag ve yogurt koymk kesinlikle yasak yerimseniben

canim yagsiz tuzsuz hasliyorsun cok guzel olmuyor tadi ama uzerine domates salatalik pulbiber nane koyabilirsin marulda istersen koy kisir gibi ye limonda SIK istersen ama tuz yag ve yogurt koymk kesinlikle yasak yerimseniben

ok canım nezaman başlıoruzz sağlıkla zayıflama konusunda herşeye varımmaklinialirimsmile

ok canım nezaman başlıoruzz sağlıkla zayıflama konusunda herşeye varımmaklinialirimsmile

canim bu diyet iki gunluk aslinda istersen yani 2 gun yapabilirim dersen persembe cuma yap ama yok iki gun pirinc yiyemem dersen cuma yap cumartesi kilo bildirim gunu cunkua.s
ben cuma yapicam sadece:1rolleyes:

hehhehe hatırlatmazmı
ya benım yenı aldığım tartım bozuldu yanlıs tartıyor bgn teknosaya gıdebılırsem gıdıp deıscem bakalım
moralım bozuldu cok hava da kapalı bgn duzce de ıcım bı tuhaf cnm sıkkın gıbı

yok cnm ya sızın orda burda bgn bole uzun zamandrı cok gzl gunesvardı
keremı hıc sorma teyzesı 6aylık emekledı 3aylık dıslerı cıktı suan 9,5aylık ve 9dişi var
benım cocuklarım diş konusunda cok erken cıkarıyorlar ne yazıkkı gamzede bole olmustu
kerem 6.ayında allerjık astıoma yakalandı ve acaıp zayıfladı hıc yere bırakmadık yoksa sanırım yuryuyor olurdu suan sımdı yuruyecekkmıs gıbı davranıyor ama yere bırakamıyoruz bız onu cok hassas 3gun ıyı oluyor 10gun hasta ve hastanelık olup gunlercce hastanede yatıyoruz tıkanıyor Allah tan bu aralar ıyı gece acılle gıdıp ığne oluyor bıraz rahatlıyor işte ole mehayım bızım durumumuz

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin:1hug:

cnm cok saol amın ınsallah dualarınıza gercekten ıhtıyacımız var ...

bgn ekmek yemedım ama kısırı bıraz fazla kacırdım ,ama duzenlıydı sanırım yazamıycam sımdı oğlende azcık bıcorba ve makarna ekmeksız dı bunlarda gzldı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…