- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.581
anladığım kadarı ile pirinci haşlıoruz sadece pul biber ve nane ekleyebilioruz tadı nasıl olur kıs bunun biri domates sosu işle yapmış öle daha ii olur bende tmm ebn varım
canim yagsiz tuzsuz hasliyorsun cok guzel olmuyor tadi ama uzerine domates salatalik pulbiber nane koyabilirsin marulda istersen koy kisir gibi ye limonda SIK istersen ama tuz yag ve yogurt koymk kesinlikle yasakyerimseniben
ok canım nezaman başlıoruzzsağlıkla zayıflama konusunda herşeye varımmaklinialirimsmile
cnm ya sanırım hazır deılım daha ben gecende yaptım ama dayanamadım aralarda yedım oda bı ıse yaramadı sanırım yazın yapıcam ben
burdada oyle kapalida lafmi yagmur yagiyordu sakir sakir dun kar yagdi(
bugün başlayamam artık işteyim lapa yapamam çünkü ama yarın yaparım sen enrdesinki kar yağıo yaa
aaaa sastım kaldım sımıd kerem uyandı bı bakayım cnm
fransadayim canim cok soguk burasi 1 haftadir :1no2:ustelik oglumu asiya goturucem bugun insallah usutmez:Saruboceq:
insallah canim saolgenelde bilgilerine yurtdışı yazanlar yurt içnden çıkıolarda ondan sordum inşallah üşütmez oğluşunda
yok cnm kar yagmıs ya ona sasırdım
yok cnm ya sızın orda burda bgn bole uzun zamandrı cok gzl gunesvardı
keremı hıc sorma teyzesı 6aylık emekledı 3aylık dıslerı cıktı suan 9,5aylık ve 9dişi var
benım cocuklarım diş konusunda cok erken cıkarıyorlar ne yazıkkı gamzede bole olmustu
kerem 6.ayında allerjık astıoma yakalandı ve acaıp zayıfladı hıc yere bırakmadık yoksa sanırım yuryuyor olurdu suan sımdı yuruyecekkmıs gıbı davranıyor ama yere bırakamıyoruz bız onu cok hassas 3gun ıyı oluyor 10gun hasta ve hastanelık olup gunlercce hastanede yatıyoruz tıkanıyor Allah tan bu aralar ıyı gece acılle gıdıp ığne oluyor bıraz rahatlıyor işte ole mehayım bızım durumumuz
insallah canim..cuma gunu lapa diyetine varmisin benle kesin gorursun 69 u....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?