Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar lapa diyetimi var canlarim amanin bendemi yapsamki dahada birsey yemedim yapsammiki acaba?

dun ben gundeydim ama fazla kacirmadim icim rahat cok sukur

dun sabah 1 kucuk fransiz ekmegi ve bir dilim ekmek yemistim.ve yaninda klasik kahvaltiliklardan azcik yedim.

okuldan gelince karnin cok acikti.bir elma ve 1 kurabiye yedim.

gundede 2 tane ispanakli sigara boregi ama firinda pismis hali.1 dilim havuclu tatli ve makarna salatasi kucuk bir kase.

aksam askima kahvaltilik yaptim eve gec geldim.zavallim kahvalti yedi.onun yanindada cok az aldim yalniz kalmasin diye.gece yatarken resmen karnim acti ama hic birsey yemedim bol bol su icmekteyim.

simdide birsey yemedim acim lapa yapsammiki?

valla ben akşmadan yaptım sabah zor olur die sıcakken nese yerim die düşünmüştüm ama sabah baktım soğuyunca yencek gibi değil ben yemeyerek veriyim en iisi lapa sizin olsun

merhaba kıslar nasılsınız
ben iki gündür sapıttım kıslar
kızım geldi pazara dönüyor anca ondan sonra devam edebilirim
yarında tümgün piknikteyiz zaten hiç giremem
pazartesi yeniden ciddi olarak başlıyorum zaten arada vücudu biraz şaşırtmak gerekiyormuş
artıkbende öyle kandırıyom kendimi
şimdi sıra geldi zurnanın zırt dediği yere :kedi:
kıslar ben bir kilo almışım kilom 62 siz zahmet etmeyin alsanaalsanasmile :mymeka: klava: :çok üzgünüm:

ah canim kiyamam neyse ablam hafta ya bekliyoruz.

benim bu haftam iyidi insallah vermisimdir.

oooooooooooo asagida kimleri goruyorum sempatim sen buralara gelirmisydin?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Selam kizlar ben bugun tartilmayi unuttum ama 2 gun once hala 63.5 tim bugunde ayniyim sanirim (
bugunku yediklerim

sabah 3 dilim ekmek 4 zeytin ve 1 tatli kasigi recel

oglen yesil salata ekmeksiz

aksama fasulye kavurmasi yapicam yogurtla ve 1 dilim ekmekle yerim

sunlara bakin ya ben okula gidecem bunlar dolustu buraya dagilin uleyynnnnnnnnnguclubacismile dagilin ben gelmeden sohbet etmeyin yakarim uleyyyynnnnnlmaz:

valla ben akşmadan yaptım sabah zor olur die sıcakken nese yerim die düşünmüştüm ama sabah baktım soğuyunca yencek gibi değil ben yemeyerek veriyim en iisi lapa sizin olsun

:roflol::roflol: ben yapacaktim unutmusum bugun cuma oldugunu neyse artik haftaya cumaya kaldi ben o kadar nefret etmiyorum lapadan seviyorum yania.s

benim yediklerimde
kahvaltı- klasik 2 dilim kepek ekmeğiyle
öğle-söğüş domates,salatalık,çorba
ara-birazdan sade nescafe
akşamada-içli köfte,salata,ayran

benim soruma cvp gelmedi..sanırım ben kendim yazıp kendim okuorum burda.neyse kendimi motive ederm bende
sabah-2br şekersiz çay,1kk peynir,5tane zeytin,1dilm kepek ekmek,1tane domates ve salatalık
ara-egzersiz
öğle-1kase çorba,salata
şimdilik bukadar

görmemilerdir canım bu sattlerde ya yemekte yada çocuklarıyla oluolar ben he daim burdayım

bende sabah acıcık ekmek yedim çayla
öğleni fazla kaçırdım snaırım mantarlı tavuk sote fırında makarna ve muhallebi vardı
hepsinden accık yedim vallaohaoldumsmile
akşam bişi yemem telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…