- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.621
bu lapa diyeti nasıl uygulanıyo bende denemk istiorum..
senin icin yeniden veriyorum kvsr cim :))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
bugun kacamak yaptim kizlar:kedi: 1 buyuk kase sutlu tatli ve bir avuc cerez
cokmu oldu yaaa??:çok üzgünüm:
slm kmızalr ıyı kaynatmıssınız bgn carsıdaydım malum anneler gunu ıvcın cok yorgunum sbh 11de cıktık sımdı geldık tartımı servıse aldılar(( bakalım nolcak yrn sabah a arkadsın tartısını alırım bende napiöm :) dondurma yedım 3top ama oglen yemegı yemedım aksam da sıgara boregı yapmıs kayınvaldem onlardan yedım daha da bısey yemıycem artık kararlıyım kacırdım demek ıstemıyorum
slm kızlar ben de bugün itibariyle 2 kilo vermişim şuan 67 kiloyum zemuszemusbeni görenler ne kadar zayıflamışsın dediklerinde çok mutlu oluyorum göbeğimden kurtulduğum için çok mutluyum yinede durmak yok daha da sıkı bi şekilde devam edecem....lmaz: dün çok sevdiğim arkadaşlarım yemeğe davet ettiler biraz kaçırdım inşallah bu aldıklarımı geri getirmez bilmiyorumkismile
tebrıklerın ıcın tesekur ederım cnm benım haftaya cumartesı hedefım 66 walla ınsallah ama tartımız dıjıtal deıl ıste sorun burda gercı farketmıyor cunku baslarkende bu tartıyla baslamıstım bakalım benımkı ne zamn gelıcek servsıten
sbh sbh elmalı turt a yapıyorum kızlar ınsallah yemem ben gamze durmadı ewde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?