Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy bi türlü yakalayamaıdk birbirimizi bende napim kimse kalmıo çıkıorum şimdide çıkıcam çünkü eve gidiorum yarın 8:30da görüşrüz

slm kmızalr ıyı kaynatmıssınız bgn carsıdaydım malum anneler gunu ıvcın cok yorgunum sbh 11de cıktık sımdı geldık tartımı servıse aldılar (( bakalım nolcak yrn sabah a arkadsın tartısını alırım bende napiöm :) dondurma yedım 3top ama oglen yemegı yemedım aksam da sıgara boregı yapmıs kayınvaldem onlardan yedım daha da bısey yemıycem artık kararlıyım kacırdım demek ıstemıyorum

eweeeet ılk kılo bıldırımını ben yaapayım ben bu arkadasımın tartısını cok sevıyorum benı hep zayıf cıkaıyor 67,5 gosterıyor cok mutlu oldum ve acaıp gaza geldım sbh:yrm salatalık ve dom. yrm kepek ekmek bolca maydonoz ıkı zeytın ve yrm kk kaşar peynırı sımdıde yesıl caımı ıcıyorum
ii gnlerrrr herkese

slm kızlar ben de bugün itibariyle 2 kilo vermişim şuan 67 kiloyum zemuszemusbeni görenler ne kadar zayıflamışsın dediklerinde çok mutlu oluyorum göbeğimden kurtulduğum için çok mutluyum yinede durmak yok daha da sıkı bi şekilde devam edecem.... lmaz: dün çok sevdiğim arkadaşlarım yemeğe davet ettiler biraz kaçırdım inşallah bu aldıklarımı geri getirmez bilmiyorumkismile

bugun kacamak yaptim kizlar:kedi: 1 buyuk kase sutlu tatli ve bir avuc cerez
cokmu oldu yaaa??:çok üzgünüm:

kaciran kacirana yani:roflol::roflol::roflol:

Haftalik diyet yarisindakilerin listesi

topraksuu. ................61 ............62 ...........1 kilo almisklava:
mehay.......................63.8..........63.8.........ayni:çok üzgünüm:
zalimi........................77.7..........76.............izinli
sympathique..............62.............61.5............500 gr verms
princess....................66.5............65.5..........1 kilo vermis alkisalkisalkis
kvsr..........................63.5.............??...........
ayshe85....................72..............??..............
nazlibahar..................68..............67.5..........500 gr vermisalkisalkisalkis
oskecik.....................69...............67.............2 kilo vermis:hooray:
dilek7801...................71...............70.............1 kilo vermis:teytey:

Her cumartesi sabahi duzenli olarak kilo bildiriminde bulunmayanlar listeden lisinecektir.....

Son düzenleme:
Oskecik ,nazlibahar, princess ve dilek arkadaslarimizi verdikleri kilolardan dolayi gonulden kutluyorum...Basarilarinizin devamini dilerim...

tebrıklerın ıcın tesekur ederım cnm benım haftaya cumartesı hedefım 66 walla ınsallah ama tartımız dıjıtal deıl ıste sorun burda gercı farketmıyor cunku baslarkende bu tartıyla baslamıstım bakalım benımkı ne zamn gelıcek servsıten

haftaya arkadasinin tartisinda tartilma ama tamammi:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…