Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hmmmCADIARZU pideyi fazla kacirdigindan hatirlayamiyor olmayasin:jeyyar:

kizlar norup napiyonuz yaw ,bende bugun ise gittim
sabah yediklerimi yazmistim

oglende pirincli bulgurlu ,benden baska icinde hepsi varsempatiksalakcinni pilavi yapmistim ise onu goturdum biraz ondan yedim
sonrasinda allahim midem felaket oldu icicek ne sut var ne ilac var oluyodum,artik dundurma vardi onu yedim o sutluyduya iyi etti valla,ondan sona azcik kamamber pernir yedim ,buda midem icinkaydirigubbakcemile3

aksam cok kucuk karniyarik,bikac kasik pilav,bir tas cacik
1 bardak ca

bugun yine fazla yedim ya ,bu hafat galiba yine kilo veremiycem ,aksam yemicem diyorum yine yiyoyrum ,hic bisey yemezsem veriyorum gram gram

canim surekli su bulundur gozunun onunde...gercekten faydasi var a.s...
e canim bilmiyomuyum faydasini ,yanimda oldugu zaman aklima gelmiyo
bak simdi ,komidinin ustunde koca sise duruyo su konusu acilmasaydi onu gorupte icmicektim ,simdi az ictimkaydirigubbakcemile3 icersemde zorla aslinda icsem belki kilo vermem kolaylasir iste gicik ben bi aklima koyamiyorum suyu
selam canim nasilsin??sana birsey sormustum fransa topiginde gormedin sanirim??

canim yeni gordum cevaplamadim daha simdi yazarimda, bu arada gozun aydin olsunsengözlerimebaksanab sen anladin onu niye oldugunusempatiksalakcinni yazivermisinya bana sevindim:lepi:

günaydın hatunlar, cumanız hayırlı olsun ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun

saol canim :dance::teytey::sm_cool: anladim ben onu :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi ya lapaya basladinmi ,bende baslicaktimda ,bugunde misafirlige gitcekmisiz oyuzden baslamadim ,sabah normal kahvaltimi yaptim
yarin baslasam bosuna artik kilo bildircem de kiloda bi degisiklik olmadi
ya ben once bu yememle kilo veriyodum simdi gercekten anlamiyorum neden veremiyorum
benim prolactin kesin yukseldi ,tedavi gormem gerekli ,benim gicik doktorum bi test yazdirmadi ,aslinda o ilaci kullaninca kendiliginden bile gidiyodu kilolarim

hadi bakalim mahay yarina kadar ne kadar vercen ,artik bende haftaya denicem

canim bence senin sorunun kesinlikle hareketsizlik yada dedigin gibi prolactin hormonu baska doktora gitsene yaa niye ayni kisiye gidiyorsun hep madem bisey yapmiyor:uhm:
Kiz aslinda ben lapada cok kilo veremiyorum ilk yaptigimda vermistim o zaman odem varmis biraz o gitmisti ama ikincisinde butun gun princ yedigim icin kilo almis gozukmustum ertesi gunkaydirigubbakcemile3
bende sabah erken kalktim 1 elma yedim
deminde 1 cay bardagi lapa uzerine 1 marul dogradim limon SIKTIM nane ve pulbiber...
cok acikmisim yaa oyle tatli geldiki su lezzetsiz sey bile:roflol:

canim benim hem prolactinde ,hemde yumurtlamada sorun var ya bunun sebebi kesinlikle o
cunku ben fransaya yeni geldigimdede 63 kilodum ,doktora gittim prolactinim yuksek cikti ilac kullandim dustu ,ve kilom kendiliginde 58 olmustu, yani ozel diyet yapmadim oyle normal dikkat etmelerimdi, ve simdi normalde haydi haydi vermem gerekli ama yinede almamaya dikkat ediyorum

ya aslinda kendi doktorum verirdide, biz turkiyede tedavi yapcaz dedim gicik oyuzden vermedi ordan devam edin diye,
dunde gidecegimiz doktora dedim gelmeden benden istediginiz testleri soyleyin ben burda yaptirim diye, dedim normalde problemim var diye, simdi ondan cevap bekliyorum ,artik hangi testleri yaptir derse ona gore doktora gidi hepsini yaptircam anlatabildimmi :)))

yaaaa iste insan acikinca en en lezzetsiz yemek bile insana oyle tatli geliyoki, hemde hep bitiriyo
sen yogurtla yemiysun dimi
ya ben bunu yogurtsiz hic yiyemiyorum
ya ilk pisince sicak sicak yersem okadar baska agzima alamiyorum
sanada kolay gelsin artik aksama kadar :)

saol canim yok yogurtla yemedim aksamada yogurt koymam heralde ama oglen meyve yerim belki 3 bardak princ yiyemem sanirim buguna.s

tamma canim ,ben ogleden sonra misafirlige gitcem ,insallah fazla kacirmam zaten misafirlige gidince o gun aksam bisey yemeyip telafi ediyorum
ancak aksam olurum heralde
oglusunu op benim icin ,o tombis yanaklarindan

kızlar herkese mrb
daha 500gr verebilmiim
ayrıca sabah-1dilim kepek ekmek,şekersiz çay,4tane zeytin,1tane domates,1tanede salatalık
ara-sadece bol su ve egzersiz
öğle-daha bişey yemedim hiç canım istemyo benim diyet diyetten çıktı sanki.dünde akşama kadar bişey yiyemedim sadece su ile akşamı ettim.akşamda bikase çorba,1dilimde ekmek yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…