• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bu kilo sorunundan ne zaman kurtulacağızzzzzz

Her hafta diyete başlayan ve 1 hafta sonra tartıldığımda kilo vermemiş olarak kendimi gördüğümde diyeti unutup tekrar yiyen sonra tekrar diyete başlayan sonra tekrar yiyennnnn hep ama hep kilo vermeyi hayal eden ben:(((

Nasıl zayıflıycaz kiii

Bi 10 kg versem süper olucakkkk ama olmuyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

guclubacismile

slm canım, ben bi internet sitesinden Fx-15 bide biber jeli aldım 99TL ye bide taksit yaptırdım..Fiyatıda baya uygun belki sanada bi faydası olur..Kulllanmaya başlayalı 8 gün oldu şuan 3 kilo kadar verdim.sana linki veriyim bi bak istersen........

...Bu mesaj site linki verildiği için kısmi silinmiştir...

*Site linki vermek yasaktır*

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar herkese mrb
daha 500gr verebilmiim
ayrıca sabah-1dilim kepek ekmek,şekersiz çay,4tane zeytin,1tane domates,1tanede salatalık
ara-sadece bol su ve egzersiz
öğle-daha bişey yemedim hiç canım istemyo benim diyet diyetten çıktı sanki.dünde akşama kadar bişey yiyemedim sadece su ile akşamı ettim.akşamda bikase çorba,1dilimde ekmek yedim.

oyle oluyor gercekten..ilk zamanlar insan herseyi yemek istiyor sonra vakit gectikce diyetin 1 haftasini geride birakinca insanin istahida kesiliyor..ama biz yinede duzenli beslenmeyi birakmamaliyiz canim..cunku birakirsak diyeti bikartigimiz an kilolar geri geliyor biliyorsun...
mesela keske 1 kase corbanin yaninda salatada yeseydinşutarafagitti

Bu kilo sorunundan ne zaman kurtulacağızzzzzz

Her hafta diyete başlayan ve 1 hafta sonra tartıldığımda kilo vermemiş olarak kendimi gördüğümde diyeti unutup tekrar yiyen sonra tekrar diyete başlayan sonra tekrar yiyennnnn hep ama hep kilo vermeyi hayal eden ben:(((

Nasıl zayıflıycaz kiii

Bi 10 kg versem süper olucakkkk ama olmuyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

guclubacismile

:roflol::roflol::roflol: biri benimi tarif etti acaba:roflol:
sende kendimi gordum desem:jeyyar:
kilo boy ve yas kac canim???

slm canım, ben bi internet sitesinden Fx-15 bide biber jeli aldım 99TL ye bide taksit yaptırdım..Fiyatıda baya uygun belki sanada bi faydası olur..Kulllanmaya başlayalı 8 gün oldu şuan 3 kilo kadar verdim.sana linki veriyim bi bak istersen..botanikshop.com/productDetail.asp?id=404&kat_id=154

Kizlar f 15 zayiflama hapi degilmi??daha dun haberlerde bir kiz zayiflama hapi yuzunden ölmus etmeyin eylemeyin..:1no2: tutun bogazinizi azcik birazda egzersiz inanin vereceksiniz..birakin doktor tavsiyesi olmadan zayiflatan ilaclari her ne kadar dogal deselerde kanmayin....diyetisyen zayiflama haplari mutlaka doktor kontrolunde alinmali dedi...kiz daha 24 yasinda öldu bu haplar yuzunden....
HAYATINIZ BU KADAR DEGERSIZMI???

Kizlar f 15 zayiflama hapi degilmi??daha dun haberlerde bir kiz zayiflama hapi yuzunden ölmus etmeyin eylemeyin..:1no2: tutun bogazinizi azcik birazda egzersiz inanin vereceksiniz..birakin doktor tavsiyesi olmadan zayiflatan ilaclari her ne kadar dogal deselerde kanmayin....diyetisyen zayiflama haplari mutlaka doktor kontrolunde alinmali dedi...kiz daha 24 yasinda öldu bu haplar yuzunden....
HAYATINIZ BU KADAR DEGERSIZMI???
altına aynen imzamı atıyorum tamamen katılıyorum a.s
bide bence reklam kokan hareketler bunlar

selam ablam hosgeldin nasilsin neler yedin bakalim bugun de hele??:1rolleyes:

selam tatlım hoş buldum hemen yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
sabah-klasik kahvaltı
ara-yeşilçay
öğle-koca bir tabak salata [yağsız]
ara-1 muz
akşam-fırında levrek,bol yeşillik
az şekerli çay

canlarim nasilsiniz yahuu keyifler yerindedir umarim yaa menumu yazsam mi bilemedim aksam pizza yedim de ama gun icerisinde iyiydi sanki anammm yazayim bari

sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu

ara
1 biskuvi
yesil cay

ogle

2 dilim ekmek (arasinda az kasar)
1 elma
2 mandalina
1 biskuvi

aksam (18.00- 18.30gibi)

pizza
salata
minnacik diyet kola azicikti

ara
mayali sut

canlarim nasilsiniz yahuu keyifler yerindedir umarim yaa menumu yazsam mi bilemedim aksam pizza yedim de ama gun icerisinde iyiydi sanki anammm yazayim bari

sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu

ara
1 biskuvi
yesil cay

ogle

2 dilim ekmek (arasinda az kasar)
1 elma
2 mandalina
1 biskuvi

aksam (18.00- 18.30gibi)

pizza
salata
minnacik diyet kola azicikti

ara
mayali sut

yesamm:asigim:
ugramaz oldun artik buraya:çok üzgünüm:
yediklerin iyi canim pizza cok fazla yemediysen aksamki menunde cok agir sayilmaz....a.s

Kizlaaaaarrrrr herkese gunaydin henuz kimse gelmemis bende kilomu bildireyim hemen...63.8 den 63.1 e dusmusum yani 700 gr gitmis bu hafta benden ...

günaydın bonibonlar
zalimi,mehay ikinizide çok tebrik ediyorum harikasınız kaydirigubbakcemile5

kızlaaaaaaaaaaaaarrr bendende 1 kilo gitmişşşşşşş yani bu sabah 62 yi gördüm yesacığıma duyurulur
şimdide halay çekmenin zamanı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın bonibonlar
zalimi,mehay ikinizide çok tebrik ediyorum harikasınız kaydirigubbakcemile5

kızlaaaaaaaaaaaaarrr bendende 1 kilo gitmişşşşşşş yani bu sabah 62 yi gördüm yesacığıma duyurulur
şimdide halay çekmenin zamanı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tebrikler ablam yakisirrrr:lepi:
haydin halayaa:teytey::dance::teytey::dance: zayiflayamiyanlari halaya almiyoruzkaydirigubbakcemile3

Kizlar yediginiz seyleri gun icinde hangi sporlarla yakabilirsiniz hesaplayin ve butun kalorilerinizi yakin sonra gitsin kilolar buyuk bedenlerr
http://www.ekolay.net/kadin/kalorimetre.asp
once ustten yediginiz ogunun kac kalori tuttugunu hesaplayin sonrada alta kilonuzu yazarak o kalorilerden nasil kurtulacaginiza bakin :)) hadi kolay gelsin...

Back
X