- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.221
hmmmCADIARZU pideyi fazla kacirdigindan hatirlayamiyor olmayasin:jeyyar:
günaydın hatunlar, cumanız hayırlı olsun ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun
hoş geldin moonserosecim Şeniz
hoşgördüm ablacığım,nasılsın görüşmeyeli? keyifler yerindedir umarım
kızlar herkese mrb
daha 500gr verebilmiim
ayrıca sabah-1dilim kepek ekmek,şekersiz çay,4tane zeytin,1tane domates,1tanede salatalık
ara-sadece bol su ve egzersiz
öğle-daha bişey yemedim hiç canım istemyo benim diyet diyetten çıktı sanki.dünde akşama kadar bişey yiyemedim sadece su ile akşamı ettim.akşamda bikase çorba,1dilimde ekmek yedim.
Bu kilo sorunundan ne zaman kurtulacağızzzzzz
Her hafta diyete başlayan ve 1 hafta sonra tartıldığımda kilo vermemiş olarak kendimi gördüğümde diyeti unutup tekrar yiyen sonra tekrar diyete başlayan sonra tekrar yiyennnnn hep ama hep kilo vermeyi hayal eden ben((
Nasıl zayıflıycaz kiii
Bi 10 kg versem süper olucakkkk ama olmuyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guclubacismile
slm canım, ben bi internet sitesinden Fx-15 bide biber jeli aldım 99TL ye bide taksit yaptırdım..Fiyatıda baya uygun belki sanada bi faydası olur..Kulllanmaya başlayalı 8 gün oldu şuan 3 kilo kadar verdim.sana linki veriyim bi bak istersen..botanikshop.com/productDetail.asp?id=404&kat_id=154
kaydirigubbakcemile3 yok mehaycım onu tam olarak hatırlıyorum çünkü bayattı ondan az yidim :kedi:
altına aynen imzamı atıyorum tamamen katılıyorum a.sKizlar f 15 zayiflama hapi degilmi??daha dun haberlerde bir kiz zayiflama hapi yuzunden ölmus etmeyin eylemeyin..:1no2: tutun bogazinizi azcik birazda egzersiz inanin vereceksiniz..birakin doktor tavsiyesi olmadan zayiflatan ilaclari her ne kadar dogal deselerde kanmayin....diyetisyen zayiflama haplari mutlaka doktor kontrolunde alinmali dedi...kiz daha 24 yasinda öldu bu haplar yuzunden....
HAYATINIZ BU KADAR DEGERSIZMI???
selam ablam hosgeldin nasilsin neler yedin bakalim bugun de hele??:1rolleyes:
canlarim nasilsiniz yahuu keyifler yerindedir umarim yaa menumu yazsam mi bilemedim aksam pizza yedim de ama gun icerisinde iyiydi sanki anammm yazayim bari
sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
ara
1 biskuvi
yesil cay
ogle
2 dilim ekmek (arasinda az kasar)
1 elma
2 mandalina
1 biskuvi
aksam (18.00- 18.30gibi)
pizza
salata
minnacik diyet kola azicikti
ara
mayali sut
76kiloyum kilo bildirimi yarındı dimi
günaydın bonibonlar
zalimi,mehay ikinizide çok tebrik ediyorum harikasınız kaydirigubbakcemile5
kızlaaaaaaaaaaaaarrr bendende 1 kilo gitmişşşşşşş yani bu sabah 62 yi gördüm yesacığıma duyurulur
şimdide halay çekmenin zamanı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?