Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tmm canım sıkma canını inşallah çok kolay geçer tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

zalımı cnm cok gecmıs olsun aman sen ıyı olda bız buralardayız daha uzun bı suure :)))
kızlar gzl dıleklerınız ıcın cok saolun cok mutkuyum heyecanlıyım ama kızım hasta ıns. ıyılesır oda

geçmiş olsun ve teşekkürler arkadaşlar umarım fazla kilo almadan aranıza dönebilirim

Son düzenleme:
kızlar bgn lapaya basladım ben mehayım sende basladın dımı yrn 23 nısan unutmusum ben ewe uğrayamam gamzeyle sureklı dısarda oluruz ok

kızlar bgn lapaya basladım ben mehayım sende basladın dımı yrn 23 nısan unutmusum ben ewe uğrayamam gamzeyle sureklı dısarda oluruz ok

:mymeka: Senle birlikte baslayayim diye baslamadim bende bugun yarin birlikte yapariz demistim...Bendede cok fazla odem yok zaten ilk gunden sonra kilo veremiyorum lapada....
Bir turlu beraber yapamiyoruz su lapayi yaabenneyaptımki

14 gun programi ne kiz?? soylede bizde deniyelim...CADIARZU

canim surekli su bulundur gozunun onunde...gercekten faydasi var a.s...

ayyy mehayım ya (( tüh bende sende bgn baslıcan dıye bugune aldım bıde yrn 23 nısan ya tüh ya neyse bı dahakı aya ınsallah ok :)

gunaydin kizlarr norup napiyosunuz bakim
ben bugun yine evdeyim :)
guzelce kahvalti yaptimda kayinvalide patlican kabak kizartmis azcik onlardan aldim ,sabahya bisey olmaz dimi :)
birazdan dus alip ise gitcem insallah

gunaydin kizlar okul basladi ugramaz oldum yine ama aklim hep burada sabah seyansina girdim bilgisayar vardi offf aciktim simdi kahvaldi yapacagim.

oglene tekrar okul offff nefret ediyorum persembeden 2 ogun okul var ya,evimi toparlayacagim daha.

dun yuruyusumu yaptim insallah bugunde yaparim.

bol bol su icip meyve yiyorum.
dun aksam yediklerim biraz pirinc pilavi ve bezelye yemegi yaninda mevsim sebzeleri ve icecek.

oooooh masallah okullara duzenlı gıdılıyor :)
bende ıkı yawrumda yanımda bgn onlarla uğrasıyorum lapamı yedım oğlenıde bıraz zorlandım ama bıtıremedım arada yıcem onuda aksmada ayrı yaparım yıne ama az yapıcam bıtıremıyorum ınsallah gzl gzl sonlanır ısleerımız bıtırelım babanneye gıdıcez ordan da yuruyus yaparım bgn lapanın ustune yrn sabh tartılırım

slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata

ayyy mehayım ya (( tüh bende sende bgn baslıcan dıye bugune aldım bıde yrn 23 nısan ya tüh ya neyse bı dahakı aya ınsallah ok :)
ne yapalim canin saolsun bebekim:asigim:
gunaydin kizlarr norup napiyosunuz bakim
ben bugun yine evdeyim :)
guzelce kahvalti yaptimda kayinvalide patlican kabak kizartmis azcik onlardan aldim ,sabahya bisey olmaz dimi :)
birazdan dus alip ise gitcem insallah
selam canim nasilsin??sana birsey sormustum fransa topiginde gormedin sanirim??

selam canim nasilsin???yogunsun bu aralar belliboshayallersmile
ozletme kendini vakit buldukca gelŞeniz

canim acil sifalar diliyorum..insallah en kisa surede sagligina kavusursun...

hee bu arada ameliyattan sonra kac gun sut ve meyve suyu iceceksin iyi zayiflarsin heee:jeyyar:

Kizlar bugunku menum soyle

sabah: yarim domates, 3 catal yumurta,3 zeytin, 1 kk peynir,1 tatli kasigi marmelat ve 3 dilimdi sanirim ekmek:kedi:

ogle: sadece 2 kellogs barre ve cay

ara 1 bardak sut ve 1 elma

aksam 1 tabak bulgur pilavi yiycem( cok az yedim cunku bugun) ve ton balikli salata....

kizlar yorum yapin aksamki menum cokmu olmus???canim bisey istemedi oglen o yuzden 1 tabak yiyecagim pilavi...

merhaba kıslar nasılsınız ancak girebildim bugün işlerim çoktu bayaa yoruldum
ne spor yaptım nede ne yediğimi hatırlıyorum delikafadulden bakalım yazmaya başlayım belki hatırlarım eyvahedigeldismile

kahvaltı-avuç içi kadar pideyle azıcık peynir az şekerli çay
öğle-haşlanmış patates bol pulbiberli
ara-2 tane kivi
akşam-bezelyeli bulgur pilavı,bol yeşillik,ayran (birazdan yiyecem cokacimcoook)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…