Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim ben 5 gunde 5 kilo diyetine basladim bakalim ne olacak kilolar gidecekmi
ee ne alemdesin askummm 5 gun diyetoi nasil gidiyor:uhm:
mehayim geldi altan altan bakinma kiz gel katil bana hayatini yasaboshayallersmile
ki tam girdim telefon geldi 1 saat konustuk o sirada esim girdi selam bile veremedim size canim yaa:asigim:Şeniz
sorma ben dicektım şşşş mehayyy merdasnen nerde ya bana bi goster ya
bak masallah ınıyorsun yavastan yavastan
bebek nasıl ???

hosgeldin nazlim canim sen cok kilo almamistin bildigim kadariyla nerden cikti bu 71 kilo yavvfisfisfis

ayyy sorma mehayım ya 10 kılo aldım hamılelıkte oğlum doğdu 68 dim 66 ya ındım dıkkat ettım bı ara bıraktım bı baktımkı cıkıyorum umursamadım yedım durdum zaten bana hep ole oluyor hamılelıkt e deılde sonrasında alıyorumm (((
ama firenledım bıde yuruyuslere duzenlı baslasam

dunku kacak gelmis nerelerdesin kiz mehay alsanaalsanasmilezalim mehay

ay canim insallah almam devam ediyorum bakalim bugun et gunum 1 saat sonrada carsiya gidecegim yureyerek spor ossun bagazemuszemus

eeeeeee sende ni var ni yok?emrecik nasil annesi?kocaman op onu teyzesi icin yerim ben onu.cokacimcoook

hosgeldin yeniden canim kac kilo aldin kac kiloyla geldin bakem :))

hosbulduk cnm saol
valla mehaycım 64 kılo ıle hamıle kalmıstım 74 kılo ıle doguma gıttım
eve geldıgımde 69 kıloydum fakat lohusalıkta tekrar kılo aldım
pazartesı tartıldım 72 kılo olmuşum tekrar
pazartesıden berı dıkkat edyorum yedıklerıme ve bugun 71 kıloya dusmusum nıhayet:lepi:
ama hedefım eskı halıme donmek 55 ıle 58 arası falan
inş. bakalım:enbuyukkk:

ayyy sankı kendımı gordum senın yazıların da ....aynen bende ole oldum aramızda sadece bır ıkı kılo farkla aynı yolu ızlemısız :)))

ayy Allahtan ben sonrasinda almadim..bende 77 ile doguma girdim eve geldigimde 70 dim 2 gun sonra 69 a dustum..ve iste 5.5 aydir 64 e kadar inebildim sadece ama yedimde yedim ne bulduysa pasta birek mantilar tatlilar cikolatalar havalarda ucustu hep..cok sukur almadim....ayy turkiyeye gidicem haziranda yaa 58 olsam ne iyi olacak o zamana kadar yaa...
canim bende bisey yok valla hala siskocuk olarak dolaniyorum ortalarda dune kadar iyiydi ama ne zaùan magazaya alisverise gitsek aldigimiz herseyden yemek istiyor canim :kedi: dun birsuru sekerleme ve cikolata yedim offf yaa su magaza gunleri cok fena geciyor benim emrecik iyi teyzesi biraz once savas yaptik resmen uyutana kadar canim cikti..cok zor uyuyor yaa aglaya aglaya..neyseki uyudu kusum.....a.s.
ayy canim ne guzel 10 kilo almissin hamileyken dikkat etmismiydin yediklerine cok az almissin gercekten......fisfisfis

bugun yediklerim ve yiyeceklerim

sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvalti

ara 1 elma ogle salata 1 dilim ekmek ve 1 kase yogurt

ara 1 kellogs barre
aksam tavuk izgara salata ve 1 dilim ekmek...

ohhh ne gzl
bende sabah bır tutam maydonoz ıkı zeytın ıkı dılım peynır yrm kepek ekmek ıkı catal yumurta ıhlamur sıcak ballı lımon lu su da ıctım bu arada ara yrm elma
öğleyede corba ve salata

aslinda basladigimiz gibi devam etsek bu kilolar 4 aya biter ama istecokacimcoook sabirsizizzzcokacimcoook

yok kiz burdayim ya arkadasimin oglunun uzerine sicak su dokulmustu gecen hafta enfeksiyon kapmis yavrum hastaneye kaldirmislar ya of of cok kotu cocuk allahim insallah iyilesir dualarinizi eksik etmeyin ne olur.arkadasimla konusuyordum.

yok kiz burdayim ya arkadasimin oglunun uzerine sicak su dokulmustu gecen hafta enfeksiyon kapmis yavrum hastaneye kaldirmislar ya of of cok kotu cocuk allahim insallah iyilesir dualarinizi eksik etmeyin ne olur.arkadasimla konusuyordum.

canim yaaa cok gecmis olsun uzuldum simdi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…