• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhabalar hepinize hemen dünkü yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
klasik kahvaltı
1 elma (biraz büyükçeydi )
1 kase çorba,1 haşlanmış but
nescafe şekersiz
çorba,patates salatası, yağsız
az şekerli çay
90 dk yürüyüş zemuszemus

prensesim tebrik ederim canım a.s. 1 kilo gitmiş inşallah devamı gelir
darısı bizlere olsun inşallah boshayallersmile
bu arada arkadaşının çocuğunada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

sagol topraksuu ablam insallah iyilesir minik

kvsr iyi gidiyor ilk iki gun zorlandim ama bugun iyiyim yalniz bugun azcik kacamaklarim oldu ama o kadarda cok degil iyim yani ben 1 hafta yapip bir hafta yapmicam bu diyeti ne olur olmaz bunyemi sarsmayayim

slm kizlarrr masallah hep dolusmusunuz, bi benmi eksik kaldim aranizda
bende salidan beri diyetteyim ,su 5 kilo verdiren diyette, arada bikac kacamak olsada cok guzel gidiyo
kadro tamamlanmisken ,bende gelim bari, kabul ednizmi beni araniza :(

günaydın kıslar bugün dükkanı ben açtım :))
hoş geldin sempatiğim döndük ya işte yine buradayız bakalım hayırlısıyla verelim şu fazlalıkları
bende bir bakayım bakim şu 5 kilo verdiren diyete

gunaydin kizlar nasilsiniz ooooooooo sempatim hosgeldin tilkinin donup dolasacagi yer yine burasi olur iste gulum gel gel almazmiyiz biz seni

kizlar bugun meyve gunum allahim allahim tartildim zabah 65,30 gosteriyor insallah yanlislik yoktur hafta sonu birde disarida tarilacagim.

gunaydın kızlar
dun cok gectı geceki kacamakları saymazsak bıraz yulaflı bısküvi ve cubuk kreker yedım pişman oldum am a dayanamıyorum ya cnm cok ıstıyor :(((((((

ayyy walla dayanamıyorum ya bazzen dusunuyorum oncekı yıl benmıymısım o dıye yok dıyınce yemıyordum ama sımdı yok yok yok hayır dıyorum gene de :)))
bu arada senınde baya gzl gıdıyor ınsallah gerı gelmez :((( hızla verılıyor ya

sagol topraksuu ablam insallah iyilesir minik

kvsr iyi gidiyor ilk iki gun zorlandim ama bugun iyiyim yalniz bugun azcik kacamaklarim oldu ama o kadarda cok degil iyim yani ben 1 hafta yapip bir hafta yapmicam bu diyeti ne olur olmaz bunyemi sarsmayayim

evet doğru diyosun inşallah bisorun çıkmadan verirsin kiloları.arada haberdar et bizi.az çok anlamışsındır uygulayarak sağlıklımı değilmi??

selam kizlar bugunku menum...

sabah 3 dilim ekmekten domatesli kasarli tost birkac zeytin yaninda yesillik

simdi yarim mozarella peyniri yedim

ogle kellogs barre meyve yiycem

aksama firinda sebzeli balik ve salata...1 dilimde ekmek...

ya benım ekmek olayım cok azaldı buna cok sevınıyorum
gunde 1-1,5dılım kepek ekmek oluyor
eskıyı dusunemıyorum bıle hihiihihih
bundan yırtarım dıye dusunuyıoru m
gece kacamklarımda olmasa

bende bir ara 2-3 dilime dusurmustum ama bu ara yine cikti 3-4 dilime :(( ekmeksiz doyamiyorum ben yaa yine acikiyorum 2 saat sonra feci sekilde..

AYY ben de varya pılav ve makarnayla bıle ekmek yıyorum :(((((((
hele hamur işi dedımmı bıtıyorum hıc dsayanamıyorum o yuzden dıyorum anneme yrm saat uzaktayım ama 3arac değısmem gerekıyor gıtmek ıcın eger tek arac olsaydı hamur ısı yeekten baska bısı yemezdım heheh

ne yapiyorsunuz kizlar offf evi temizledim yeni oturdum canim cikti daha utu yapilacak yarina dolaplarimi gunletip kisliklar yavas yavas kalkip yazliklar yerlesicek aman cok yorulacagim bu ara offff

ayrica acuhtum

meyve kesmiyor beni cok yiyemiyorum midem almiyor sanki yedimmide cok cabuk acikiyorum.

CANLARR yarinn kilo bildirim gunu unutmayin emi tek kisilik liste yayinlamam valla simdiden soyleyimm :))) bi ihtimal pazar sabahi da yayinlayabilirim umarim sorun olmaz cumartesi tum gun kilo bildirimi yapabilirsiniz optum :)

Back
X