Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyyy kızlar bende sukur bgn yuruyusumu yaptım kayınvaldem gelmıstı cocukları ona bıraktım cıktım hemen :))) 20dakka yuruyebıldım acele ettım karasrmadan gıdelım dedı onlar arada gelıyor torununu sewmeye ıkıgunde bır o geldıkce bende yuruyuse cıkayım dıye dusunuyorum hehehe
ewetttt menumde bgn cok gzldı hafif salatayı bıraz fazla yedım karnıbahar salatası yapmıstım ekemk 1,5dılım kepek ekmek yıne butun gun boyunca ıns. bu saatten sonra asıl benm ıcın zor olan dayanırım ıns.

gunaydin kizlar kilo bildirimi bugun 66 kiloyum dun aksam dyetimi bozmasaydim 2 kilo vermis olacaktim .bunada sukur 1 kilo gitti hepinize iyi bir hafta sonlari diliyorum canilarim ben gelemem 2 gun artikin hava super burada gezecegim sevdicegimle optum hepinizi

günaydın prensesim aynı anda yazmışız mesajları
olsun canım 1 kiloda çok iyi her hafta bir kilo gitsin inşallah sevdiceğinle iyi gezmeler diliyorum sana
benim kilo bildirimi yapmam gerekiyormu acaba çarşamba günü başladım henüz bir değişiklik yok yine aynı 64 kg

gnydnlarrr...
prensesım hadı ıns. gerısı gelır ..ıyı gezmeler
topraksu inş. haftaya bole gıderse verılır dıye dusunuyorum benımde gzl bır haftaydı gece kacamakları dısında :) ama onlarda esıye gore cock cok az dı:) bende yuruuslerımı duzenlersem rayına gırecek dıye dusunuyorum bıde dıjıtal tartı alınca tamamdır ))
kahvaltım 2zeytın yr kepek ekmek az maydonoz 4dılım salatalık ve yrm kıbrıt kutusu peynır
ara:)yrm elma
oğleyede makarna dusunuyırum
aksama Allah kerım ne buklursam demıyorum sakatt dusunuyoruz bakalım ama dayanamm ekmekle yerım ben onu hemde beyaz ekmekle mmmm

:teytey::teytey: kizlaaaaaaarrrrrrrr gunaydin yesacim gunaydin canim...nasilsiniz canlarim???
cok mutluyum nasil olduysa 64.6 dan 63.7 ye dusmusum bu hafta 900 gr gitmis eklersin yesacim...:1hug:

CANLARIMMM cok kutlarim kilo verenleri bravo valla liste bile sasirdi alismisti AYNI AYNI yazilmaya heheh

bildirim yapmayan arkadaslar bekliyorum canlarin unutmayin HER CUMARTESI kilo bildirim gunumuz opuldunuz:)

ayyy bakalım nolcak cumartesı tartılırım bende artık carsamba tartılmıstım bakalım nolcak ???
tartıda 63 ü gorme benım ıcın woooowwww bi durum hehehe

şu regli günleri olmasa zayıflamak daha kolay olacak eyvahedigeldismile
şu an gözümün önünden çikolata şelaleleri akıyor boshayallersmile
dondurmalar hoplayıp zıplıyor boshayallersmile

kendimi bugun tutabilirsem yarına rahatım :Saruboceq:

nazlıbahar inşallah canım vereceğiz hepimiz başka yolu yok
ben yürüyüşleride düzenli yapıyorum artık aynı şekilde parktaki aletlerdede çalışıyorum
olacak inşallah umutluyum
mehay tebrik ediyorum canım harikasın inşallah böyle devam eder
cucuma sakın haaaaa kötükedihüso uzak dur o pis şeylerden

selam kizlar of of gezdik,yuruduk,eglendik,kostuk bol bol resimcektim cok yoruldum uykum var ya bir girip bakayim ne var ne yok dedim yaticam birazdan.guzel yuruyusumu yaptim ama gunun sonunda kendime mcdonalds'a attim tavuk burger aldim ve kizartma of midem sisti gunlerdir az yemekten azcik birsey yesemde karnim sisti.mc gittigimede pismanim of of 1 kilo verdiom geri almasam bari.

mehayim kutlarim canim iyi vermissin balim.

yesacim listede nihayet bir degisiklik olacak of cok sukur.

ayyy bende naptım bılıyonuzzmu aksam mensu deıstı esım gecıkınca mısır unlu fasulye kavurdum kendıme 1dılımde kepek ekmek ıkı tabak fasulye
ardından da yedım tatlı bıskuvılerı reglı donemım yanastı cıldırıyorum datlı datlı dıye bıde elma ustune :::((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…