• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sorma ben dicektım şşşş mehayyy merdasnen nerde ya bana bi goster ya
bak masallah ınıyorsun yavastan yavastan
bebek nasıl ???

kızlar herkese slm ben geldim.64 kiloyla tekrr dönüş yaptım vereceğme alarak geldim aranıza:kedi:

amaninnnnnnnn kuzum sen naptin yaaa dur bak bi sey gosteriyim de azicik silkenip kendine gel yahu alsanaalsanasmile

3-kvsr----------------------63--------------------------59.5-----------59.1--------------------64

oldu mu simdi buuu

neyse canim umarim uzerine yapismamistir bi bakarsin hemen dusersin yeniden 59 a

bi daha bi yerlere kaybolmak yok sana :olmaz:

amaninnnnnnnn kuzum sen naptin yaaa dur bak bi sey gosteriyim de azicik silkenip kendine gel yahu alsanaalsanasmile

3-kvsr----------------------63--------------------------59.5-----------59.1--------------------64

oldu mu simdi buuu

neyse canim umarim uzerine yapismamistir bi bakarsin hemen dusersin yeniden 59 a

bi daha bi yerlere kaybolmak yok sana :olmaz:

söz bidaha kaybolmuyacm biyere burdayım artık..evet silkelenmem lazım çok aldım bianda ya.tamamen bırakmıştım diyeti sporu canım çok sııkındı buaralar herşey üst üste geldi kaldıramadıkça yemeğe sardımcokacimcoook yedim yedim uyudum sürekli uyudum yani buda acayip kilo aldırdı.küçük bibunalım geçirdim diyebilirm.delikafaduldenkendime gelmemn zamanı geldi dünden beri dikkat ediyorum şuan 64 kiloyum 52 olmam lazım kızlar yaa.inşallah hemen verirm vericem:lepi:

canim benim verirsin insallah boyun kacti senin 1.62 mi yoksa bi de dedigim gibi bu kilolar ustune yapismamistir daha hemencik 59 a dusersin ama ondan sonrasi tamamen senin elinde canim benim hep beraber gidecek kilolar

ben de callanetics e basladim sanirim bugun 4uncu gunum onun disinda hala tibetlerimi duzenli yaiyorum 9a gectik artik bi de leslie ile bacak calistirma videosu ile 8 dakikalik bacak videosunu da yaptim bugun:))

canim benim verirsin insallah boyun kacti senin 1.62 mi yoksa bi de dedigim gibi bu kilolar ustune yapismamistir daha hemencik 59 a dusersin ama ondan sonrasi tamamen senin elinde canim benim hep beraber gidecek kilolar

ben de callanetics e basladim sanirim bugun 4uncu gunum onun disinda hala tibetlerimi duzenli yaiyorum 9a gectik artik bi de leslie ile bacak calistirma videosu ile 8 dakikalik bacak videosunu da yaptim bugun:))

evet canım boyum 1.62 falan önceden 52 kiloydum çok iyiydi yani.64 çok fazla göbek göğüs kalça hepsi dışarı fırlıyo kendimi gördükçe çıldırıyorum hele şuaralar yedikçe yiyorum.aynen beraber gidecek kilolarımız bidaha bırakmak yok yoksa salıyorum kendimi.ayrıca çok ii gidiyoun valla :lepi: bende 5günde 5kilo diyetini yapmayı düşünüyorum nekadar sağlıklı bilmiyorum ama

canim gercekten de super olur o gunlere ait bi fotografini gozunun onune koy direkt sevke getirir insallah valla prenses de baslamis da ben de korkuyorum ole cabuk kilo verince daha fazla olarak geri geliyor da umarim olmaz oyle canim benim cok guzel olacak insallah hadi bakalim kolay gelsin hepimize :)

gnydn ....
prensesım ne gzl hadı hayırlısı bakalım :))))
ya bende bu sabah tartıldım ılk defa ac ve wc sonra sı 68 gosterdı tartı yanlısmı acaba dıye dusunuyorum ama gecen yıllarda da ılk hafrta da dırek 3kılo vermıstım sanırım yıne sular gıttı :)))
en kısa zamnda bı dijital almam lazım oncekı yılki tartımı bnozdum da ıne cıka hehehe

Back
X