- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.401
slm hanımlar ben aranıza yeni katılıyorum.dün gece yazılanları okudumda gerçekten birbirinizi çok güzel motive ediyosunuz.bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum.kilomdan dolayı dışarı çıkmak isteniyorum ailemle hiçbir yere gitmiyorum kendimi çektim resmen.çok bunaldım.ve kafaya koydum.bu sabah başladım herşeye.20 yaşındayım.1,70 boyum var ve 94 kiloyum :çok üzgünüm:
bu sabah kalkınca ilk işim limonlu ılık su içmek oldu.ardından 1 bardan bitki çayı.tabi şekersiz.kahvaltıda peynir yedim 2 dilim ve şekersiz.3 zeytin yedim.1 pardak çay içtim.ekmek yemedim.şimdi elma yiyorum bu kadar.nolur yardım edinn :
2 sene öncesine kadar 68 kiloydum ve çok güzeldi yaaa =( inanın kafamda uçuk kaçık hedefler yok.75 olsam yeter diyorum ondan sonra geri almamak için dikkat ederim.ama azimli biriyimdiz.68 e düşmeden önce de 90 dım.ve 2-3 ayda verdim.özel bi dyet yapmadım.ünv okuyodum ve herşey parayla dönünce öyle oldu =)
herkese selam bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz tabii:)) birtürlü nereye ne yazacağımı bulamadım umarım doğru yerdeyimdir.bende 79,6kg ile 16şubatta diyete başladım,listemi kendim hazırladım bugün 8.gün ve 77,3kg a düştüm 1haftada 2,3kg.çokkk mutluyum hafifliyorummm. günde 6öğün hanımlar 3ana 3ara öğün 2-2,5 saat arayla ana öğünlerde 1dilim kepekli ekmek,sebze ağırlıklı besleniyorum(çoğunlukla salata,haşlanmış sebze ve yoğurt sebze yemekleride inanılmaz az yağlı) aralarda ise meyve yada kepekli bisküvi yiyorum+günde 3lt su,akşam en geç 8de akşam yemeği mümkünse sadece salata,çorba ve yemekten sonra enaz 30dk tempolu yürüyüş yapıyorum,(ben akşamları yürüyorum sabah zor oluyo iş yüzünden) yürüyüşten önce karın bölgemi streçle sarıyorum müthiş ter attırıyor tavsiye ederim ardından duş ve karın basen bölgesine kese. biraz uğraşmak gerekiyor ama kilo vermek istiyorsak birsüre katlanıcaz.böyle devam edersemyaza bomba gibi giricem kararlıyım.hedefim 65kg
evet haklısın.ben bugün bir saat yürüyüş yaptım.bundan sonra bende sizinleyim
herkese günaydııııııııınnn =)
neden bilmiyorum içimde kelebekler uçuşuyo =)
neyse bugünkü kahvaltımı yazıyorum
sabah kalkınca önce bir bardak limonlu bitki çayı
kahvaltıda 1 kk peynir (önceden suda beklettim tuzu çıksın diye )
2 zeytin 2 bardan çok az şekerli çay
ekmek yemedim çünkü normalde ekmeğe düşkün deilim.hemde kepek ekmeği yoktu beyaz yemek istemedim.öğleden sonrada arkadaşımla yürüyüş+spora gidicem.
hoşgeldin canım a.s.
canım yinede keşke 1 dilim beyaz ekmek yeseydin a.s
gulumhayirli olsun ugur getirsin sana bu defter
arada gelip karalariz artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?