Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

oncelikle aramiza hosgeldina.s.
canim gunde en az 3 ince dilim tam bugday yada cavdar ekmegi yemelisin karbonhidrat bakimindan cunku ihtiyacimiz var

ve hergun kalsiyum ve protein iceren yiyeceklerde mutlaka yemen lazim zayiflamak istiyorsan...unutmaki hicbisey yemeden zayiflanmaz kas ve su kaybedilir ancak bunuda biz istemeyiz degilmi???bizim istedigimiz hedefimiz yag kaybetmek incelmek...bol bol su icmeyi ve spor yapmayida unutma tabi...a.s
basarilar dilerim

2 sene öncesine kadar 68 kiloydum ve çok güzeldi yaaa =( inanın kafamda uçuk kaçık hedefler yok.75 olsam yeter diyorum ondan sonra geri almamak için dikkat ederim.ama azimli biriyimdiz.68 e düşmeden önce de 90 dım.ve 2-3 ayda verdim.özel bi dyet yapmadım.ünv okuyodum ve herşey parayla dönünce öyle oldu =)

mrb hoşgeldin
diyetle birlikte sporada ağırlık ver derim vede sürekli hareket halinde ol egzersizler dışında bilmem yanılıyormuyum??

bu KK nedir, bende kilolarımdan rahatsızım. son 10 ayda 10 kilo aldım. çok istikrarlıyım yani :)
pufff. diyet yapamıyorum. diyet kararı verince bile aklıma birsürü yemek çeşidi geliyo. normal zamandan bile daha fazla yiyesim geliyo. ilaç kullanmakta istemiyorum. geçen sene yaza girmeden elma krom kulllanmıştım. baya da kilo verdirdi ama sonra aldım geri. gerçi boğazıma sahip çıkamıyom ki ben, ilacın ne suçu var. bu arada spor yapmaya vaktim de yok açıkçası. bir gün başlkıyorum, ertesi gün iş çıkıyo

Herkese Günaydınnnn opuyorumnanaktan
Dün 4. günümdü atlattım :lepi:

Kahvaltı
1 sade poğaça (bugünlük böyle oldu).şekersiz çay
Öğle
6 yk ıspanak, 1 dilim ekmek ve yoğurt
Ara
1 elma
İkindi
1 bardak çorba
Akşam
Haşlama yarım tabak (et,patates ve havuç)
1 dilim ekmek
Saat 21.00 de
2 tane yulaflı bisküvi ve şekersiz çay
Dün yürüyüş yapamadım bugün yapıcam inşallah

herkese selam bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz tabii:)) birtürlü nereye ne yazacağımı bulamadım umarım doğru yerdeyimdir.bende 79,6kg ile 16şubatta diyete başladım,listemi kendim hazırladım bugün 8.gün ve 77,3kg a düştüm 1haftada 2,3kg.çokkk mutluyum hafifliyorummm. günde 6öğün hanımlar 3ana 3ara öğün 2-2,5 saat arayla ana öğünlerde 1dilim kepekli ekmek,sebze ağırlıklı besleniyorum(çoğunlukla salata,haşlanmış sebze ve yoğurt sebze yemekleride inanılmaz az yağlı) aralarda ise meyve yada kepekli bisküvi yiyorum+günde 3lt su,akşam en geç 8de akşam yemeği mümkünse sadece salata,çorba ve yemekten sonra enaz 30dk tempolu yürüyüş yapıyorum,(ben akşamları yürüyorum sabah zor oluyo iş yüzünden) yürüyüşten önce karın bölgemi streçle sarıyorum müthiş ter attırıyor tavsiye ederim ardından duş ve karın basen bölgesine kese. biraz uğraşmak gerekiyor ama kilo vermek istiyorsak birsüre katlanıcaz.böyle devam edersemyaza bomba gibi giricem kararlıyım.hedefim 65kg

selam kizlar kahvaltimi yaptim
2 dilim cavdar ekmegi 7 zeytin 1 kk peynir 1 yumurtadan omlet ve 1 karper peynir...oglen ve aksam icin kararsizim bugun...

hosgeldin aramizaa.s. cocuklar buyudu sanirim yuruyuse vaktin olduguna gore ben spor falan yapamiyorum bebekten dolayi valla:çok üzgünüm:

herkese günaydııııııııınnn =)
neden bilmiyorum içimde kelebekler uçuşuyo =)
neyse bugünkü kahvaltımı yazıyorum
sabah kalkınca önce bir bardak limonlu bitki çayı
kahvaltıda 1 kk peynir (önceden suda beklettim tuzu çıksın diye )
2 zeytin 2 bardan çok az şekerli çay
ekmek yemedim çünkü normalde ekmeğe düşkün deilim.hemde kepek ekmeği yoktu beyaz yemek istemedim.öğleden sonrada arkadaşımla yürüyüş+spora gidicem.

canım yinede keşke 1 dilim beyaz ekmek yeseydin a.s

selam kizlar bugun cok yogun bir gun yasadim doktora felan gittim sabah saat 9 randevum x-ray icin herneyse bugun yuruyusumude yaptim boylelikle

dun aksam yediklerim

domatesli sehriye corbasi,ispanakli yumurta,patates salatasi,meyve suyu ve 1 dilimcik baklava

bugun sabah kahvalti da 3 kuvuvuk dilim borek,bir fincan cay domat ve salatalik

simdede corba ictim sebzeli 1 dilim borek ve 2 dilim baklava kizmayin valla malum gunlerim olacak herhal acaip tatli cekiiii canim

aksamada menum et haslicam corba var ve salata ay aman yeter bugunluk bu kadaaaaaaaaa yoruldum valla

simdide okula gidecem ay hic oturma yokmu bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…