Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ne yiyecem nan hormon hapi ictim ve sistimakannehir
bugun benim oruc bitti son gun kendime ziyafet yapacam tadli yaptim kaymakli onu yiyicugum kaydirigubbakcemile2pazartasi gunude kaydirigubbakcemile2boyle olicek sen onu anladin.

canlar hadi yaaa kilo bildirim gunu bugun hu huuuuu :)) symathique, syav, melzeyit, nisanur kizlar hu huuuuuuuu

slm kizlarrrrr nasilsiniz ya kac gundur giremedim ,evde internet yoktu ,isede gitmedim gitseydim ordan yazacaktim ,bugunde bildirim gunuydum ,eve i geldim baktim internet yeni acilmis

kiloya gelince ben yine kilo veremedim ,cok ski bi diyet yapmyorum ama cok cok dikkat diyorum ,bi gram bile vermemisim genelde aksamlari birer kepce yemek sonrasinda cayimi iciyorum ama lmuyo hala

yesa canim beni listeden cikar ,ben doktora gitmeden bu diyeti uygulayamicam, cunku bosu bosuna yarismada olmayim ,dotora gidip tedaviye baslayinca diyetimi yapcam ,suan bosuna yapsamda veremiyorum
ok canim beni cikar listeden

bu arada mehay ,prenses kizlar siz nailsiniz, gecmisi tek tek okumadin oruclar daha bitmedimi

canlarim kusura bakmayin simdi girdim iceri hemen yayinlayayim listeyi

Son düzenleyen: Moderatör:
-----------------------------------BASLANGIC KILOSU---------8OCAK--------------------15OCAK--------------------------22OCAK

1-Mehay-----------------------------67-----------------------67(ayni)-------------------66.5 (500gr vermis)------------66.5(ayni)

2-Sympathıque------------------63----------------------62(1 kilo vermis)--------62(ayni)----------------------------62(ayni)

3-Yesa--------------------------------52----------------------51(1 kilo vermis)--------50.5(500gr vermis)-------------50(500gr vermis)

4-Princess of Rain-------------67----------------------67(ayni)-------------------67(ayni)-----------------------------69.5(2.5 kilo almis)

5-topraksuu------------------------63-----------------------63(ayni)-----------------61.5 (1.5kilo vermis)-------------61(500gr vermis)

6-kvsr---------------------------------63-------------------------63------------------------63(ayni)------------------------------62(1 kilo vermis)

7-musetta---------------------------87-----------------------------------------------------85.8(1kilo200gr)------------------85(800gr vermis)

haftanin birincisi kvsr canim benim kutlarim cok cok gule gule sakla canim kupani :hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar sonunda bugun diyete basladim hemen yediklerimi yazayim :))
sabah: 2 dilim cavdar ekmegi 1 tatli kasigi krem peynir 5-6 zeytin ve 1 tatli kasigi bal
ogle kellogs k
aksam 2 dilim cavdar ekmegi salata ve izgara balik

yesacim liste cok dagilmis bence ilk haftaki baslangic kilomuzu ve son haftaki kilomuzla birlikte ne kadar kaybettigimizi yazsan yeterli olur canimŞenizŞeniz

ne yiyecem nan hormon hapi ictim ve sistimakannehir
bugun benim oruc bitti son gun kendime ziyafet yapacam tadli yaptim kaymakli onu yiyicugum kaydirigubbakcemile2pazartasi gunude kaydirigubbakcemile2boyle olicek sen onu anladin.

pazartesi gunu yeniden 67 ye dustum dersen anlarim ben onu:jeyyar:
hemde cok iyi anlarimm:hooray: cakal senii:jeyyar:

iyiyiz canim oruclar yeni bitti herkes hirsli ve azimli bakalim nolcekeyvahedigeldismile
bu arada ne tedavisi canim bebek icinmi:uhm: o is ne oldu

kizlar ben cikiyorum oglusum uyandi agliyor hadi bakayim diyetleri bozmayin:jeyyar:uslu uslu yapin diyetlerinizi yoksa cok kizarimklava:klava:

merhaba kıslar nasılsınız dün hiç giremedim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

dün yediklerim
sabah-klasik kahvaltı
ara-sade nescafe
ara-1 kase çorba
akşam-pilav,salata,fırında but
ara-az şekerli çay
1 avuç leblebi

kizlar kim ne yedi ve yiyecek yazin bakem )

canim ben dunden baslayim o zaman

YEDIKLERIM :)

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ogle
sandvic (krem peynir, biber)
1 elma
yogurt (activia)
1 bardak yesil cay

gun icerisinde
3 biskuvi

aksam
disarida yedigimiz icin hic yazmayim tatli yoktu ama yemek cok fenaydi bilmiyorumkismile

SPORLARIM, HAREKETLERIM

videolardan 3unu yaptim
1-kol
2-bacak
3-gobek

4-http://video.google.com/videoplay?docid=-2568920713334974308&ei=ZjtaS8qWCpW2-AaCw53FDw&q=redbook+and+tummy&hl=tr&emb=1#

5-40sag 40sol ic bacak hareketi

ama bunlardan sadece 3 numara aksam yemegi sonrasi gerisi aksam yemegi oncesi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…