- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.041
çok sağolhihoyyyt..inşallah vermeye devam ederim çok acayip motive oldum
yesacim liste cok dagilmis bence ilk haftaki baslangic kilomuzu ve son haftaki kilomuzla birlikte ne kadar kaybettigimizi yazsan yeterli olur canimŞenizŞeniz-----------------------------------BASLANGIC KILOSU---------8OCAK--------------------15OCAK--------------------------22OCAK
1-Mehay-----------------------------67-----------------------67(ayni)-------------------66.5 (500gr vermis)------------66.5(ayni)
2-Sympathıque------------------63----------------------62(1 kilo vermis)--------62(ayni)----------------------------62(ayni)
3-Yesa--------------------------------52----------------------51(1 kilo vermis)--------50.5(500gr vermis)-------------50(500gr vermis)
4-Princess of Rain-------------67----------------------67(ayni)-------------------67(ayni)-----------------------------69.5(2.5 kilo almis)
5-topraksuu------------------------63-----------------------63(ayni)-----------------61.5 (1.5kilo vermis)-------------61(500gr vermis)
6-kvsr---------------------------------63-------------------------63------------------------63(ayni)------------------------------62(1 kilo vermis)
7-musetta---------------------------87-----------------------------------------------------85.8(1kilo200gr)------------------85(800gr vermis)
haftanin birincisi kvsr canim benim kutlarim cok cok gule gule sakla canim kupani :hooray:
ne yiyecem nan hormon hapi ictim ve sistimakannehir
bugun benim oruc bitti son gun kendime ziyafet yapacam tadli yaptim kaymakli onu yiyicugum kaydirigubbakcemile2pazartasi gunude kaydirigubbakcemile2boyle olicek sen onu anladin.
slm kizlarrrrr nasilsiniz ya kac gundur giremedim ,evde internet yoktu ,isede gitmedim gitseydim ordan yazacaktim ,bugunde bildirim gunuydum ,eve i geldim baktim internet yeni acilmis
kiloya gelince ben yine kilo veremedim ,cok ski bi diyet yapmyorum ama cok cok dikkat diyorum ,bi gram bile vermemisim genelde aksamlari birer kepce yemek sonrasinda cayimi iciyorum ama lmuyo hala
yesa canim beni listeden cikar ,ben doktora gitmeden bu diyeti uygulayamicam, cunku bosu bosuna yarismada olmayim ,dotora gidip tedaviye baslayinca diyetimi yapcam ,suan bosuna yapsamda veremiyorum
ok canim beni cikar listeden
bu arada mehay ,prenses kizlar siz nailsiniz, gecmisi tek tek okumadin oruclar daha bitmedimi
çok sağolhihoyyyt..inşallah vermeye devam ederim çok acayip motive oldum
canlar hadi yaaa kilo bildirim gunu bugun hu huuuuu :)) symathique, syav, melzeyit, nisanur kizlar hu huuuuuuuu
canim nisannur sanirim tatile gitti bir sure ugrayamiycam demisti unuttun sanirim ama listeden cikarma geri gelicekyerimseniben
kizlar kim ne yedi ve yiyecek yazin bakem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?